Przyszły czwartek, tj. 14 lipca, mam wylot. Lecę na dwa tygodnie za granicę. Gdzieś, gdzie jest ciepło i nie pada. Z powrotem stanę na lechickiej ziemi 31 lipca ok. 10:00, a dojazd do mojego miejsca zamieszkania to jakieś 5-6 godzin. Jako że lecę do rodziny, to jeśli w ogóle mnie macie szanse zobaczyć na forum w tym czasie, to na niezwykle krótko. (minus internet na lotniskach, który powinien w teorii być)
I jak się uda, w tą sobotę jedziemy z ekipą na paintballa, więc tego dnia na NPC bym nie liczył. Właśnie dlatego też przyspieszamy teraz z fabułą, a przeciwnicy padają jak muchy.
A, jak ktoś nie zna cyrylicy, tytuł to "wakacje" po rusku. Teraz już pewnie wiecie, jak to przeczytać. Dałem taki, bo chciałem zobaczyć, jaki będzie link do tematu, którego tytuł jest w całości cyrylicą. I już wiem.
I jak się uda, w tą sobotę jedziemy z ekipą na paintballa, więc tego dnia na NPC bym nie liczył. Właśnie dlatego też przyspieszamy teraz z fabułą, a przeciwnicy padają jak muchy.
A, jak ktoś nie zna cyrylicy, tytuł to "wakacje" po rusku. Teraz już pewnie wiecie, jak to przeczytać. Dałem taki, bo chciałem zobaczyć, jaki będzie link do tematu, którego tytuł jest w całości cyrylicą. I już wiem.