Ohayo. Przejdę do bardziej oficjalnej rzeczy:
Aby uniknąć warna daj Credit dla twórcy base jakim jest Shadow Hunter.Ok, teraz z czystym sumieniem mogę ocenić pracę. Powiem tak, jak na pierwszego jest dobrze. Tylko się nie poddawaj i staraj się. Jak coś nie wyjdzie rób do skutku. Jak zwykle idziemy od góry.
Włosy - jak mniemam robiłeś sam. Na pierwsza prace mi się podobają. Kształt mają ciekawy, chociaż lekko chaotyczny i są za duże. Ten przód ogólnie nie pasuje. Cieniowanie - tu jestem mile zaskoczony. Widać, że czytałeś wcześniej jakieś poradniki lub coś w ten deseń. Oczywiście cieniowanie nie zachwyca ale widać, że wiesz mniej-więcej o co chodzi. I za to leci odemnie +
Słabe jest przejście pomiędzy średnim a najsłabszym odcieniem.
Twarz - Proszę, pozbądź się ust. Jak aj nie lubię czegoś takiego na oparkach. Blarghhh... Tak, nosy też mi się nie podobają. Cieniowanie 2 tonowe? Nie jest najgorzej. Moim zdaniem - nie za bardzo się znam na dwóch tonach - za dużo ciemnego, lub zwyczajnie umieszczony w złych miejscach.
Tors - Klata. Hm... zamiast czarnego użyj ciemniejszego odcienia skóry, będzie wyglądać o wiele lepiej. To samo tyczy się rąk. Usuń te czarne pixele z base - serio, będzie wyglądać lepiej. Cieniowanie w sumie leży. Za dużo czarnego!
Spodnie - Tu też miłe zaskoczenie. Pomysł dobry, jednak wykonanie leży i kwiczy. Przez ten 'pas' nie jest tak pusto ale jest on zrobiony jak i pocieniowany fatalnie. Mniejsza - teraz same spodnie. Co tam u diabła robi ten jeden biały pixel?! Zapomniałeś o nim czy zwyczajnie myślałeś, że tak ma być? Cieniowanie spodni nie jest najgorsze jednak stąd też musisz się pozbyć tych czarnych pixeli. Buty jak buty, normalka tylko popraw cieniowanie.
Tak więc nie poddawaj się i jak nie wychodzi nie przestawaj tylko rób dalej.