O 5 rano wyjeżdżam nad Morze, prawdopodobnie nie będzie mnie do Niedzieli.
2 Re: Małpa Czw Sie 18, 2011 9:06 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Wyczaj coś przyjemnego dla oka (i zapewne również przepływu krwi w dolnych partiach ciała) i nie zamarznij w naszym pięknym, polskim morzu wypluwającym na plaże glutowate różowe meduzowate istoty. I skorzystaj z tych ostat...[nie wolno tego wymawiać, to gorsze niż Voldemort]... wakacji.
Bo zakładam, że tam właśnie jedziesz, szczególnie pisząc Morze z dużej (bo tak samo galaktyka to dowolny klajster gwiazd, a Galaktyka to ta nasza, w której się kręcimy).
Bo zakładam, że tam właśnie jedziesz, szczególnie pisząc Morze z dużej (bo tak samo galaktyka to dowolny klajster gwiazd, a Galaktyka to ta nasza, w której się kręcimy).
3 Re: Małpa Sob Sie 20, 2011 5:40 pm
Feli
Zasłużony
No, pozwiedzałem miasto zjadłem zajebistą rybę, Azjatek nie zobaczyłem(dziwne, nie? xd), odpocząłem i nie było sensu tam dłużej siedzieć. Jestem już.
4 Re: Małpa Sob Sie 20, 2011 5:43 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Tam, gdzie ja byłem było sporo ludzie mających chińskie obywatelstwo wypisane na twarzy (wiem, że chińskie, bo kto inny buduje tu miasta?), więc mogłeś mieć szanse.Azjatek nie zobaczyłem(dziwne, nie? xd)
I czemu koniecznie Azjatki? Hej, nie jesteś czasem w... Polsce?
5 Re: Małpa Nie Sie 21, 2011 7:00 am
Yoh
Site Admin
Dokładnie.I skorzystaj z tych ostat...[nie wolno tego wymawiać, to gorsze niż Voldemort]... wakacji.
Korzystajmy z tych OSTATNICH DNI WAKACJI.
Ups... xd
YOU ARE EVIL
Pozwolenia na tym forum: