Ram pa pa pam.
Ogólnie to niezbyt dużo zmieniłeś i dobrze, bo te zmiany nie wyszły ci na dobre. Pozbycie się niektórych kontur włosów było złym posunięciem. Jednak skoro jestem przy włosach i pieprzone słońce nie świeci mi w oczy... ocenię ich cieniowanie, bo w końcu je widzę. Jak wspomniałem wyżej "Jak na pierwszego nie jest najgorzej" to samo tyczy się także tego cieniowania. Staraj się robić tak jak w poradniku. Wypełnienie tej luki w włosach nad okiem, tez nie zachwyca. Spróbuj dodać jeszcze kilka pixeli włosów przy uchu, lub jakiś spadający kosmyk. Żeby nie była to taka prosta linia.
Płaszcz także się wydłużył, przez co noga wydaje się bardziej krzywa. Jego cieniowanie jest trochę zbyt proste. Staraj się trochę pobawić, zamieszać. Przydałoby się także przedłużenie go z drugiej strony, skoro jest rozpięty. Chodzi mi mniej-więcej o to:
Dorobiłem tę część i ją zaznaczyłem, abyś wiedział o co mi chodzi.
Cóż, więcej zmian nie zrobiłeś co jest i dobre i złe. Zmiany, które teraz wprowadziłeś nie są dobre, więc się ciesze, że nie ma ich więcej. Z drugiej strony najwyraźniej uznałeś, że poprzedni opar był na tyle dobry i błędy, które wymieniłem nic nie znaczą, że postanowiłeś tego nie poprawiać. Lub zwyczajnie tak jak ja jesteś zbyt leniwy. Tak więc, ćwicz i wstawiaj nowe prace. Spróbuj zrobić coś nowego, a nie dopracowywać tego - z niego raczej już nic przyzwoitego nie będzie. Aha, i gdybyś mógł wstawiaj opary jako [url] a nie linki, byłoby mi znacznie łatwiej oceniać, a i temat wyglądałby bardziej kolorowo i fajnie.
Mam nadzieje, że i ty zajrzysz do mojego tematu z OSW i zostawisz ocenkę. Byłbym wdzięczny. I gdy będziesz to robił nie zapomnij wstawić sobie loga "Oceniam kreatywnie", aby za ocenę dostać KP.
Nie wiesz czym jest Kreatywne Ocenianie? Odsyłam cię tutaj:
http://www.anrevosprites.net/t3-informacje