Witojta witojta. Mam pewną propozycję. Radzę zwrócić uwagę na ten temat, bo bez przynajmniej pięciu lub sześciu "chętnych" użytkowników, bajer nie wypali. Konkretniej chodzi o to, że chatbox jest pisemny, większość ludzi afczy bo gra lub coś robi, ale mogłoby rozmawiać, bo czemu nie. Tu się przydaje TS, czyli TeamSpeak 3. Serwery są tanie, mogę pierwszy za pierwszy miesiąc zabulić (6 zł, bitch please). Jak pomysł nie wypali i mało ludu będzie korzystać w tym czasie, zrezygnuje się. Sądzę jednak, że komunikacja głosowa, jest ciekawa i lepsza niż pisemna. No i Viego skończyłby udawać mądrego, bo to nie wypali gdy się MÓWI Nie no taki sucharek. Dobra, konkrety.
Zamówiłoby się 10 slotów. Na 1 miesiąc. Koszt to 6 zł, mogę koszta pokryć. Teraz tylko, czy są chętni. Min. 5 osób, które by korzystało. Jeżeli nie ogarniacie TS'a, mogę pomóc, nie chcę, by taka błachostka jak nieogar programu was zniechęciła. Ja tam bym chętnie pogawędził z ARSowiczami głosow :]
Pisze co sądzicie i czy jesteście chętni.
And remember... WE DOIN' IT FOR RUSSIA!
Zamówiłoby się 10 slotów. Na 1 miesiąc. Koszt to 6 zł, mogę koszta pokryć. Teraz tylko, czy są chętni. Min. 5 osób, które by korzystało. Jeżeli nie ogarniacie TS'a, mogę pomóc, nie chcę, by taka błachostka jak nieogar programu was zniechęciła. Ja tam bym chętnie pogawędził z ARSowiczami głosow :]
Pisze co sądzicie i czy jesteście chętni.
And remember... WE DOIN' IT FOR RUSSIA!