I po co kolega M jak Viego spamuje?
Ja jestem WIELKIM fanem piłki nożnej i powiem Ci kto nie wygra.
Nie wygra:
-Niemcy (zremisowali z nami 2:2, zremisowali z Ukrainą 3:3, przegrali z Szwajcarią 5:3, Mario Gomez pudłuje, że h*j)
-Holandia (ich sparingi nie wyglądają lepiej, niż Niemców , poza tym Bayern przegrał z Chelsea, gdzie jest dużo Holendrów (światowa sława Arjen Robben)
-Hiszpania (Liga mistrzów: Real przegrał, Barca przegrała jak sama nazwa wskazuje to wystarczający powód).
Jak dla mnie obstaw Anglię, Francję lub bądź patriotą i na Polskę. Ale z tego co widzę zajście daleko Polski na EURO jest najbardziej możliwe niż kiedykolwiek, nie bójmy się tego powiedzieć, jestem optymistą.
Przejrzyj definicję spamu, wtedy porozmawiamy.
Z resztą, po to mamy Hyde Park, żeby tutaj to wszystko trafiało.
Jako że nie przewidujemy przyszłości, nawet domniemania z mojego posta mają niezerowe prawdopodobieństwo.
hahahahah od kiedy Uzbekistan jest w Europie? Wyspa Wielkanocna i Beralza- nie wiem, czy to leży w Europie, ale nie ma ich w grupach na Euro. Zielona Góra to nie państwo. Twoje szanse są zerowe.
A jeśli ktoś chce się bawić we wrzucanie kasy w coś losowego, to już całkowicie jego problem.
Na upartego można by podciągnąć to pod wykorzystywanie forum do celów zarobkowych, o czym trochę w regulaminie jest, ale się powstrzymam. I tak żadne przewidywania nie przyniosą tu znaczącego skutku.
Ostatnio zmieniony przez Cryptik18 dnia Wto Maj 29, 2012 8:00 am, w całości zmieniany 2 razy