Po pierwsze czy naprawdę wziąłeś do serca to, co przez ostatni tydzień się wydarzyło? Chodzi mi o te nasze narzekanie na ciebie i NPC. Mówiąc 'nasze' mam na myśli kilku userów. Wszyscy robią to dla beki. Każdy mówi 'cziter', ale nie ma to na celu obrazy ciebie. To, że ty się tak wkurzasz to... Ludzie mają taki styl bycia. Ja wyzywam każdego, a zwłaszcza w szkole czy na osiedlu. Taki Maxiu na skype też nie ma życia. Przyjmij obrażanie jako jedyną formę wyrażania naszych uczuć do ciebie. W końcu nikt nie powie, że cie lubi przez internet.
KLIK!
W zasadzie każda opcja ankiety jest kusząca.
1. Nie widzę zastrzeżeń do tego, abyś to dalej ty sprawował funkcję NPC. Wprawdzie ostatnimi czasy posty pojawiają się rzadziej, ale ich długość jest odpowiednia i wgl. To, że czasem może się wydawać, iż prowadzisz ciekawą kooperacje na dwóch kontach niezbyt mi przeszkadza.
2. Feli odpada. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego.
3. Opcja podobna do tej wyżej. W zasadzie nawet gdyby to było, to i tak pewnie cały czas odpisywałby Yoh, ewentualnie jakiegoś posta pieprznąłby Viego. Ale powiem wam wszystkim tak w tajemnicy, że wolę posty Yoha. Są dłuższe, bardziej opisane i jednym słowem mniej takie 'ubogie'. Ale nie mówcie nikomu, ok?
4. To byłoby fajne, gdyby nie to, że zapewne osobie nie grającej nie chciałoby się w to bawić. W końcu, gdyby chciał to już dawno by grał na pbf. Nawet jeśli się ktoś znajdzie, to tego skilla też musi mieć.
5. Tu jest odrobinę inna sytuacja niż wyżej. Ktoś może mieć ochotę, ale może bardziej wykorzystywać kooperację pomiędzy NPC a sobą niż ty.
4 i 5. W obu przypadkach może pojawić się faworyzowanie jakiejś konkretnej osoby. Znajomego czy coś. Taka drobna pomoc po znajomości. Choć sądząc po moim przykładzie Maxiu miałby u mnie jeszcze gorzej xd.
Tak czy inaczej na razie powstrzymałem się od głosu. Opinię wyraziłem w poście. Jeżeli się na coś zdecyduję dam znać.