Nie będą to zwykłe revampy OPAR>OPAR, a OPAR>płaska grafika (opary>opar też będzie dostępny, choć w tym jestem cieńszy, niżeli w płaskich grafikach)
Niewiele osób pewnie wie o co chodzi, dlatego wstawiam dwa przykłady ów revampów.
A teraz kilka zasad.
1. Jedna praca na jedną osobę, maksymalnie można się zgłosić trzy razy.
2. Jeżeli praca jest:
- zbyt dobra żeby ją zrevampować,
- zbyt słaba żeby ją zrevampować,
- zrevampowanie jej wykracza poza moje aktualne umiejętności,
wtedy po prostu nie zostanie przeze mnie przyjęta.
3. Revampa wykonam jak wykonam, tym razem nie zamierzam sobie dawać 7 dni na wykonanie revampa. Nie będę się z tym śpieszył bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
4. Przyjmuję jedynie dwie prace, reszta musi czekać w kolejce dopóki nie zostaną one skończone i wrzucone do tego tematu.
5. Jeżeli ktoś nie dostosuje się do powyższego, pomijając 2 i 4 punkt, uznam go/ją za idiotę/-tkę i wpiszę na listę ignorowanych przeze mnie użytkowników jeżeli chodzi o revampy.
[credits to Yoh92 za regulaminik ;p]
Niewiele osób pewnie wie o co chodzi, dlatego wstawiam dwa przykłady ów revampów.
A teraz kilka zasad.
1. Jedna praca na jedną osobę, maksymalnie można się zgłosić trzy razy.
2. Jeżeli praca jest:
- zbyt dobra żeby ją zrevampować,
- zbyt słaba żeby ją zrevampować,
- zrevampowanie jej wykracza poza moje aktualne umiejętności,
wtedy po prostu nie zostanie przeze mnie przyjęta.
3. Revampa wykonam jak wykonam, tym razem nie zamierzam sobie dawać 7 dni na wykonanie revampa. Nie będę się z tym śpieszył bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
4. Przyjmuję jedynie dwie prace, reszta musi czekać w kolejce dopóki nie zostaną one skończone i wrzucone do tego tematu.
5. Jeżeli ktoś nie dostosuje się do powyższego, pomijając 2 i 4 punkt, uznam go/ją za idiotę/-tkę i wpiszę na listę ignorowanych przeze mnie użytkowników jeżeli chodzi o revampy.
[credits to Yoh92 za regulaminik ;p]