Nowy nius, bo trochę się dzieje. Przede wszystkim, chciałbym Was powiadomić o tym, iż zaktualizowałem właśnie przed chwilą, wszystkie tutoriale dostępne na portalu Anime Revolution Sprites. Poza tym, wprowadziłem lekkie zmiany estetyczne, które nie mam bladego pojęcia, czy przypadną Wam do gustu - mniejsza o to. Zapraszam Was również do pisania jakichś ciekawych artykułów oraz robienia wywiadów, które mają szansę pojawić się po poprawieniu błędów, na portalu.
Co poza tym?
Przede wszystkim, administracja forum zapragnęła wyrzucić strony związane z PBFem - po co komu one?... Zanim rzucicie się na mnie z bronią, cegłami oraz ciągłymi narzekaniami, chciałbym poinformować Was, że mamy powód dla którego działamy właśnie w ten sposób. Po pierwsze, strony związane z PBF utrudniają tworzenie nowych stron, bezpośrednio związanych z LSW lub ogólnie grafiką i Naszym forum. Dobra, zanim mnie zabijecie, jeszcze jedna informacja - a żeby to wszystko nie poszło w cholerę, zanim zajmiemy się usuwaniem stron, każda z nich, w wersji poprawionej, trafi na projekt o którym ostatnio dużo ode mnie słyszeliście - Anime Revolution PBF Wiki.
Całość nie jest jeszcze skończona, ale uznałem, że warto dopuścić do tego Was, użytkowników - wszak, wspólnie szybciej coś zbudujemy, niż samodzielnie, czyż nie? Zbiór informacji, który cały czas można aktualizować - dobra sprawa. Oczywiście, opisami eventów zajmę się wkrótce.
Cóż, na chwilę obecną to tyle ode mnie.
Z czasem więcej nowości!