Neravi napisał:
Hmmm a więc tak 1szej pracy nie ocenię bo szkoda mi marnować czas.
2ga praca jest na średnim poziomie,widać u ciebie postęp lecz ciągle nie podoba mi się twój styl,ale to w koncu twój a nie mój.
Oczy - w koncu zrobiłeś lewe oko podobne do prawego i oba są otwarte a nie - 1 zamknięte 2gie krzywe,maska z 1 widocznym okiem,chlop w kapturze nie widac mu akurat tylko oczu.Brawo,poza tym ze są do siebie podobne to są zato za wysoko,a to ze są za wysoko zawadza za to twojej fryzurze,nie ma pola do popisu.Na włosy musi być duzo miejsca żeby wyrazic swoją osobowość a u cb dlatego ze oczy są wysoko włosy sa nierozgarnięte i krzywe...Moim zdaniem spokojnie powinieneś już przejść na poziom rysowania całej postaci a nie tylko portretu,chlopie teraz ci radze co ja chwile temu zrobilem i mi to pomoglo,nie chodzi mi o ściąganie ale o zapoznanie sie z tematem fałd,designu,anatomi człowieka min mięśni.
kus se 1 giga za 3 zł na chomikuj i pobierz parę 30-50 megabitowych elektrycznych książek,tam jest jak zrobic faudy itp,to ci napewno pomoże.Co do twojej pierwszej pracy na MOIM! tablecie,co z tego ze obok cb siedziałem,specialnie czekałem na wynik koncowy zeby teraz cie zlac od góry w dół.Nie ciekawie wyglądający 2d miecz,przy czymś takim trzeba się wykazac pomysłem i wyobraźnią,zrobić żeby wyglądął KUUUUUUL a tu nie wygląda zbyt dobrze.Ktoś mu chyba zrobił Dżołka i wygoił naszą prawą strone tej oto postaci.oczy podobne bo seobie skopiowałeś
aczkolwiek dalej są usadzone zbyt wysoko,ktoś mu odcioł gardziel,kark czy czego tam nie ma i przykleił resztki,2 kreski które miały nie wiem co za zadanie bo sa to jedyne " ślady " na tej postaci.Pasek na miecz ze złej strony,wyobraź sobie tą postać od tyłu,miecz nie jest w stanie teoretycznie się utrzymać...
to chyba tyle.
PS : Nie przychodź po mnie na dwór bo mi się nie chce