No więc nadszedł ten czas. Czas, w którym Mr.Bercikovsky traci internet. Tym razem jest to jednak spowodowane czymś innym, w co nie chcę się zagłębiać. Nie jestem pewien czy odzyskam go w najbliższym czasie, dlatego wole napisać ten temat. Oczywiście mam jeszcze miastowe Wifi, z którego właśnie pisze ale z nim to nigdy nie wiadomo. Raz działa, raz nie. Tak więc będzie to bezterminowa nieobecność, czyli nie wiem kiedy wrócę. Choć w sumie brak internetu da mi czas na dokończenie oparów i opowiadań, oraz czas wolny. Piszę to w sumie tylko dlatego, że "Jeżeli gracz nie będzie aktywny bez konkretnego usprawiedliwienia, powyżej 3 miesięcy, jego postać zostanie usunięta.". Tak, ten cytat tyczy się pbf'a. Co do niego to w sumie większość moich postaci nie robi nic konkretnego, więc nie ma problemu. Wrócę najprawdopodobniej po TimeSkipie. A co do Keijiego... to zostawiam go w rękach NPC. Jest coś jeszcze. Chwile temu napisał do mnie Shun z prośbą o powiadomienie administracji, że na chwile obecną on także nie ma neta i również pisze to głównie z tego samego powodu co ja. Chciał uniknąć usunięcia swojej postaci z PBF'a. Wspomniał także, że on prawdopodobnie internet odzyska w ten weekend.
To już chyba tyle. Ciao!
To już chyba tyle. Ciao!
Ostatnio zmieniony przez Mr.Bercikovsky dnia Sro Wrz 24, 2014 1:36 pm, w całości zmieniany 2 razy