Mam prawko <3. Trzymajta się.
3 Re: Drajwer Czw Lis 29, 2012 6:32 am
Yoh
Site Admin
A ja dalej nie wiem, pomimo upływu czasu od założenia tego tematu, po co on tak naprawdę powstał. Nie jesteś pierwszym i na pewno nie ostatnim, który poprawnie zdał egzamin na prawo jazdy
4 Re: Drajwer Czw Lis 29, 2012 9:49 am
Jata
Moderator
Euforia, Joszu, euforia.
Pod jej wpływem robimy różne głupie rzeczy .
Pod jej wpływem robimy różne głupie rzeczy .
5 Re: Drajwer Sob Gru 08, 2012 2:48 pm
Dragneel
Second Child
Jej ja nie mam Prawa jazdy...Ale wgl do czego ten temat służy?
6 Re: Drajwer Sob Gru 08, 2012 6:55 pm
Szark
Mazoku
@up
Żebyś miał zagadkę...
Właściwie, to my wciąż trzymamy ten temat jako eksperyment psychologiczny przeprowadzany na userach. Nie musicie wiedzieć, czego on dotyczy. Nawet Mimie nie wie, że jest częścią eksperymentu.
Żebyś miał zagadkę...
Właściwie, to my wciąż trzymamy ten temat jako eksperyment psychologiczny przeprowadzany na userach. Nie musicie wiedzieć, czego on dotyczy. Nawet Mimie nie wie, że jest częścią eksperymentu.
7 Re: Drajwer Nie Gru 09, 2012 2:30 pm
Raigen
Pillar Man
Boję się Viega T-T
Uświadomienie sobie tego faktu ci chwilę zajęło.
Ale serio, czego tu się bać.
Jakbym powiedział, że od samego początku fuzja forów miała być w moim zamyśle jednym wielkim eksperymentem przeprowadzonym na setkach userów, to by już mogło być niepokojące, że aż tutaj wstawić Lighta Yagami mówiącego "keikaku dōri".
Ale nic takiego nigdy nie powiedziałem. Więc czego tu się bać...
/Uwielbiam z nim pracować
/@Yoh
Uświadomienie sobie tego faktu ci chwilę zajęło.
Ale serio, czego tu się bać.
Jakbym powiedział, że od samego początku fuzja forów miała być w moim zamyśle jednym wielkim eksperymentem przeprowadzonym na setkach userów, to by już mogło być niepokojące, że aż tutaj wstawić Lighta Yagami mówiącego "keikaku dōri".
Ale nic takiego nigdy nie powiedziałem. Więc czego tu się bać...
/Uwielbiam z nim pracować
/@Yoh
Pozwolenia na tym forum: