Uwaga, obrazek umieszczony niżej może ssać jajca, a czasami nawet bardzo.
Opis dla tych którym chce sie czytaj moje błędy składniowe, ortograficzne oraz mój kompletny brak zdolności opisowych. I dlatego, że na spricie nie wszystko da się umieścić (przynajmniej ja za chuja nie potrafię.)
Opis dla tych którym chce sie czytaj moje błędy składniowe, ortograficzne oraz mój kompletny brak zdolności opisowych. I dlatego, że na spricie nie wszystko da się umieścić (przynajmniej ja za chuja nie potrafię.)
- Spoiler:
- Przeciętnego wzrostu osobnik płci męskiej, bez żadnych specjalnie wielkich mięśni o długich czarnych zaniedbanych włosach sięgających aż do łopatek. Zazwyczaj nosi metalową maskę która po prawej stronie jest pusta, natomiast po lewej stronie ma "zaostrzone" czarne oko z jedną ostrą linią w dół przypominającą łzę, oraz czarną linią odchodzącą od oka i odzielającą je od reszty maski. Do tego srebrna zaniedbana koszulka przykryta czarnym porwanym i pogniecionym czarnym płaszczem. Oraz również czarne, pogniecione spodnie i czarne buty. Na lewym ręku i tylko na nim ma rękawiczkę odrywającą koncówki palców oraz "środek" dłoni (aka Hobo Glove)