Ban na Chat Boxie od Viego za nic, a jeżeli jest powód to jest mi niewiadomy.
2 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:19 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Najpierw sam chciałeś bana, żeby się ogarnąć. I tak tamtego ci dałem przez przypadek, odbanowałem cię jak się zorientowałem.
Tego teraz dostałeś na chwilę, bo zacząłeś napieprzać zbyt dużymi obrazkami. Besides, odbanowałem cię zanim nawet zauważyłem twoje pw.
Wiesz, c-box jest naprawdę przyjemniejszy, gdy nie poszerzasz nam granic pojmowania bezmyślności.
Jeszcze jakieś pytania, Sebek?
Tego teraz dostałeś na chwilę, bo zacząłeś napieprzać zbyt dużymi obrazkami. Besides, odbanowałem cię zanim nawet zauważyłem twoje pw.
Wiesz, c-box jest naprawdę przyjemniejszy, gdy nie poszerzasz nam granic pojmowania bezmyślności.
Jeszcze jakieś pytania, Sebek?
3 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:19 pm
Kumalski
Third Child
Na Chatbox'ie jest archiwum. Przejrzyj je sobie, zastanów się, kolejny raz na nie spójrz i wyciągnij wnioski. Jeżeli dalej nie wiesz o co chodzi rób tak do urwania głowy.
Pozdrawiam, Grzegorz Brzęczyszczykiewicz!
Pozdrawiam, Grzegorz Brzęczyszczykiewicz!
4 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:23 pm
Qulob
Zbanowany
Nie zrobiłem nic niezgodnego z regulaminem...
5 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:34 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Ale zakłócałeś porządek.
6 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:36 pm
Jata
Moderator
Jeśli czujesz się pokrzywdzony to wyślij SMS o treści PASS na numer 7555. Kod wyślij Viegowi, a on wtedy na pewno będzie żałował w głębi serca tego, czego się dopuścił.
I see what you did there.
Nah nah ;>.
@niżej
Ja kogoś obrażam?
I see what you did there.
Nah nah ;>.
@niżej
Ja kogoś obrażam?
Ostatnio zmieniony przez Jataman dnia Sob Maj 04, 2013 8:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
7 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:39 pm
Qulob
Zbanowany
Napisane jest, że nie ma znaczenia czy to administrator więc z jakiego powodu teraz mnie obrażacie skoro powód jest jasny?Tutaj możecie złożyć Skargę na kogoś, za złamanie Regulaminu. Niema znaczenia, czy to Moderator, Administrator czy Użytkownik.
8 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 8:49 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Wyrażają swoją opinię. Tak jak w prawie każdym temacie ze skargami.
Besides, wyjaśniłem ci całą sprawę poprzez pw, którymi btw mnie zaspamowałeś.
Wiesz, po tych słowach raczej nie ma po co cię traktować choćby odrobinę poważnie.
Szczególnie, że właśnie w tej chwili cię znów zbanowałem na c-boxie. Tym razem za to, że zacząłeś kłótnię z Bumberem. Jego z resztą też zbanowałem. Może się ogarniecie.
Jeszcze coś ci nie pasuje? Za swoją głupotę dostałeś bana, wracasz po trzech latach i nie ma śladu poprawy. Jedyne, co sprawia, że wciąż tu jesteś niezbanowany, to moje resztki wiary w to, że ludzie potrafią być ogarnięci.
Bo w każdej chwili mogę się powołać na część regulaminu o multikontach i wywalić cię stąd. Właściwie, to powinieneś mieć Notowanego i 9 warnów na start, tylko dlatego, że byłeś zbanowany. Szczególnie przez sposób, w jaki wracasz i w jaki się zachowujesz po tym powrocie.
Besides, wyjaśniłem ci całą sprawę poprzez pw, którymi btw mnie zaspamowałeś.
Wiesz, po tych słowach raczej nie ma po co cię traktować choćby odrobinę poważnie.
Szczególnie, że właśnie w tej chwili cię znów zbanowałem na c-boxie. Tym razem za to, że zacząłeś kłótnię z Bumberem. Jego z resztą też zbanowałem. Może się ogarniecie.
Jeszcze coś ci nie pasuje? Za swoją głupotę dostałeś bana, wracasz po trzech latach i nie ma śladu poprawy. Jedyne, co sprawia, że wciąż tu jesteś niezbanowany, to moje resztki wiary w to, że ludzie potrafią być ogarnięci.
Bo w każdej chwili mogę się powołać na część regulaminu o multikontach i wywalić cię stąd. Właściwie, to powinieneś mieć Notowanego i 9 warnów na start, tylko dlatego, że byłeś zbanowany. Szczególnie przez sposób, w jaki wracasz i w jaki się zachowujesz po tym powrocie.
9 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 9:03 pm
Qulob
Zbanowany
@up
Nie wszcząłem kłótni z Bumberem. To on wszczął kłótnię jakbyś nie zauważył. Napisane jest, że chatbox jest do luźnych rozmów więc to oznacza, że nie mogę się tam powygłupiać trochę?
Nie wszcząłem kłótni z Bumberem. To on wszczął kłótnię jakbyś nie zauważył. Napisane jest, że chatbox jest do luźnych rozmów więc to oznacza, że nie mogę się tam powygłupiać trochę?
10 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 9:16 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Jasne, że możesz, ale robisz z siebie cały czas idiotę i powyższym dałeś nam do zrozumienia, że celowo. Swoim spamowaniem sprowokowałeś Bumbera, który rozpoczął, obaj to ciągnęliście, obaj macie chwilę odpoczynku od c-boxa.
Ciekawe, czy zdasz sobie ewentualnie sprawę, że nic z tego nie miałoby miejsca, gdybyś nie zgrywał takiego tępaka. Bo wciąż mam nadzieję, że tylko udajesz.
Ciekawe, czy zdasz sobie ewentualnie sprawę, że nic z tego nie miałoby miejsca, gdybyś nie zgrywał takiego tępaka. Bo wciąż mam nadzieję, że tylko udajesz.
11 Re: Ban od Viego za nic. Sob Maj 04, 2013 9:48 pm
Shine
Jounin
Właściwie to w każdej chwili mógłbyś być zbanowany za twe dawne przewinienia, ja bym dziękował adminom, że jeszcze Cb nie pobanowali(znam powód =D).
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: