Małej wielkości kryjówka znajdująca się w zachodniej części gór przy stromym urwisku. Jest ona niestrzeżona ponieważ nie jest to główne centrum. Dostać się mogą tam tylko wyćwiczone osoby. Znajduje się w skale przez co jest w niej trochę zimno. Bardzo dobrze zakamuflowana. Mało oświetlona. Stworzona do przenocowania lub ukrycia się przed ucieczką.
Znajduje się w niej:
-zapasy jedzenia i picia
-łóżko
-siłownia
-tajne przejście na drugą stronę gór (ma ok. 9,5 km)
-schowek z broniami
-łazienka
Chłopak przygotowywał się na wyruszenie do miasta Emina by znaleźć kilku towarzyszy do swojego klanu.
-(Hmm... Myślę, że za około 2 dni wyruszę do Eminy. Muszę się dobrze przygotować. Co mi będzie potrzebne hmm...? Na pewno pieniądze, jedzenie i jeszcze jakaś broń.)
Po czym ze schowka wyciągnął swój miecz:
I udał się do siłowni na swój codzienny trening. Po kilku godzinach treningu poszedł do łazienki wziąć prysznic.
Znajduje się w niej:
-zapasy jedzenia i picia
-łóżko
-siłownia
-tajne przejście na drugą stronę gór (ma ok. 9,5 km)
-schowek z broniami
-łazienka
Chłopak przygotowywał się na wyruszenie do miasta Emina by znaleźć kilku towarzyszy do swojego klanu.
-(Hmm... Myślę, że za około 2 dni wyruszę do Eminy. Muszę się dobrze przygotować. Co mi będzie potrzebne hmm...? Na pewno pieniądze, jedzenie i jeszcze jakaś broń.)
Po czym ze schowka wyciągnął swój miecz:
I udał się do siłowni na swój codzienny trening. Po kilku godzinach treningu poszedł do łazienki wziąć prysznic.
Ostatnio zmieniony przez Neravi dnia Pią Lis 29, 2013 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz