Z racji pewnych wydarzeń, muszę po prostu odejść. Nie pytajcie czemu i dlaczego. Po prostu muszę.
2 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 1:49 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Fuck the rules. Dlaczego?Nie pytajcie czemu i dlaczego.
Bo tak naprawdę nie ma czegoś takiego, jak "muszę" w sensie "have to" (nie licząc pewnych procesów prowadzących do rozkładu gnilnego) (polski język pod tym kątem jest ułomny). To jest "dla ułatwienia funkcjonowania konieczne jest zrezygnowanie z czegoś". I tak nie da się nikogo utrzymać na siłę, a przekonywanie bywa trudne, szczególnie przy takich enigmatycznych postanowieniach. Tak, jestem zwolennikiem tego typu wolności. Czy kogokolwiek to dziwi?
Zatem arrivederci. Forum zrobiło się o 36% nudniejsze. Oh well.
3 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 2:01 pm
Safari
Mazoku
Yoh wie, to ci powie.
Zresztą kto kobiety zrozumie ?
3maj się Persil
Zresztą kto kobiety zrozumie ?
3maj się Persil
4 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 2:22 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Nie powie, bo afczy i czituje.
Ale o tym już pewnie na c-boxie nie usłyszymy randomowo.
Ale o tym już pewnie na c-boxie nie usłyszymy randomowo.
5 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 4:38 pm
Jata
Moderator
Well, wracaj szybko.
Btw, czy tylko ja uważam, że można by usunąć dział "Odchodzę!" a 99% jego zawartości przenieść do "Nieobecności" ?
Btw, czy tylko ja uważam, że można by usunąć dział "Odchodzę!" a 99% jego zawartości przenieść do "Nieobecności" ?
6 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 5:13 pm
Maximus
Dragon Slayer
No szkoda. trzymaj się.
Zgadzam się z Jokerem, mój temat to przykład.
Zgadzam się z Jokerem, mój temat to przykład.
7 Re: Bywajcie Czw Gru 12, 2013 6:22 pm
Rayem
KOX
Oooo... Ale wróć ; ( Kto nam będzie randomowo przypominał, że Yoh afczy?
Moim zdaniem panowie wyżej mają rację. Nawet kiedy ktoś pisze, że odchodzi, to i tak po jakimś czasie wraca. Albo nie pisze i znika na wieki...
Moim zdaniem panowie wyżej mają rację. Nawet kiedy ktoś pisze, że odchodzi, to i tak po jakimś czasie wraca. Albo nie pisze i znika na wieki...
8 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:15 pm
Safari
Mazoku
Sorry w ogóle za ten temat. To był chwilowy odpał, który tylko Yoh rozumie. Kobiecy kaprys...
Za jego namową nie mam zamiaru odchodzić.
Yoh czituje oraz afczy latając z namiotem, ale bez spodni.
Za jego namową nie mam zamiaru odchodzić.
Yoh czituje oraz afczy latając z namiotem, ale bez spodni.
9 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:21 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Szczerze?
Btw, poszedłem za twoją namową i zapytałem Yoha, o co poszło. On mi powiedział. Dlatego tym bardziej korzystam tu ze wsparcia Ace'a Ventury. Nawet pomijając, że te pewne wydarzenia nawet nie miały nic wspólnego z Anrevo, jeśli dobrze zrozumiałem. Wiesz, dałbym tutaj słowo w słowo wypowiedź Yoha, ale pewnie uwolniłbym furię wystarczającą na przemianę w Super Saiyana 47. Jak chcesz, sama to powiedz zgromadzonym tu userom.
Btw, poszedłem za twoją namową i zapytałem Yoha, o co poszło. On mi powiedział. Dlatego tym bardziej korzystam tu ze wsparcia Ace'a Ventury. Nawet pomijając, że te pewne wydarzenia nawet nie miały nic wspólnego z Anrevo, jeśli dobrze zrozumiałem. Wiesz, dałbym tutaj słowo w słowo wypowiedź Yoha, ale pewnie uwolniłbym furię wystarczającą na przemianę w Super Saiyana 47. Jak chcesz, sama to powiedz zgromadzonym tu userom.
10 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:23 pm
Royalz
Shaman
Safari napisał: Bywajcie on Czw Gru 12, 2013 1:54 pm
Safari napisał:Sorry w ogóle za ten temat. To był chwilowy odpał, który tylko Yoh rozumie. Kobiecy kaprys...
Period ?
Zapytajmy Rona /vph
Tak, jestem bezczelny, ale odkrycie. Ale nie powiedziałem, co było przyczyną tego tematu. Mam swoje standardy.
11 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:34 pm
Safari
Mazoku
Piątek 13 i dzień przed tym co kobieta ma co miesiąc... Więcej tłumaczyć nie trzeba. Uszło ze mnie jak przy czyszczeniu filtra.
Cieszcie się, że nie przechodzicie tego co miesiąc.
Cieszcie się, że nie przechodzicie tego co miesiąc.
12 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:38 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Woogbert napisał:Btw, czy tylko ja uważam, że można by usunąć dział "Odchodzę!" a 99% jego zawartości przenieść do "Nieobecności" ?
Skończyłbym wypowiedź na tym. Bo tyle sytuacji już takich mieliśmy(nawet jedną moją), że znudziło mi się ich komentowanie. No cóż, Welcome Back Safari.
13 Re: Bywajcie Nie Gru 15, 2013 5:39 pm
Safari
Mazoku
No sorry, jestem tylko dziewczyną z zaburzeniami psychiki i niską samooceną xD
Temat do zamknięcia
And zamknięty shall it be.
Btw, zabawnym jest mieszanie czegoś realnego (niedyspozycje comiesięczne) z absurdalnym (piątek 13.)
Btw2, może ja osobiście tego nie przechodzę, ale widzę, że da się nie wpaść w takim czasie w kompletne szaleństwo.
/vph
Temat do zamknięcia
And zamknięty shall it be.
Btw, zabawnym jest mieszanie czegoś realnego (niedyspozycje comiesięczne) z absurdalnym (piątek 13.)
Btw2, może ja osobiście tego nie przechodzę, ale widzę, że da się nie wpaść w takim czasie w kompletne szaleństwo.
/vph
Pozwolenia na tym forum: