Hello again. Dobry rok, a może nawet ponad 1,5 roku temu uczestniczyłem na tym forum jako zwykły użytkownik po utracie rangi moderatora i kogoś tam jeszcze, szczerze, sam już nie pamiętam jakie funkcje pełniłem x) Postanowiłem wrócić na forum aczkolwiek nie mam zamiaru wracać do LSW. Chcę poudzielać się i odnowić kontakty z dawnymi osobami z forum, których kojarzę a jeszcze odwiedzają to miejsce. Jeżeli są tu osoby, które mnie nie kojarzą bo dołączyły do społeczności forum w czasie gdy mnie nie było, informuję:
zajmowałem się tworzeniem pierwszych flashowych serii "gifów" (w tym przypadku bardziej animacji) na tym forum, aktualnie LSW nie jest moim hobby, jest nim tworzenie filmów na portal Youtube. Interesuję się kulturą, psychologią i fizyką. Tyle o mnie na start dla nowych, a dla starych: witajcie ponownie, a szczególnie Ty, Viego x)
zajmowałem się tworzeniem pierwszych flashowych serii "gifów" (w tym przypadku bardziej animacji) na tym forum, aktualnie LSW nie jest moim hobby, jest nim tworzenie filmów na portal Youtube. Interesuję się kulturą, psychologią i fizyką. Tyle o mnie na start dla nowych, a dla starych: witajcie ponownie, a szczególnie Ty, Viego x)