1. Sen- śniło mi się, że czarny baran chciał mnie zgwałcić, znalzłem się w jakiejś dziurze i szarpałem się i odganiałem go od siebie, aż nie rano mama obudziła do szkoły.
2.Sen- wchodze sobie raz do domu, a mój tata jest vampirem, bierze mnie za szmaty rzuca do babci (każdy jest wampirem), babcia do mamy, a mama mnie wkłada do pieca, w piecu ja biegne po jakiś schodach, mama mnie wyciąga z pieca podaje tacie, a tata mnie rzuca pod dzwi od domu, dzw się otwierają, a tu stoi bocian z puszką na głowie i pyta się głosem mojego kolegi ''Wyjdziesz na dwór''???
3.Sen- 2 część snu o wampirach, pojechaliśmy do mojej cioci i tam wszyscy są wampiarmi, oprucz mnie, ja przez długi czas próbowałem ich jakoś odmienić czy coś, ale bez skutku więc wyszłem przed dom i Bóg się do mnie odezwał ''Jeśli chcesz by twoja rodzina była normalna ty musisz być normalny'', a ja się spytałem ''a co ja jestem nienormalny''?
Bóg nie odpowiedział, więc wróciłem do domu i powiedziałem bądzcie normalnie i zmienili się w ludzi... koniec!
Też miałem kiedyś sen o dragon ballu, że ja i moi koledze byliśmy brygadą Ginyu, ja byłem Jeicem, oczywiście wszyscy polegliśmy, ale fajnie było, mnie zabił Vegeta!
Powalone sny nie? Mam jeszcze wiele takich, ale nie pamiętam?