Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1WWRF, TKD i kilka innych akronimów Empty WWRF, TKD i kilka innych akronimów Sob Lip 05, 2014 12:31 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Siema! No więc piszę, bo dzisiaj i jutro będę na "Wyspa Wisła Reggae Festival" (cholera wie jak mam to odmienić) i raczej nie będę obecny na forum w tym czasie.
Poza tym we wtorek (08.07) wybieram się na obóz sportowy taekwondo i nie będzie mnie do 22.07. Co prawda zabiorę pewnie ze sobą lapka, ale wiecie jak to jest - plaża, dupy, skręty 3 treningi dziennie, szkolenie z koreańskim miszczem, a w dodatku przez część obozu być może będę instruktorem. Ponadto mam przekazać młodszemu koledze dziedzictwo kopania ruskich xd
Zapewne więc szybko kolejnych prac nie wrzucę, a na PBFie moja aktywność (jeśli w ogóle jakaś będzie) ograniczy się niestety do minimum

Jeśli nie będzie dalej żadnego odzewu w sprawie zjazdu to jak wrócę wyznaczę proponowaną przeze mnie datę i miejsce i może wtedy się jakoś dogadamy.

Bless!

2WWRF, TKD i kilka innych akronimów Empty Re: WWRF, TKD i kilka innych akronimów Pon Lip 21, 2014 6:08 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Wracam z obozu, ale może jeszcze z tydzień minąć zanim znów będę normalnie aktywny.
To tyle, yo.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» Kilka nowości od Yosha !

Pozwolenia na tym forum: