Siema! No więc piszę, bo dzisiaj i jutro będę na "Wyspa Wisła Reggae Festival" (cholera wie jak mam to odmienić) i raczej nie będę obecny na forum w tym czasie.
Poza tym we wtorek (08.07) wybieram się na obóz sportowy taekwondo i nie będzie mnie do 22.07. Co prawda zabiorę pewnie ze sobą lapka, ale wiecie jak to jest -plaża, dupy, skręty 3 treningi dziennie, szkolenie z koreańskim miszczem, a w dodatku przez część obozu być może będę instruktorem. Ponadto mam przekazać młodszemu koledze dziedzictwo kopania ruskich xd
Zapewne więc szybko kolejnych prac nie wrzucę, a na PBFie moja aktywność (jeśli w ogóle jakaś będzie) ograniczy się niestety do minimum
Jeśli nie będzie dalej żadnego odzewu w sprawie zjazdu to jak wrócę wyznaczę proponowaną przeze mnie datę i miejsce i może wtedy się jakoś dogadamy.
Bless!
Poza tym we wtorek (08.07) wybieram się na obóz sportowy taekwondo i nie będzie mnie do 22.07. Co prawda zabiorę pewnie ze sobą lapka, ale wiecie jak to jest -
Zapewne więc szybko kolejnych prac nie wrzucę, a na PBFie moja aktywność (jeśli w ogóle jakaś będzie) ograniczy się niestety do minimum
Jeśli nie będzie dalej żadnego odzewu w sprawie zjazdu to jak wrócę wyznaczę proponowaną przeze mnie datę i miejsce i może wtedy się jakoś dogadamy.
Bless!