>sugerowanie, ze szukam atencji na forum o spritach xD
Idź do strony : 1, 2
27 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 4:43 pm
Royalz
Shaman
Tak siem nudził, żem zrobił all w jeden dzień. Sad. ;/
#Maxia opar zrobiony. ;p
28 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 6:34 pm
Max
Human Interface
Dobra robota. Podobają mi się rangersi i w ogóle, a najbardziej to chyba Woogy. Ogólnie to mógłbyś poprawić trochę włoski Shigeru bo są najgorsze z tych wszystkich.
No i jest pewna zabawna rzecz. Najpierw zamiast Isaaac'a zrobiłeś Aki'ego. A teraz zamiast Isaac'a zrobiłeś Max'a. xD
No i jest pewna zabawna rzecz. Najpierw zamiast Isaaac'a zrobiłeś Aki'ego. A teraz zamiast Isaac'a zrobiłeś Max'a. xD
29 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 6:35 pm
Shine
Jounin
nie ma mojej postaci, 2/10 nawet nie skomentowałem
30 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 6:39 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Właśnie, wydawało mi się, ze miał być Isaac, a nie Max. Mniejsza. Oparki są git. Yoh wygląda jak pedałek, w tym fioletowym trochę przypomina Biebera. Chciałbym zobaczyć ich kaski, bo stroje są fajne
Szajn, twoje pseudo trolle i pseudo hejty takie zabawne, 1/10.
Szajn, twoje pseudo trolle i pseudo hejty takie zabawne, 1/10.
31 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 7:01 pm
Shine
Jounin
odpisujesz na oczywistego, kontynuuj
wiecej powagi
@rojalz
ja tam kotq sie nie gniewam :*:*
wiecej powagi
@rojalz
ja tam kotq sie nie gniewam :*:*
Ostatnio zmieniony przez Shine dnia Wto Sie 26, 2014 7:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
32 Re: Vortex Rangers Wto Sie 26, 2014 7:01 pm
Royalz
Shaman
Gówno, nie znam się na waszych OC, zrobiłem Maxa, bo się wyróżniał włoskami, ot co.
#Szajn pls Jak mogłem zrobić, skoro lista była full ?
#Yohbiber 2/10
#Szajn pls Jak mogłem zrobić, skoro lista była full ?
#Yohbiber 2/10
33 Re: Vortex Rangers Sro Sie 27, 2014 12:56 pm
Yoh
Site Admin
Jak dla mnie, każda postać prezentuje się całkiem fajnie - najbardziej chyba Woogy. Jego rączki wyszły zajebiście. W przypadku Yoha, fajny pomysł z czymś a'la. kamizelka na fioletowym stroju - dopiero po przybliżeniu widać ją naprawdę dobrze.
W sumie, ciekawe jak kaski pomieściły burzę takich włosów, jak przykładowo u rudej... xd
Przemówił czarnuch, psia jego mać :CWłaśnie, wydawało mi się, ze miał być Isaac, a nie Max. Mniejsza. Oparki są git. Yoh wygląda jak pedałek, w tym fioletowym trochę przypomina Biebera. Chciałbym zobaczyć ich kaski, bo stroje są fajne
W sumie, ciekawe jak kaski pomieściły burzę takich włosów, jak przykładowo u rudej... xd
34 Re: Vortex Rangers Sro Sie 27, 2014 2:46 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Nie jestem czarnuchem. Tym bardziej Shigeru - ma tylko czarny kombinezon. Bo to ja przemówiłem, a nie on. A Yoh w swoim wygląda jak pedał. Nie moja wina, że ma takie same imię co twój nick.
Btw. Skoro jemu zmieścił się pysk totalnie się spłaszczając, nie widzę przeszkód z włosami.
Btw. Skoro jemu zmieścił się pysk totalnie się spłaszczając, nie widzę przeszkód z włosami.
35 Re: Vortex Rangers Sro Sie 27, 2014 4:42 pm
Jata
Moderator
Lolz, na początku się nie skapnąłem, że wskoczyła nowa strona i się zastanawiam "wtf? o czym oni wszyscy gadają?", chciałem już wchodzić na vortexa, bo myślałem, że tylko tam wrzuciłeś te prace. Dopiero po chwili załapałem ocb. Nie ma to jak dobre ogarnięcie
Widzę, że użyłeś głowy Zbira u mojej postaci - mi też się zajebiście podoba xd No i powiem szczerze, że ogóle moja postać Ci najfajniej wyszła. No i wyborna zieleń na jego stroju xd Ogólnie wszystkie prace są na wysokim poziome, propsy.
Widzę, że użyłeś głowy Zbira u mojej postaci - mi też się zajebiście podoba xd No i powiem szczerze, że ogóle moja postać Ci najfajniej wyszła. No i wyborna zieleń na jego stroju xd Ogólnie wszystkie prace są na wysokim poziome, propsy.
Idź do strony : 1, 2
Pozwolenia na tym forum: