Boje się to pisac, ale wróciłam. Dla tych, którzy mnie nie znajo - jestem Malwina, niedługo stuknie mi 20 lat, no i jestem jedną z niewielu dziewczyn, które zagościły na ARS. Mam nadzieję na atmosferę taką, jak wtedy .
2 Re: Umi comeback! Pon Gru 21, 2015 7:05 pm
Sezu
Shaman
Witajo ponownie! Atmosfera nieco trochę ucichła, ale mam nadzieję, że uda się ją odbudować
3 Re: Umi comeback! Pon Gru 21, 2015 8:04 pm
Jata
Moderator
Nie jestem pewny co znaczy tamta atmosfera, ale liczę że aktualna przypadnie Ci do gustu i że w obliczu pojawienia się kolejnej rozpoznawalnej na Anrevo osoby, reszta użytkowników wyjdzie ze stealth mode
Have fun n bless!
Have fun n bless!
4 Re: Umi comeback! Pon Gru 21, 2015 10:00 pm
Ykmo
Sniper
Żaden stealth mode. Po prostu ciche przeglądanie
Ale forum to ty szanuj Umisiu! Heejo
5 Re: Umi comeback! Pon Gru 21, 2015 10:06 pm
Yoh
Site Admin
Dalej cicho je przeglądaj - pisząc, aż tak dużego hałasu nie zrobisz XDŻaden stealth mode. Po prostu ciche przeglądanie
Welcome back, Umi!
6 Re: Umi comeback! Pon Gru 21, 2015 11:33 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Jaką atmosferę?Umi 2015 napisał:Mam nadzieję na atmosferę taką, jak wtedy .
Masz namyśli ten moment, gdy odchodziłaś drugi już raz? Fakt, atmosfera była wtedy naprawdę nieziemska i super
Umi 2011 napisał:Większość odsunęła się ode mnie, bo nie wchodziłam - nie mam do tej pory swojego kompa, a część nie oszukujmy się - bo zaczęłam chodzić z Szunem.
No ale, może bedzie lepiej. Zwłaszcza, że ja już mało kiedy wchodzę na forum, a jeszcze mniej pisze. Może inni będą milsi ;p Ale jak sama stwierdziłaś kiedyś przy twoim pierwszym odchodzeniu z forum - ja jestem niemiły z natury.
7 Re: Umi comeback! Wto Gru 22, 2015 3:07 am
Jata
Moderator
Lol Bercik. My też mamy wyciągać Twoje odpały sprzed paru lat? Nie pokażę palcem kto tu został zbanowany.
No ale co ja tam się znam, przecież uderzyła mi władza do głowy.
Nie, nie bronię jej. Nie znam jej. Jestem wcięty z natury.
No ale co ja tam się znam, przecież uderzyła mi władza do głowy.
Nie, nie bronię jej. Nie znam jej. Jestem wcięty z natury.
8 Re: Umi comeback! Wto Gru 22, 2015 5:35 pm
Maximus
Dragon Slayer
Cześć
[j]Maximusowe posty c.d. xD[/j]
[j]Maximusowe posty c.d. xD[/j]
9 Re: Umi comeback! Wto Gru 22, 2015 9:40 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Ja zostałem zbanowany, mogę pokazać palcem. O tak wielki problem. Skoro jesteś wcięty z natury(za co cie kocham <3) to czemu nie pokazałeś?Jataman napisał:Lol Bercik. My też mamy wyciągać Twoje odpały sprzed paru lat? Nie pokażę palcem kto tu został zbanowany.
Nie chciałem, żeby wyszło, że sie czepiam, tylko naprawde nie rozumiem o jaką atmosferę jej chodzi. Sam post wyżej stwierdziłeś, że nie wiesz. Ehhh ;/
Poza tym, to część tamtej atmosfery Wtedy byłem jeszcze bardziej wkurwiający, tak? Bana za darmo nie wyrwałem, choć prosiłem XD Taki powrót do starej atmosfery. Ale skończę offtop
[j]Tak naprawdę pokazałem palcem, ale w poście nie było tego widać ;/
No bo nie wiem o jaką, ale wydaje mi się że niekoniecznie miała na myśli dziwne odpały różnych osób. No chyba, że miała. A to byłby dziwny odpał. RAM PAM PAM PAM
P.S. Ja Ciebie też ;*[/j]
Pozwolenia na tym forum: