Przeglądam sobie spokojnie YT, gdy wyskakują mi dwa filmy od Anrevo. Zabieram sie za oglądanie. Oglądam jeden z gifów i stwierdzam - bezapelacyjnie wygrał, nie ma szans, żeby drugi jakkolwiek dorównał, no majstersztyk. Wtedy odpaliłem drugi, tak dla pewności. Niestety byłem w wielkim błędzie. Drugi był też majstersztykiem. Wtedy pojawił się dylemat, który skłonił mnie do ponownego przyjrzenia się obu animacjom. I szczerze powiem, że na chwile obecną nie mam pojęcia, która jest czyja, bo poziom jest mega wyrównany. Naprawdę chłopaki - świetna robota. Jaram się i szczerze gratuluję obu, bez względu na wynik. Ja jednak muszę zagłosować.
1. [
2] - Głos leci tutaj. Jest kilka rzeczy, które mi nie pasują - jak np. brak ust podczas gdy Goku mówi, albo jednokolorowy promień podczas pierwszej Kamehy(20 sekunda) - brakuje mi tu białego koloru w jej wnętrzu. Jednak błąd z Kamehą zostą szybko (w moim odczuciu) naprawiony efektem dymu na Gohanie. No i motyw od 40 sekundy - MEGA! No MEGA! Niby takie proste, a mało kiedy widziałem coś takiego w gifach.
2. [0] - Praca świetna. Niestety w moim mniemaniu odrobinkę gorsza od pierwszej. Pierwsze co jakoś mi nie przypasowało, to ciemność na krańcach ;/ Szybko jednak nadrobione zostało to PowerUpem Goku, który strasznie mi się podoba. I tak samo jak w pracy pierwszej, znalazłem tutaj coś, co jest strasznie MEGA! 35 sekunda - rozbłyski ataków. Też niby nic takiego, ale efektownie wygląda i tez chyba nie widziałem czegoś podobnego wcześniej.
Panowie - kawał dobrej roboty. Daliście mi dłuższą chwilę do zastanowienia, na którą prace zagłosować. Mega propsy dla obu. Obaj możecie być dumni. Oby tak dalej
I niech wygra lepszy!
@Edit
Fuck U Smoku, miałem być pierwszy ;c Wcale sie nie wysiliłeś komentarzem.