Chyba tylko ja pomyślałem, i zbliżyłem sobie tego OPAR'ka w Paint'cie nie skarżąc się na brak cieniowania
..
"
Avatar: Legenda Aanga", czy jakoś tak? Prawda?
Przede wszystkim, jak zauważyłeś każdemu na początku rzuca się w oczy strzałka na czole. Powinna być ona w przypadku tego OPAR'a, bardziej po środku, a nie przechodzić w większej części na prawe oko.
Ubiór przypomina mi oryginał, ale.. No właśnie.
Po pierwsze, ta "pelerynka" powinna być trochę dłuższa, a nie taka krótka. Szczególnie, na rękach. Następnie. Wcięcie powinno być znowu po środku, a nie bardziej z prawej strony.. Cóż.. Musisz się nauczyć, gdzie jest środek OPAR'a.
Spodnie są dobre, ale powinieneś skasować te ciemne kreski. Nie pasują do tego OPAR'ka.
Czy kolor butów i skarpet nie powinien być taki sam? Jeżeli dobrze pamiętam, były to połączone elementy o jednakowej kolorystce.
Na butach tak poza tym, powinny znaleźć się ciemne zakończenia. Nie wiesz o co chodzi? Poszukaj w internecie, bądź popatrz na buty oryginalnej postaci i zobacz, jak wyglądają twoje.
Cieniowanie zdecydowanie powinno być mocniejsze. Nie oszczędzaj się, bo takie słabe cienie tutaj nie pasują. Teraz wygląda on, jakby w ogóle ich nie miał, o czym świadczą komentarze powyżej.
Popatrz się na cieniowanie innych OPAR'ów, jakie wykonują Userzy forum, a następnie zrób coś na ten wzór.
Na razie, jakby to powiedzieć.. OPAR trzyma poziom, pod względem wyglądu. Jest on dobrze odwzorowany, jeżeli chodzi o oryginalną postać, jednakowoż wymaga poprawek.
Cieniowanie na bardzo niskim poziomie, co mnie po prostu odrzuca. Zbyt słabe cienie...
4/10
Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3kp.
/S