Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 9304 Kreatywne Punkty : 537 Smocze kule :
Avek - Fajny. Podoba mi się.. Podpis - Należysz do Kolorowych Misi?! Fajnie xd... Oo! I kreatywne ocenianie xd Charakter - Niekiedy chamski, wkurzający i nie do wytrzymania. Czasami jednak spoko koleś xd..
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 3217 Kreatywne Punkty : 219
Avek - Nie ciekawy, pixeloza rox?! O,l Podpis - Bez sygien dobrze że w akcji Oceniam Kreatywnie xP Charakter - Rzadko na cb, więc pogadać za bardzo nie można. Ale na forum wydaję się spoko.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 780 Kreatywne Punkty : 98
Avek - Hellsing? Wkurwiające jest jak jakiś pedał weźmie w ostre ząbki krzyż i gapi się na Ciebie xD. Podpis - Kolorowe misie i Kreatywne ocenianie... A te panienki straciły na jakości :// Charakter - spoko, w końcu to kuzyn xD. Ale czasami strzeli jakiegoś faila (aicmeher roks)
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 2093 Kreatywne Punkty : 83
Avek:Sux Podpis:Oceniam kreatywnie i kolorowe misie r0x."Bo życie jest jedno" sux. Charakter:Czasami noob i używa za dużo wykrzykników.Ale ogólnie wporzo :O.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 883 Kreatywne Punkty : 15
Avek : Ni ma :< Podpis :Kreatywnie oceniasz... death delaer.Spoko.ZARAZ, DEATH DEALER!?YOU ARE DEAD MEN! Charakter : Spoko, ale czasami się pruje, o nie wiadomo co i wykłóca o jakieś badziewia :<
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1556 Kreatywne Punkty : 466
Avatar Lubię Shamana więc ładny xD Sygnatura bardzo podoba mi się ostatnia tzn. 3 xD Charakterek Nie wywyższa się że jest adminem (wiece o co kaman) spoko człowiek jak może to pomoże w potrzebie innemu. Ogólnie dobrze się z nim rozmawia xD heh
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1486 Kreatywne Punkty : 55
Avatar: Taki sobie, długa przerwa między animacją, a tym jak stoją Sygnatura: Sam robiłem więc...xD Charakterek: Może być, jako jedyny (chyba, że kogoś pominąłem), robi zajebiste animacje jakie robie i ja, i chyba jako jedyny nadaje się na animatora. Chciałbym się z nim zmierzyć
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 428 Itz not jur faking bisnes
Avek - Yoh w stroju Yoh'a (: O?!), i Yoh w swoim stroju..Ciekawe..:O Sygny - OK, BLICZ FAN, JO, ICZIGO KUROWSSAKI I JAKIEŚ TYPY. Charakter - Spoko luuz, czasami wypierdoli jakiś tekst, ale i tak jest git.