Trzymajcie new projekt ja dalej robie komiks !!!!!!! nastepna saga bedzie lepsza !
http://iv.pl/images/72814616165084413238.png
http://iv.pl/images/72814616165084413238.png
Idź do strony : 1, 2, 3
KP: 2 /Feli |
KP: 3 /Feli |
KP: 3 /Yoh |
To Twoja decyzja czy miałyby być cieniowane czy nie. Cieniowane de facto wyglądają lepiej, w przypadku postaci bez cieni, licz się z tym że wiele osób w ocenie Ci to wypomni. W każdym razie, nie musisz się tym przejmować, tylko zrób co uważasz za słuszne.A teraz mam pytanie czy postacie w komiksie mogły by być nie pocieniowane?
KP: 3 /Feli |
Yoh92 napisał:Cieniowanie dwu-tonowe mi tutaj zwyczajnie nie pasuje. Nie wiem czy ten stojący OPAR to Kakashi czy nie; mimo że go przypomina, brakuje mu wielu elementów, potwierdzających fakt że to właśnie on. Ocenię więc tą postać jak normalnego, klasycznego OPAR'a.
Włosy wydają się zbyt puste, zdecydowanie za bardzo. W środku, przydałoby się ze dwa, może trzy odstające kosmyki by ta cała stojąca fryzura miała jakikolwiek sens. Cieniowanie nie bardzo mi się podoba; nie chodzi tutaj o ilość użytych odcieni, ale o ogólne cieniowanie, które mimo wszystko nie jest zbyt dobre. Na opasce brak cieni. Następnie coś nowego... Twarz pocieniowana trzy-tonowo? Widać że nie chciało Ci się zmieniać całości, skoro zrobiłeś już tors, nogi i... stopy? Człowieku, zapomniałeś o twarzy i dłoniach czy co? Gdy robisz usta, rób i nos. Jeżeli nie robisz nosa, nie rób też ust. Pojedyncze tego typu elementy wyglądają dosyć dziwnie albo to już po prostu moje przyzwyczajenie. Strój shinobi wykonany całkiem przyzwoicie, jednak nie podoba mi się jego cieniowanie. Miejscami wygląda tak jak byś robił to od niechcenia. Dobrze widać to zwłaszcza w przypadku spodni.
Wariat z kulami chakry wygląda średnio. Ma fajny wyraz twarzy, jednak strój został wykonany przeciętnie. Cieniowanie czapki wymaga dużych poprawek, chyba że właśnie taki efekt zamierzałeś osiągnąć - w takim wypadku, wybacz. Cieniowanie kurteczki również jest dosyć dziwne. W niektórych miejscach brakuje cieniowania, w innych jest go aż do przesady. Podobnie jest w przypadku spodni.
Przerzuć się na cieniowanie trzy-tonowe, możliwe że lepiej bę... Na pewno będzie Ci lepiej szło.
Ogólnie rzecz biorąc, prace stoją na dosyć słabym poziomie jak na Ciebie. Z drugiej strony, nie będę wymagał cudów, kiedy po tak długim czasie, dopiero wróciłeś do LSW. I tak nie wiem nawet, na jak długo.
To Twoja decyzja czy miałyby być cieniowane czy nie. Cieniowane de facto wyglądają lepiej, w przypadku postaci bez cieni, licz się z tym że wiele osób w ocenie Ci to wypomni. W każdym razie, nie musisz się tym przejmować, tylko zrób co uważasz za słuszne.A teraz mam pytanie czy postacie w komiksie mogły by być nie pocieniowane?
KP: 3
/Feli
Idź do strony : 1, 2, 3
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: