Prolog słaby. Naprawdę.
Nie będę go oceniał, ale w oczy rzuciły mi się pierwsze, dialogi. Jak wspomniał Sołtys, są one naprawdę słabe. Zmień to! Pokaż nam coś więcej, niż nudne rozmowy. Niech wejdzie ona na jakiś wyższy poziom.
Postaraj się.
Part pierwszy..
Przepraszam za wyrażenie, ale kurewsko nie podoba mi się ten efekt zostawiania iluzji za Wojownikiem, gdy leci, oberwie etc.. Nie rób tego w ogóle. To ma być komiks. Jeżeli chcesz uzyskać tym efektem "płynność" przejścia z jednej klatki do drugiej, to słabo. Coś jak mało potrzebny Fade w niektórych Gifach.
Podoba mi się natomiast wykorzystywanie efektów z PS'a. Używaj ich, a nie tej pseudo-iluzji.
Part drugi..
No! I to się nazywa walka. Choć widzę tam tą "iluzję", to na twoje szczęście pojawia się ona w potrzebnym momencie. Rozłączeniu fuzji dwóch Wojowników. Ciekawy efekt.
Patrz proszę na pisownię w dymkach, a nie piszesz:
* "ALe nie tutaj"
* "Teraz siętobą zajmę!"
Także znaki interpunkcyjne. W dwóch dymkach są, w trzecim zabrakło Ci kropki na klawiaturze.
Walka podoba mi się ze względu na to, iż użyłeś w niej przydatnych w takich komiksach, efektów do PS'a.
Postaraj się by wygląd szablonu na jakim leżą klatki komiksu, był lepszy, a nie białe tło z ciemnymi paskami.
Ogólnie. Dwie pierwsze części są do dupy. Ostatni mi się najbardziej podobał i właśnie następne części mają być jak ta ostatnia teraz! Ocena obejmuje każdą część komiksu, a nie pierwszą czy ostatnią.
6/10
Akcja "Oceniam Kreatywnie" - 3kp.
/f