Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Tengen Toppa Gurren Lagann Empty Tengen Toppa Gurren Lagann Sob Sty 30, 2010 9:03 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Co sądzicie o tym pięknym anime ? Wypowiadajcie się w temacie.Zapraszam też do oglądnięcia całej serii która znajduję się w portalu :P Moim zdaniem to anime zostało dobrze wykonane i zajmuję 2 miejsce na liście moich animek :P

2Tengen Toppa Gurren Lagann Empty Re: Tengen Toppa Gurren Lagann Sob Sty 30, 2010 9:21 am

Danisz

Danisz
Hamon User
Hamon User
Wiec jest to anime fajne z fabułą tez niezła. Jednym slowem mozna okreslic te anime : zajebiste

3Tengen Toppa Gurren Lagann Empty Re: Tengen Toppa Gurren Lagann Sob Sty 30, 2010 9:26 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Pięknym to może nie, ale jest dobre - to fakt. Nienawidzę anime mecha...a to polubiłem! Ha! Obejrzałem (póki co) 2 odcinki i sądzę, że zapowiada się świetnie ale kreska trochę leży - cóż. Co do fabuły - pierwszy odcinek i tak rozwinięty! Nie przypuściłbym, że to możliwe. Drugi odcinek też niczego sobie, dużo akcji...no i ten (chyba) gej z dziwnym ryjem - dobre poczucie humoru, wprowadzić taką postać xD I jeszcze nasza piękna pani (patrzcie avatar ketsu) też niczego sobie, tutaj zła kreska niczego nie popsuje xD
Pzdr, Dase.

4Tengen Toppa Gurren Lagann Empty Re: Tengen Toppa Gurren Lagann Pon Lut 08, 2010 7:24 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Moim zdaniem, bardzo dobre.Mógłbyś je zaprezentować, tym którzy nie znają.Obejrzałem tylko jeden odcinek, chociaż bardzo mi się spodobało, ogólnei nie lubie mechów, a jednak.Jak znajde czas, obejrze dalej.W mojej skali ma 7/10 :D.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: