A więc , Cienie słabe troche , pomysł ehh gdyby był twój to bym pomyślał coś więcej , wiesz tutaj same transy , ale najważniejszy jest norm ! , i z tego co wiesz to go ogólnie nie robisz.
1 rada na przyszłość , jaśniejsze cienie , tak żeby były warstwy bardziej widoczne , co mi z przybliżenia , w gifie jest tak nieprawdaż ? a 2 to lepiej jest gdy się base poprawia troche , chodzi mi np o spodnie , te czarne pogrubione , nie wiem jak to nazwać jest głupie , i brzydkie , poprawiaj sobie base , bo tak jest lepiej , a tak dużo nie zabiera czasu , pare kropek i o wiele lepiej.
A i 3 rada, bądż orginalny , lub nie zgapiaj z innych, wiesz gdy botkiem byłem w te klocki (chodz nadal jestem ale nie aż tak muahsuahs nie no nadal jestem botek) to zarypałem włoski ,i przez to 1 rzecz , nie moge dokończyć sprita , bo włosków mi się niechce zmieniać i nie wiem jakie dodać , bo nikt mi nie daje ocenek w osw -.-'
3,5/10 , przykro mi , mało póz , pomysł nie twój na transe itp i bardzo podobny do sprita bercika ,
pozdro & poćwicz , gdyby to był twój pomysł na te transy itp miałbyś 6/7 do 10 xd
/S
3KP