Najpier włosy z racji tego, że wszyscy mają takie same ocenie tak wszystkim razem.
Kształt maja dobry, cieniowanie nie przeszkadza, że cienie porozrzucałeś, bo one są rozrzucone łagodnie i bardzo idealnie, kolorystycznie dobrane, czyli włosy są SUPER.
Twarz u wszystkich, no to ci nie poszło, za jaskrawa.
Trochę za ciemnie kolory i to tak przeszkadza twarz wydaję się przez to brudna, ale i tak dobrałeś ułożenie cieni dobrze, musisz tylko zastąpić te ciemne cienie jakimiś jaśniejszymi?
A teraz 1 postać:
Elementy to pal sześć, kto by zwrócił na nie uwagę, ale suwak jest brzydki wyglada szpiczasto i psuje wizerunek kurtki.
Reszta ubioru jest genialna pocieniowana łagodnie, bardzo fajnie dobrałeś kolory, nie gryzą się z sobą, mówie o wszystkich elementach jego ubioru.
Za 1 postać masz 7/10.
2 postać:
No za dużo nie ma co tu poruwnywać, bo podobna do pracy nr.1, ale wspomne o kilku detalach takich jak ta chustka przy szyi, która jest brzydko i przeszkadza mi w tej pracy, ale suwak ładniejszy niż w 1. Ta chustka wszystko psuje 6/10
3.Koszula to mistrzostwo, nawet ładniejsza, niż Smoku zrobił w swoim OSW.
Ale przez tą odkrytą klate, brzydziej wygląda, zapnij tą koszule na guziki, albo popraw skórę.
Opaska na ręce brzydka, pas brzydki, spodnie brzydkie, bo źle pocieniowane i jaskrawie tu się nie popisałeś?
Buty idealne. Za 3 masz 7/10
4.Ocenie tylko spodnie cieniowanie OK, ładne za to kształtem już nie, ta czarna krecha na spodniach powinna byc 1-pikselowa i bardziej z tyłu.
Daję ci 6,5/10
5.Tu jest najmniej do oceny, bo wszystkie jego elementy oceniłem w cześniejszych pracach, ale wspomne o opasce, która wygląda bosko, fajny ma kwadratowy wygląd, przez cienie.
Ta opaska daję mu taki wizerunek wojownika.
Daję ci za niego
Zacznij robić sprita, tylko popraw to co ci mówiłem.
/V
+3 KP