Hmm.. Zastanawiałem się czy ocenić Ci tego OPAR'a czy sobie darować. No, ale ze względu na to że oceniłeś mi moje prace, Ja mogę poświęcić chwilę na ocenę twoich.
Zacznę od włosów. Postaraj się zrobić coś oryginalnego, swojego. Włosy Gohana, nieważne jakby były pocieniowane i tak wyglądają tu słabo. Gdyby to był Gohan, to inna sprawa. Jednak nim nie jest.
Cieniowanie twarzy wymaga poprawy. Powiedziałbym że jest ono tragiczne, ale w tym przypadku z daleka wygląda zdecydowanie lepiej niż z bliska. Mimo wszystko, popracuj nad nim.
Klata o dziwo wyszła Ci naprawdę dobrze jak na twój aktualny poziom. To samo mięśnie rąk, choć w tym wypadku mogłyby być lepiej widoczne
Postaraj się to jakoś poprawić, a myślę że efekt będzie o niebo lepszy.
Pasek słaby, myślałem że wymyślisz coś oryginalniejszego. Bandy zbyt mieszają się z kolorem skóry. Daj im inny odcień albo zmień w ogóle kolor.
Cieniowanie spodni wymaga koniecznie poprawek, popatrz jak cieniują inni Użytkownicy i postaraj się brać z nich przykład. Wiem że nie będzie Ci się chciało oglądać prac innych, ale myślę że gdy to zrobisz i się im przyjrzysz, będziesz w stanie wymyślić własny styl cieniowania. Nie koniecznie uzależniony od kogoś innego.
Tak czy owak, zmień to cieniowanie bo jest po prostu słabe.
Buty ujdą choć mogłyby mieć inny kolor i być trochę oryginalniejsze. No, ale tragicznie nie jest.
Ogólnie.
Pracuj na stwarzaniem własnych i niepowtarzalnych włosków, bo zawsze wyglądają lepiej niż już te istniejące. Zmień cieniowanie twarzy i spodni.
Postaraj się też zrobić coś z prawą ręką by mięśnie były lepiej widoczne.
Myślę że jeszcze w LSW się wyrobisz. Potrzeba Ci jedynie czasu i chęci
Btw. OPAR'y bez podkoszulki są mało oryginalne chyba że naprawdę chcesz pochwalić się pięknie wykonaną klatą
4/10
/f
KP: 3