Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 4]

1[O-S-W] by CT Empty [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 12:50 pm

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Po ponad rocznej aktywności zakończyłem 'karierę LSW'.

Copyright© Coolt.

Ostatnio zmieniony przez Coolt dnia Sob Mar 26, 2011 10:12 am, w całości zmieniany 23 razy

2[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 1:00 pm

Rexio

Rexio
Bronze Saint
Bronze Saint
Nie jest 100% custom, bo głowa jest od base SH :P

Ogólnie jest sux, ma wady i w ogóle jest taki prosty :D
Sam nie umiem robić Base'ów, ale dam Ci 8/10, bo pewnie się napracowałeś :D

3[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 1:15 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Klata lekko mi nie pasi, ogólnie przydałoby się kilka poprawek ale jak na twój poziom to najs, zmień klate bo mi się nie podoba x<.

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 1kp.
/f

4[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 1:18 pm

Rizuke

Rizuke
Zasłużony
Zasłużony
Ogólnie coś mi w nim nie pasi klata wygląda tak jakby stał na wprost do mnie[:zuo:] nie potrzebnie rękawiczki dałeś do base nogi krzywe.

6/10 :zuo:

5[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 1:26 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Głowa od S-H
Klata za bardzo w lewą strone zwrócona
Nogi są całkiem całkiem ;d
Rece są kox1Super kształt ;]
i buty też są dobre
Ładne base, tylko klata do poprawienia i będzie okej :)
8/10 :D

/f

6[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 5:33 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ogólnie jest dobrze.Klata mi się nie podoba.Spodnie takie grube.Popraw go.Nie wiem co tu pisać :P

/f

7[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Sob Sty 09, 2010 7:49 pm

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
Widzę, że poprawiłeś to, co Ci powiedziałem, lecz jeszcze do poprawy są jeszcze spodnie i jego klata. Wygląda tutaj jakoś tak... mdlę ;P :^^: No i jeszcze jego głowa, to znaczy uszy. Kilka pikseli powinieneś tam zmienić i byłoby gitara.
Tak samo tyczy się lewego buta. Jeden piksel nie pasuje. Pracuj dalej, jesteś na dobrej drodze.

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 2kp.
/f

8[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 10:08 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Druga wersja ;p

[O-S-W] by CT Wbrify21agca1nlthnnq

Co poprawiono?
1. Ucho.
2. Usunąłem rękawiczki.
3. Piksel w spodniach.
4. Trochę spodnie obok lewej ręki.
5. Lewy But.
6. No i ta klata.

9[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 10:34 am

Dean

Dean
Silver Saint
Silver Saint
Te ucho jest jakieś kwadratowe, usuń piksel na rogu, żeby je zaokrąglić. Klata dziwnie wygląda, popraw ją. Ogólnie ładnie wygląda, nie jest pochylony itp. Musisz jeszcze dać kilka poprawek i będzie git.

/f

10[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 10:50 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Przede wszystkim, muszę zgodzić się z Dean'em.
Od razu po wejściu do tematu, moją uwagę przyciągnęło ucho. Wydało mi się ono zbyt kwadratowe, i się nie myliłem :^^: .

Na początek, pogardzę głową! Trochę to zwaliłeś, wklejając głowę ShadowHunter'a. Zawsze dodatkowy Credit, poleci właśnie w jego stronę 🤦 .
Dobra.. Klata. Argh! Zmień ją! Dziwnie wygląda, i nie przypomina nawet klaty. Wprowadź jakieś poprawki, popatrz jak wyglądają klaty na innych Base i zrób coś na ten styl.
Usunięcie rękawiczek dało dobry efekt. Nawet, nie zły. Tylko, teraz ta ręka wydaje się taka, "pusta". Dodaj jakieś mięśnie.

Spodnie, mają dziwne, ciemne pixelki po bokach. Wg. mnie, psują one efekt. Albo powinny iść w dół spodni, powiększając się i w końcu łączyć, albo nie powinno być ich w ogóle.

Ogólnie rzecz biorąc, Base pozostawia wiele do życzenia. Jednak, w miarę poprawiania go, będzie lepsze, a i ty sam nauczysz się więcej niż teraz :^^: .

Ocena - 4/10.

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3kp.
/S

11[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 10:56 am

Rexio

Rexio
Bronze Saint
Bronze Saint
🤦
Klata to jest sux =/ W ogóle to ją usuń..
Usuń też ze spodni wszystkie piksele, i daj taki jeden pasek, bo i tak każdy będzie to usuwał i robił swoje cienie (jeżeli ktoś użyje base).
Na pierwszy rzut oka nic się nie zmienia prócz rękawiczki i klaty :P

12[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 11:04 am

Shine

Shine
Jounin
Jounin
1. Ucho lepiej wygląda
2. No jak na base przystało, rękawiczek nie może mieć O.o.
3. Piksel na spodniach? XDDDDDDDDDDDDDDDDD nie widze go, przykro mi O.o
4. Spodnie lepiej wyglądają, o wiele lepiej, nie sprawiają krzywizny :3 :^^:
5. But lepiej wygląda
6. Klata jeszcze gorzej wygląda ;x.

/f

13[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 11:30 am

Iveen

Iveen
Saiyan
Saiyan
Ocenię od razu wersję drugą.
Głowa od S-H. Klatka piersiowa mi się nie podoba. Popraw ją trochę. Ręka jest dobra, ale zbyt pusta. Nogi brzydkie. Są trochę za długie i zbyt pochyłe. Za grube kreski są przy nodze i ręce. Buty dobre. Popraw też ucho, jest kanciaste.

/f

14[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 10, 2010 11:36 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Oceniam najnowszą wersje Base

Głowa S-H więc niema co oceniać ; P

Kontury postaci są niczego sobie... Klatka piersiowa ? Krzyżyk na środku i trzy kreseczki :< sry, nie podoba mi się to : /

Ręka jest bardzo ładna tylko momentami zbyt chuda... Spodnie mi się szczerze nie podobają 🤦 Z lewej strony jest taki pogrubiony kontur... to całkiem psuje fajny efekt.

Buty zwykłe, jak każdy robi :< dam ci ocene...???...???...??? niech będzie 7,2/10 ; P zrób 3 wersję i popraw błędy

/f

15[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Pon Sty 11, 2010 5:57 pm

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Wersja 3.0 może i ostatnia, ponieważ mam dwa projekty na głowie oprócz tego.
Głowa mojego autorsta (od 0). Kto nie wierzy niech nie wierzy, ale wiem co robiłem. Może i podobna, lecz jest moja. Klaty już pewnie nie będę poprawiał. Tam pas dodałem i takie malutkie szczegóły.

[O-S-W] by CT 8cymlixidtrxov545ja7

16[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Pon Sty 11, 2010 6:22 pm

Dean

Dean
Silver Saint
Silver Saint
Zacznę od góry. Ja ci wierzę, że rysowałeś ją od zera i nie mam do niej zastrzeżeń. Przejdźmy do uszów. Teraz wygląda jak elf. Poprawa jest konieczna. Myślę, że klata jest już ładna, przynajmniej dla mnie. Poprawiłbym jeszcze trochę spodnie, bo w środku za dużo pikseli. Pas może przesunąłbym o piksel w dół. Jesteś na dobrej drodze. 7/10.

@down
Nie wiem jakby to wyglądało na jasnych spodniach, ale na ciemnych może i dobrze. Jeżeli chcesz to zostaw, przecież jak się będzie robiło opara/wipa/spara to można je usunąć.

/f

Ostatnio zmieniony przez Dean dnia Pon Sty 11, 2010 7:32 pm, w całości zmieniany 1 raz

17[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Pon Sty 11, 2010 6:33 pm

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Jesteś kolejną osobą, która sprowokowała mnie do napisania dlaczego są takie spodnie a nie inne (no pierwszy raz tłumaczę, ale wiele osób się czepiało). One takie mają być. Jeżeli poprosicie (to nie żadna prowokacja xd) to mogę też zrobić wersję bez tych kresek. Btw. one mają "wyszczuplać" te nogi :zuo:

18[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Pon Sty 11, 2010 7:54 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Widzę, że poprawiłeś parę rzeczy które napisałem ; P między innymi czarna krecha pomiędzy nogą a dłonią ^.-

Powinieneś jeszcze poprawić głowę... Jest jakaś za duża na te małe ciało : / druga rzecz to czarne krechy na "kroczu" nie żebym ci kazał od razu je usuwać, ale mógłbyś zrobić troszkę inne...

To by było wszystko xd

Czekam na 4 wersje xD o ile będzie

/f

19[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 9:11 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Nie będzie czwartej wersji base.

Wrzucam tu moją lipną pracę, a raczej revampa Earla.
[O-S-W] by CT Wl8mud63w5nmocs0hb8k
Credit for:
Sezu - włosy, wzorowanie się na butach.
Aragami^ - wzorowanie się na płaszczu.
S-H? Nie, bo robiłem opara na swoim base.

Włosów nie oceniajcie. Ogólnie robiłem go na słabym poziomie, ponieważ nie mam pomysłu :<
Proszę was doradźcie mi coś ze strojem i kolorystyką (nie mam dziś weny xd). Chodzi mi o kolory i ubranie w stylu DMC3-DMC4.

20[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 10:34 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No a więc tak.
Ten płaszcz wydaje się taki z dziewka dziwny. Czemu ? Ponieważ przy głowie odchyliłeś dwa pikselki tego płaszcza, co według mnie psuje taki efekt. Te dwa piksele powinny być normalnie proste, jak reszta. Chociaż jakbyś z drugiej strony także je odchylił, to kto wie, może by lepiej wyglądało. Następnie zakończenie tego płaszczu z lewej strony, powinny być także o dwa pikselki przesunięte, albo po prostu dodany ciemniejszy kolor. Następne co mnie poraziło w oczy to but ! Czemu jego buty z jednej strony wyglądają tak, a z drugiej inaczej ? ;s To on się pomylił zakładając je ? Czy jak ? :^^:
A co do kolorystyki to może jako bluzę dodasz jakiś inny kolor niż taki ciemny. Może zielonkawy ? Ale nie tak strzelający w oczy jasnością, tylko z lekka ciemny, ale aby był widoczny, że to zielony. Na płaszczu może jakieś ozdóbki ?

/f

21[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 2:50 pm

Riseq

Riseq
Wizard
Wizard
Dla mnie sie on nawet podoba tylko buty wygladaja jak kalosze xD.Plaszczyk nawet nawet dla mnie moze byc.Niepodobaja mis ie wlosy i ich kolor ;p.
I jeszcze kolor paska tez mi sie nie podoba.Ogolnie fajny :D 5/10

22[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 3:48 pm

Xoni

Pillar Man
Pillar Man
Klata lepsza, ale i tak mi się nie pdooba.
Buty takie za duże.
Spodnie mogą być.

23[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 3:59 pm

Sebek

Sebek
Zbanowany
Zbanowany
Włoski no nie wiem jesteś królem sedesów 2 tuż za sezu xD.Płaszczyk wszystko lśni szkoda, że nie mogę cię skrytykować powiem, krótko asdsadsadasfsdfhasbdkjshndklasdnasjkfgbsdjsadnksajfbgsdvashdbasjkdb.
9+/10 nara!

24[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Czw Sty 14, 2010 4:17 pm

Iveen

Iveen
Saiyan
Saiyan
Nie lubię takich, dwukolorowych oczu, że te czarne piksele z przodu też mają kolor inny niż czarny. Płaszcz na początku mi się podobał, ale myślę, że mógłbyś też dodać jakiś kołnierz i sprawdzić jakby wyglądało. But prawy(jego lewy) jest trochę za duży. I wywal na nim te czarne piksele, bo z daleka to to dziwnie wygląda. Na jego prawej ręce cieni nie widać. Rękawiczki są dobre. Popracuj nad cieniowaniem.

/f

25[O-S-W] by CT Empty Re: [O-S-W] by CT Nie Sty 24, 2010 8:55 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
[O-S-W] by CT Projektdmc

Co to jest? To jest mój projekt DMC. Jest to Earl z rodu Króla Demonów - Spardy, kim jest dla Dantego, Vergila czy też Nero? Tego też nie wiem... Będą dwie formy Normal i Demon, którego 'niedorozwinięta forma' została ukazana na obrazku. I to chyba tyle, czekajcie na więcej.
[O-S-W] by CT Projektdmc

Credit for:
Sezu
Za base? Nie... OPAR robiony z mojego.
Dla CAPCOMU, bo ich gra była dla mnie inspiracją :^^:
Angry Boy

Informacja:
To jest 'przedwczesna' forma demona, pełną dodam jak zrobię.

Ostatnio zmieniony przez Coolt dnia Nie Sty 24, 2010 12:05 pm, w całości zmieniany 1 raz

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 4]

Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum: