Oh tak! Świeżuuuutki Replay, pachnie jeszcze moją wytwórnia XD.
No więc, nie poszedłem do sql żeby go zrobić, bo nad tym trzeba rzeczywiście przysiąść...
Jak mówiłem, w dziale Replay'a, za najlepszą scenke będę nagradzał, takim przywilejem jak darmowa Galeria Usera, nad chat boxem ( w postaci buttona) który zrobi best scenkę, na okres tygodnia. Jest to przywilej z Kreatywnych Punktów. Zwycięzcą okazał się Pikachu, który wysłał najciekawszą scenkę.
3 Replay, zrobiłem nieco inaczej. Postarałem, się nad estetyką chronologią no i wprowadziłem lektora ^^. Tak żeby ktoś komentował. Dotychczas było wg. mnie za cicho, a coś nowego w Replay'u na pewno nie zaszkodzi. Uwaga! Filmik waży sporo, więc możliwe że będzie się długo buforował.
Więc, nakazuje! Przed oglądnięciem, zatrzymacie filmik i poczekajcie aż cały się zbuforuje. (To ten czerwony pasek). Wtedy GWARANTUJE wam, będzie się oglądało o niebo lepiej bez żadnych lagów.
Warto, poczekać tę chwilkę przed oglądnięciem żeby potem miło się go oglądało.
Proszę o wystawianie ocen na YT, no i komentowanie tutaj! Nie po to to robie, żeby nic nie usłyszeć od strony userów ; ]. No i wielu już, mnie prosiło żebym go zrobił no to w końcu macie.
Proszę o oceny i KOMENTARZE! Replay jest wykonany prze zemnie. Niestety, niektórych filmików nie mogłem dodać bo wygasły linki. Jest to wina że tak długo trwało robienie replay'a.
To wszystko z mojej strony, życzę wam miłego oglądania pamiętaj żeby poczekać aż cały filmik się zbuforuje( dla zielonych,= załaduje).:awesomeface: Pikacza proszę o kontakt na GG, w sprawie reklamy galerii.
Link do Replay'a:
https://www.youtube.com/watch?v=nWkyX4LbTr4