Jeżeli chodzi o base to jest naprawdę dobrze. Większych zastrzeżeń nie mam prócz kilku póz z dziwnie krzywo wyglądającymi nogami. Podobnie prawa ręka wydaje się być zbyt wychylona do tyłu ,choć może to przez to ,że jest chuda.
Jak na base cieniowanie jest bardzo ładne. Mówię tutaj o torsie który wychodzi Ci znakomicie. Spodnie jak to spodnie ,trudno o coś wspaniałego jak na base OK. Cienie na rękach nie powalają ,ale wreszcie to "tylko" base ,prawda? Głowa ( zapomniałbym o niej ) tak samo. Trudno zrobić z głowy dzieło sztuki ,chociaż niektórzy tak właśnie myślą... tylko nie rozumiem czemu. Na temat butów ,też nie będę się rozpisywał. Są zwyczajne ,dobre , bez zastrzeżeń.
Base 8+/10
Jeżeli chodzi o nową pracę ,to widzę ,że się tez napracowałeś. Może zacznijmy od Yoh' a.
Widac tutaj dużo poprawek ,które diametralnie zmieniały wygląd postaci ( oczywiście na lepszy ).
Włosy są postrzępione ,widzę tutaj także coś na wzór irokeza. Kształt bardzo dobry ,podobnie jak cienie. Poprawiłeś także cienie twarzy ,ale moim zdaniem wcześniej ,też dobrze wyglądała.
W wersji z bluzą wygląda równie dobrze jak i bez niej. Chociaż wcześniej nie podobał mi się jej kształt ,to teraz powiem Ci ,że usunięcie kilku pixeli ,przesunięcie bluzy i jej skrócenie dało świetny efekt. Widać teraz ,ze Yoh jest wysportowany i zadbany ( ale bez przesady ;] ) i nie wygląda na fleję w za dużej bluzie ,po starszym bracie.
Spodnie są ok ,chociaż nie zgadzają mi się cienie z kierunkiem padania światła... chyba piszę o tym w każdym moim poście >.<' . Oprócz tego wyglądają schludnie. Jeżeli chodzi o buty ,to nawet je poprawiłeś ,no i rzeczywiście wyglądają ciut lepiej.
Jeżeli chodzi o wersję w samej koszulce ,to będę musiał się powtórzyć ,a mianowicie klata wygląda ZAJEBIŚCIE. Podobnie jak mięśnie brzucha ^^. Nie podobają mi się jedynie cienie na ręku ,poza tym mogłeś zostawić pięść z wcześniejszej wersji ,bo według mnie wyglądała lepiej. Reszta oczywiście tak jak w wersji z bluzą.
Za Yoh'a 9/10
Teraz bierzmy się za jego dziewczynę ,Sylvię.
Wygląda znacznie lepiej ,tzn jest szczuplejsza i nie ma takiego wielkiego czoła. Sam kształt włosów jest chyba nieco lepszy ,natomiast nie zgadzają mi się cienie ,ale o tym na koniec. Dalej mamy twarz ,na której cienie są zmienione ,na oczywiście lepsze. Następnie to co najlepsze
... czyli cycuszki. Po prostu wyglądają wspaniale , w obu wersjach. Ładnie wygląda brzuch w wersji z czerwoną koszulką / topem ( jak to właściwie się nazywa o.O? ).
Ręce wyglądają ok. Spodnie ładne ,wąskie ,oczywiście tradycyjnie jeansy. Buty wyglądają bardzo ładnie.
Wcześniej wspominałem o cieniach które mi się coś nie zgadzają. Chodziło mi o to ,że czasem robisz je tak ,jakby promienie słońca /światła padały z prawej ,a później znowu naprzeciwko OPAR' ka.
Jakbym miał wybierać ,to zdecydowałbym się za wersję z czerwoną bluzeczką. Moja ocena odnośnie Sylvii ,to 8+/10.
Mama nadzieję ,ze będzie Ci się chciało przeczytać posta całego ,bo troszkę się napisałem. Jeżeli nie to trudno ... płakać z tego powodu nie będę ^^.
I dobrze, że się rozpisałeś, dostałeś właśnie za to 3kp.