Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 9 z 40]

201[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 10, 2010 4:29 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
No... I Ty na prawdę umiesz robić dobre "ludziki"! I to jest na to najlepszy dowód! Nie możesz tylko za mocno pogrążać się w tym wybrakowywaniu pikseli. Toleruję brak jednego, dwóch, trzech, ale bez przesady...
Wracając do tematu - base jest ładne, ale trochę dziwne dwie ostatnie pozy. Myślę, że bardziej powinieneś go pochylić... Przy uderzeniach rękoma z deka chuderlawy się wydaje, ale nie jest najgorzej... Butki trochę dziwnie pocieniowane... Face jest ok, popraw cienie przy brwiach i usuń te wyżej z pomiędzy oczu... No i w niektórych pozach za mało kontur (zwłaszcza w standach nr 3 i 4).

Ogólnie rzecz biorąc - bdb.

/f
KP: 2

202[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 10, 2010 8:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 9 Revyohsil
Na tej ocenie bardzo mi zależy, bo po skończeniu Base będę chciał zrobić na nim Yoh'a. Propo Silvii, to Base jeszcze rozbuduję.

203[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 10, 2010 9:45 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Jeżeli chodzi o base to jest naprawdę dobrze. Większych zastrzeżeń nie mam prócz kilku póz z dziwnie krzywo wyglądającymi nogami. Podobnie prawa ręka wydaje się być zbyt wychylona do tyłu ,choć może to przez to ,że jest chuda.

Jak na base cieniowanie jest bardzo ładne. Mówię tutaj o torsie który wychodzi Ci znakomicie. Spodnie jak to spodnie ,trudno o coś wspaniałego jak na base OK. Cienie na rękach nie powalają ,ale wreszcie to "tylko" base ,prawda? Głowa ( zapomniałbym o niej ) tak samo. Trudno zrobić z głowy dzieło sztuki ,chociaż niektórzy tak właśnie myślą... tylko nie rozumiem czemu. Na temat butów ,też nie będę się rozpisywał. Są zwyczajne ,dobre , bez zastrzeżeń.

Base 8+/10

Jeżeli chodzi o nową pracę ,to widzę ,że się tez napracowałeś. Może zacznijmy od Yoh' a.

Widac tutaj dużo poprawek ,które diametralnie zmieniały wygląd postaci ( oczywiście na lepszy ).
Włosy są postrzępione ,widzę tutaj także coś na wzór irokeza. Kształt bardzo dobry ,podobnie jak cienie. Poprawiłeś także cienie twarzy ,ale moim zdaniem wcześniej ,też dobrze wyglądała.

W wersji z bluzą wygląda równie dobrze jak i bez niej. Chociaż wcześniej nie podobał mi się jej kształt ,to teraz powiem Ci ,że usunięcie kilku pixeli ,przesunięcie bluzy i jej skrócenie dało świetny efekt. Widać teraz ,ze Yoh jest wysportowany i zadbany ( ale bez przesady ;] ) i nie wygląda na fleję w za dużej bluzie ,po starszym bracie.

Spodnie są ok ,chociaż nie zgadzają mi się cienie z kierunkiem padania światła... chyba piszę o tym w każdym moim poście >.<' . Oprócz tego wyglądają schludnie. Jeżeli chodzi o buty ,to nawet je poprawiłeś ,no i rzeczywiście wyglądają ciut lepiej.

Jeżeli chodzi o wersję w samej koszulce ,to będę musiał się powtórzyć ,a mianowicie klata wygląda ZAJEBIŚCIE. Podobnie jak mięśnie brzucha ^^. Nie podobają mi się jedynie cienie na ręku ,poza tym mogłeś zostawić pięść z wcześniejszej wersji ,bo według mnie wyglądała lepiej. Reszta oczywiście tak jak w wersji z bluzą.

Za Yoh'a 9/10

Teraz bierzmy się za jego dziewczynę ,Sylvię.

Wygląda znacznie lepiej ,tzn jest szczuplejsza i nie ma takiego wielkiego czoła. Sam kształt włosów jest chyba nieco lepszy ,natomiast nie zgadzają mi się cienie ,ale o tym na koniec. Dalej mamy twarz ,na której cienie są zmienione ,na oczywiście lepsze. Następnie to co najlepsze ;) ... czyli cycuszki. Po prostu wyglądają wspaniale , w obu wersjach. Ładnie wygląda brzuch w wersji z czerwoną koszulką / topem ( jak to właściwie się nazywa o.O? ).
Ręce wyglądają ok. Spodnie ładne ,wąskie ,oczywiście tradycyjnie jeansy. Buty wyglądają bardzo ładnie.

Wcześniej wspominałem o cieniach które mi się coś nie zgadzają. Chodziło mi o to ,że czasem robisz je tak ,jakby promienie słońca /światła padały z prawej ,a później znowu naprzeciwko OPAR' ka.

Jakbym miał wybierać ,to zdecydowałbym się za wersję z czerwoną bluzeczką. Moja ocena odnośnie Sylvii ,to 8+/10.

Mama nadzieję ,ze będzie Ci się chciało przeczytać posta całego ,bo troszkę się napisałem. Jeżeli nie to trudno ... płakać z tego powodu nie będę ^^.

I dobrze, że się rozpisałeś, dostałeś właśnie za to 3kp.

204[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 11, 2010 11:28 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Yoh:
Włosy są całkiem całkiem, ale myślę że troszkę powinien u fryzjera je porównać, bo troszkę za dziko rosną. Pocieniowane są całkiem ok. Twarz taka, jak w poprzedniej wersji, jest dobra. Jeśli chodzi o tors to zdecydowanie lepsza wersja 1. - 2. wygląda trochę jak pedałek xd. Popraw tylko trochę cienie - zrób mocniejsze tony. Ponadto popraw sam dół bluzy, bo wydaje się, jakby było pognieciona (i ew. zrób ją trochę dłuższą)... Spodnie też są raczej w porządku, chociaż cienie również kapkę za słabe... Buty są w porządku.

Silvia:
No i tu sam nie wiem... Z jednej strony anorektyczka, a z drugiej całkiem dobry pomysł zrobić ją drobniejszą przy lepiej zbudowanym chłopaku ;]. Jedno jest pewne - za grubą rękę ma. I myślę, że trochę za daleko od reszty ciała... Włosy są jak najbardziej dobre, trochę zbyt groźna mina wg mnie.

No. Bdb. z plusem ;).

/Y
+3KP

205[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 11, 2010 4:30 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
No więc tak :

Yoh podobają mi się włosy NO BA i to bardzo. Ale biała koszulka jakoś mi tu nie pasuję mogłeś samą klatę zrobić bo nie zbyt dobrany kolor biały z niebieski jest, bluza jest teraz lepiej pocieniowana. Spodnie są teraz bardziej widoczne, nie ma takich ciemnych kolorów. Buty nie jak każde buty.

Ocenę dam ci 9/10

Silvia już jest gorzej. Nogi są bardzo brzydkie bo takie malutkie (chyba tak miało być). Cieniowanie widzie takie samo jak Yoh'a. Buty nie wiem czemu na nogach jest tam białe a przy normalnym nie revampniętym opar'ku jest czarne całe. Nie wiem czemu ale na revampie ma być kolorystyka ta sama a ten revamp ma opaskę białą a normalny opar nie. Włoski to najbardziej najlepsza sprawa najbardziej mi się te podobają. Tak jak powiedział Woogy za daleko ma rękę od reszty ciała, cieniowanie twoje bardzo mi się podoba.

Ocenka 8,5/10

Wspólna ocenka Silvi i Yoh'a wynosie 17,5/20.

/Y
+3KP

206[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 11, 2010 4:46 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Pierw to co chcę byście ocenili na pewno:

A teraz dodatek, który możecie, acz nie musicie oceniać:
[O-S-W] by Yoh - Page 9 Xddf

Jeżeli chodzi o biały podkoszulek Yoh'a i czerwony topek Silvii to nie są to oddzielne Sprity. Wykorzystałem aktualną pogodę i dałem im po prostu inne ubranka, abyście ocenili więcej niż dwie postaci xd

207[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 11, 2010 5:09 pm

Majek

Majek
Super Saiyan
Super Saiyan
Yoh:
Jest on bardzo ciekawy i dobrze wykonany, jedynie nie podoba mi się tylko ten duży kosmyk na samej górze, po prostu nie pasuje do tych malutkich. Cienie i inne duperele na nim są dobre tylko też cienie na włosach coś nie pasują. SSJ to zwyczajny re-kolor no trochu stoją mu te włosy lecz tylko końcówki są wygięte do góry no i kolory tych włosów nie pasują zbytnio. Jak dla mnie zbyt ciemne kolory nałożone albo za mało ich użytych. I mogłeś rozjaśnić mu strój bo w końcu ma SSJ.
8/10

Siliva:
Laska jak laska, zawsze ładna :D Cienie ma dobre, kształty itp. ale ta ostatnia postać? Niby wampir czy jak? Moim zdaniem kompletnie nie pasuje kolor włosów do niej, jest taki, taki nijaki trochu :P
7/10

Dodatek: :P
-Faceset - dobrze jest ale te oczy tak są jakby zbyt blisko Siebie no i na postaci zdaje mi się że w SSJ2 widzę 3 kosmyki z przodu a na faceset widzę jedynie 2 kosmyki.

-Postacie - Cienie dobre, super widać mięśnie, widać że ma bardzo obcisły strój :D Mam zastrzeżenie tylko do ostatniego hipka :D na tamtych postaciach masz strasznie długie kosmyki (te nad oczami) a na tym 3 masz takie króciutkie i praktycznie niczym nie różni się od SSJ (oczywiście włosy) taki sam kształt mają.
7/10

/Y
+3KP

208[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 11, 2010 5:18 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Więc ja znowu ci ocenie :D

Yoh'a 2 pierwsze postacie nie mam po co oceniać (bo już to zrobiłem) ale ocenie ci te 2 ostatnie. Ten przed ostatnie to chyba jakiś Dark State, za dużo to nie mam co oceniać ponieważ tylko tu jest dodane tylko ten uśmiech i zmienione oczy (i tak ci ocenie)
bardzo to fajnie wygląda, dobrze że włosy zmieniłeś że stoją tak bardziej do góry ale chyba znalazłem jeden błąd we włosach (Kliknij a się dowiesz jaki). Nie wiem może tak miało być. Super Saiyan wygląda bardzo dobrze, włoski mi się w nim bardzo podobają. Cieniowanie tak jak zawsze.

Ocenę za te 2 dam ci 10/10

Silvia (ocenie Vampire State) wygląda w ostatnie trochę jak "Babcia" przez te włoski. Według mnie mogłeś dodać jeszcze zęby ale nie będę się czepiał. Widać że jej przedłużyłeś włoski, kolor oczu jest bardziej taki straszliwy.

Dam ci za ostatnią pozę 9/10

Ten koleś z bardzo fajnymi włosami teraz czas na niego :

Ubranko to nie za dużo tylko całe ubranko szare i nic więcej (wiem że ciebie stać na więcej) i dlatego mogłeś dać zbroje czy coś w tym stylu. Cieniowanie twarzy i rąk zmienia się w transie SSJ I SSJ2 (chyba tak miało być). Butki przypominają mi bardziej Vegete.

Włoski to najlepsza sprawa, najbardziej podobają mi się na normalu a najgorzej w SSJ2 ponieważ za dużo tych włosków dałeś. Cieniowanie włosów podoba mi się w każdym transie.
FaceSets przyciąga jakoś moją uwagę w normalu i SSJ (bo to samo xD). SSJ 2 fajnie wygląda ale ma coś duże (bardzo duże) czoło.

Ocenę za niego dam 9/10

Wspólna ocena wszystkich wynosi : 28/30

/Y
+3KP

209[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 12, 2010 1:39 pm

Szark

Szark
Mazoku
Mazoku
Yoh:
Zacznę od włosków :D. Włosy bardzo mi się podobają, kształt bardzo ciekawy i cienie na nich, aż zapiera dech w piersiach xd. Cienie skóry są spoko i takie opalone :P. Bluza jak zawsze z kapturem i to mi się podoba. Cienie są pro! Tak ładnie dobrane i pocieniowane że aż chcę się z tego sprita. I teraz to co mi się najbardziej podoba... spodnie! Tak, spodnie najbardziej mi się podobają ze względu na genialne cieniowanie :P. Trochę za dużo jest ogólnie niebieskich spodni :P.
Ocena 10/10 btw. ten 3 to berserk state?

Silvia:
Włoski całkiem fajnie zrobione w porównaniu do starej wersji. Cieniowanie włosów też biję o głowę. Cieniowanie skóry też ładne i taka opalona ta skóra mmm... Koszulka wydaję się trochę mała i cieniowania trochę nie widać ale to szczegół. Spodnie wyszły lepiej niż koszula ale też ma te nogi jak patyki xd. Tutaj cienie widać lepiej i dlatego spodnie są lepsze.

Ocena 9/10

2kp

210[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 12, 2010 2:13 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Dobra pierw zacznę oceniać yoha

Włosy wyglądają zajebiście z bliska i z daleka wszystkie kosmyki ładnie rozmieszczone cienie są też bardzo dobre cienie głowy są też dobre

bluza też jest dobrze zrobiona cienie dobrze porozmieszczane kontury są dobrze zrobione kaptur też dobrze zrobiony bardzo dobra bluza

a ten biały podkoszulek to trochę za ciasny chyba nie?Ale poza tym dobre cienie mięśnie na rękach dobrze pocieniowane i je widać

spodnie mają też dobre cienie wszystko dobrze zrobione nie mam do nich zastrzeżeń

silvie ci później ocenię bo nie mam czasu

a bym zapomniał ocena za yoha 9,5/10

1kp

211[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 12, 2010 9:32 pm

Rizuke

Rizuke
Zasłużony
Zasłużony
No więc ocenie Ci tego czarnego szita więc to tak
Włosy-strasznie wyglądają a najbardziej prawa strona ten kosmyk nie wyszedł Ci ogólnie nie podobają mi się te włosy w innych formach tez nie grzeszą chociaż cienie dobre.
Ubranie-Nic wielkiego moim zdaniem mogłeś się jakoś z tym pobawić ogólnie to cienie masz dobre buty też ładnie Ci wyszły
Skóra-Ładna dobre cinie twarz jest okey

Ogólnie - średnio.

212[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 13, 2010 9:27 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 9 Sakurae
OPAR'ek robiony z nudów.
Sakura z Naruto Shippuuden ;d

213[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 13, 2010 9:33 am

Dubrix

Second Child
Second Child
Wszystko Piknie i Cacy Ale uwaga ja Oceniam xD

Włosy są bardzo ładnie wykonane i pocieniowane Ogólnie Podoba mi się Twój Styl cieniowania :).
Twarz Oj oj tutaj nie podobają mi się cienie twarzy wyglądają jakby było cieniowane do środka jeżeli bd ci się chciało to popraw to xD.
Bluzeczka ładnie się prezentuje , wykonanie jest równie dobrze cienie na niej jest b.dobre.
spodnie ładnie wyglądają ale słabo cienie widać(w każdym razie u mnie xD).
Buty typowe Sandały z naruto dobrze są wykonane i pocieniowane :)

8/10

jedenkape

214[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 19, 2010 10:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Praca miała iść na BR'a, ale z tego powodu że go zamknąłem, bo stwierdziłem że niema on już sensu, pracę oddaję tutaj.
Oceniajcie jeżeli możecie. Jest to Demon Custom xP..

[O-S-W] by Yoh - Page 9 Demong
Don't use.

215[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 20, 2010 10:00 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Wow nawet nie myślałem ,że możesz ,aż tak się do tego przyłożyć. Widać na pierwszy rzut oka ,że nie jest to praca na 1 godzinkę... niestety nie znaczy to ,iż jest zrobiona bezbłędnie.

Na sam początek rzuciły się w oczy wielkie dwa potężne skrzydła. Muszę Ci powiedzieć ,że pocieniowane są naprawde ładnie. Podoba mi się także kolorystyka ,ale gorzej z samym kształtem. Po pierwsze czemu prawe skrzydło jest aż tak wychylone ,a lewe widać dopiero od połowy ? Pozatym sam początek tego prawego skrzydła wygląda dość krzywo.

Następnie mamy twarz ,która moim zdaniem została wykonana bardzo dobrze ,a w szczególności rogi. Bardzo fajnie wyszły. Te żółte oczy także bardzo pasują do czerwonego koloru skóry.

Jeżeli chodzi o klatę i brzuch ,to ich nie widać :P. Ręce ,a mianowicie prawa wygląda krzywo ,a w szczególności od zakończenia bicepsa. Nie wiem ,też gdzie się zaczyna dłoń ,bo na prawdę trudno jest się tam domyślić ,co jest co.

Dalej mamy nogi ,zacznę więc od ud. Mam taki mały dylemat odnośnie tego ,co jest za prawym udem? Nie wiem ,czy to jest ogon ,czy wystający ,zdeformowany ,lewy półdupek.
Dość krzywo wyszły Ci oba kolana. Prawej nogi jest położony za nisko ,a poza tym wokół niego jest wszystko dziwnie zaokrąglone ( nie wiem jak to opisać ;/ ) ,natomiast lewej za wysoko. Powinien być chyba nieco bliżej ziemi.
Przy prawym kopycie jest końcówka ogona ,jednak z daleka wygląda jakby się zawijał wokół piszczela. Jeżeli chodzi o kopyta ,to prawe jest ok ,ale lewe ma bliżej do buta ,a nie do kopytka ,racicy ,czy co tam demony mają :P

Ogółem jest dość dużo niedociągnięć ( a może to tylko moje zdanie ) ,lecz nie ukrywajmy ,że praca była dużym wyzwaniem ,więc część z nich można Ci wybaczyć.
Ocena końcowa 7,5 / 10

3kp

216[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 27, 2010 1:57 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
*e**
Feli
[O-S-W] by Yoh - Page 9 Felixd

Jak myślicie, co kryje się pod gwiazdkami? Domyślcie się, albo przeczytajcie xD.
Cóż, nudziło mi się więc go zrobiłem z nadzieją że jednemu z Adminów przypadnie do gustu taki, a nie inny wygląd xD.

Zapraszam do komentowania i oceniania.
Może wkrótce wrzucę więcej ;d

łał dzięki xd.
/f

217[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 27, 2010 10:37 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Włosy... Nie wiem jak Ty to robisz, ale mam wrażenie że zawsze wychodzą Ci kozacko o.O. Mimo, że są trochę "prostą ideą" to wyglądają zaj...rąbiście ;). To oczywiście zasługa również cieniowania. Ale jest jedna rzecz, która mi nie pasuje - a mianowicie brak tych dwóch pikseli na opadającym kosmyku! Rozumiem - taki jest Twój styl, i szanuję to, bo przyznam, że brak w niektórych miejscach jakiegoś piksela wygląda nawet fajnie, a czasami może nawet lepiej niż normalnie. Ale trzeba wyczuć w jakich to miejscach...
Mordka normalna, może troszkę ucho za grube? A może nie :P. Pomimo to - cieniowanie też dobre.
Bluza. Bluza mi się zdecydowanie najmniej podoba, pomijając fakt, że w ogóle mi się nie podoba xD. Konkrety: Kap byłby ok., gdyby nie Sam Wiesz Co xD. Dalej - co to jest za krecha łącząca kaptur z tymi sznureczkami? I na końcu cieniowanie. Mam wrażenie, że dałeś za mało najjaśniejszego tonu, co sprawiło, że pojawia się on rzadko i w postaci 1-2 pikseli pośród potęgo tonów ciemniejszych xd.
Ręce - prawa (z naszej) jest chyba 1 piksel za wysoko. Spróbuj obniżyć. Lewa (przeciwna do prawej, jak napisałem prawej naszej, czyli ta lewa, będąca przeciwną naszej prawej, jest prawą jego, czyli opara, z czego wynika, że tamta jest jego lewą, a ta o której właśnie chcę powiedzieć lewą patrząc naszymi oczami ;)) - widać na niej mięśnie, a mimo to jest jakoś dziwnie pocieniowana ;/. Nie wiem, mało - nie mam zielonego pojęcia z czego to wynika xd. Frotka ma chyba trochę za ciemny najciemniejszy ton, albo za jasny najjaśniejszy ton :P.
Bardzo podobają mi się również spodnie - wyglądają kozacko. Podoba mi się też nawet to, że lewa (nasza - nie zrobię Ci już tego xD) jest ogólnie trochę ciemniejsza ;).
Buty do ogółu trochę nie pasują ;/. Jak chcesz możesz spróbować po prostu zmienić ich kolorystykę, ale najlepiej zmień całość... Cieniowanie ich nie jest złe, poza tym złotym elementem, na którym w ogóle go nie widać...

Ogólnie - Bdb., no... może z plusem :P.

/Y
+3KP.
Heh.. Uczę się xd

218[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Cze 29, 2010 8:17 am

Mor

Mor
Bronze Saint
Bronze Saint
Włosy są zawsze takie przepiękne, a customy wychodzą ci no bym powiedział dla kogoś innego pewnie, że jest krzywe a tutaj nie zastosowałeś do tego ręce ;]. Kolory ładnie się zlewają ze sobą buty już takie białe mocno rzucają się w oczy to trochę jak dla mnie nie pasuje. Cieniowanie jest już u ciebie perfekt. Wszystko jest spox tylko te buciki mało przeszkadzają 9.5/10

/f
KP: 1

219[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 30, 2010 1:45 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
"Feli"
Zacznijmy od włosów drogi Yohu, hmm... Nie mam za bardzo, co tu krytykować, bo z kształtu i cieni są niesamowite jak dla mnie. Teraz twarz, na twarzy jest tak jak być powinno są oczy, uszy, cienie hmm...Tylko nosa niema, ale to ujdzie ^^, ogólnie twarz git. Następna w kolejności jest bluza, która sama w sobie mi się podoba, tylko te jakby sznurki od kaptura? Nieco psują bluzę w moich oczach, cienie są dobrze zrobione(Wgl twoje cienie są fajne musze spróbować tego twego cieniowania). Ramie na początku nie podobało mi się ten początek ramienia jak wychodzi z rękawa, ale później się przyjrzałem i jest majonez, frotka jak frotka na nadgarstku i git dodaje OPAR’owi nieco "inności" nie we wszystkich pracach są takie bajery i to ją z deka odróżnia. Cienie na ramieniu bardzo ładne. Przechodząc dalej zauważymy... momento nie zauważymy paska co mi akurat tam nie przeszkadza, teraz spodnie...No, co by tu mówić o nich...Kształt dobry cienie również i ogólnie bajer. No i na ostatku buciki jako jedyne z całego OPAR’a mi się nie podobają :< , są jakieś takie dziwne aczkolwiek cienie są należycie zrobione.

Werdykt końcowy mój ty mistrzu to 9/10, nie 10/10 bo:
-Nie podobają mi się buciki.
-To że zawsze może być lepiej ;P

/f
KP: 3

220[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 02, 2010 5:33 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nowa dostawa, dzięki za Wasze komentarze ;s Liczę że teraz też mi coś ocenicie xd

[O-S-W] by Yoh - Page 9 Dfgdgs111

Małe sprostowanie do drugiego obrazka.
Dwie ostatnie pozy u Silvii i Yoh'a przedstawiają ich trochę młodszych, stąd też zmiana stroju na taki, a nie inny.
Drugie pozy przedstawiają Yoh'a i Silvię w ubraniu treningowym.

221[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 02, 2010 6:01 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
No więc naszła mnie ochota na to aby ocenić Ci te pracki ;p
No to zacznijmy od góry.
Majiny ...mmm moim zdaniem one są po prostu zajebiste, zwłaszcza cienie.
Cienie głowy są zajebiste, ale ja bym dał troszeczkę więcej ostatniego tonu.
Klata jest ogółem bez zastrzeżeń, ale nie podobają mi się te 4 czarne pixele.
Pas i opaski na ręce na ocenę BDB.
Spodnie też dobrze pocieniowane, lewa noga w ładnie w oddali, ale wydaje mi się zbyt mało ciemniejszego tonu obok dużego zbiorowiska tego jasnego.
Buty jak buty nie ma co za dużo oceniać, ale ładnie się prezentują.

Za majiny 9/10.

Next jest nju werszyn of Yosz

Moim zdaniem nie potrzebnie go robiłeś bo ten bardziej mi się podoba xD
Włosy kształtem są zajebiste z 1 wyjątkiem ...
[O-S-W] by Yoh - Page 9 83590661474414514610

Nie podoba mi się ta część ten włos jest zbyt tak jakby masywny / gruby.
Cienie włosów są ogółem ładne, ale chyba troszkę za ciemno na środku.

Twarz hmmm... Tutaj niestety muszę Cię zawieść bo bardziej podobała mi się old.
Tak samo bluza, jej cienie czy też kontury np. to jak wyłaziła ze spodni.
Spodnie kształtem bardziej mi się podobają, ale cienie ... Prawa noga Yoh'a jest ZDECYDOWANIE ZBYT JASNA co do lewej nie mam zastrzeżeń.
Co do butów nie mam zdania.

Ocena hmm ... 7,7891 / 10 ?

Następna jest ta laska...

Wydaje mi się, że chciałeś zrobić ją bardziej zgrabną jeśli tak to wyszło Ci to bardzo ładnie.
Nie jest już ona "szeroka w barach" jak w poprzedniej wersji.
Cieniowanie, podoba mi się to które znajduje się na włosach, rękach czy też piersiach ^^, ale to na spodniach jak u Yoh'a z nowymi włosami nie podoba mi się ze względu na zbyt jasne cienie prawej nogi.
Buty ładnie wyglądają.
Spinkę również ładnie poprawiłeś.

Ocenie ją na 8/10.
Ufff... Skończyłem ^^
(Yoh, chciałbym Cię uprzedzić, że to co napisałem to wyłącznie moja opinia.)

PS:Jeśli możesz to spójrz na mojego wipa z nowymi cieniami.

Pozdrawiam, Mimie

/f
KP: 3

222[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 03, 2010 9:29 am

Dubrix

Second Child
Second Child
New Yoh jest bardzo ładny i mam nadzieję że zobaczymy kiedyś Sprita z niego :D.
Włoski mają bardzo ładny kształt , ale też nie podoba mi się ten wielki kosmyk włosów Gdybyś mógł to jakoś zmienić było by dobrze :D.
Cienie na włoskach są ładne bardzo podoba mi się twój styl cieniowania.
Bluza jest podoba jak u Old Yoh ale coś mi się zdaje że bluza jest inaczej pocieniowana. Ale wyszło mu to na dobrze bo teraz Jest Git.
Spodnie jak każde twoje inne dobrze pocieniowane a kształt taki jaki jest ...

Dziewczyna Yoh'a..

No wygląda trochę gorzej niż Yoh.

Po 1. Cienie twarzy są źle rozmieszczone , przez co rysy twarzy nie przypominają Damskiej twarzy radził bym ci trochę się pobawić Cieniami twarzy.Włosy są dobre nic do nich nie mam cienie na nich też są dobre. Jest szczupła i dobrze :D dobrze zaznaczony biust jest cienie bluzy są dobre.. Spodnie to typowo damskie obcisłe Rurki :D

Ogólna ocena 8/10

/f
KP: 2

223[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 03, 2010 11:44 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No więc może zacznijmy od tych prac najbardziej u góry ,może od Yoha i Sylvii ( dobrze pamiętam ? ).
Dość fajnie ,że pokazałeś ich jako parę ,on ją ściska ,a ona ... ma go w dupie :P? Czemu on ma rękę na jej biodrze ,a ona stoi w pozie bojowej XD? Druga rzecz która mnie strasznie zdziwiła ,a mianowicie ... czemu ona ma wciśnięty kaptur Yoha w oko o.O? Rzeczywiście tak jak pisał Mor ,mógłbyś nieco poprawić włosy. Tamta część włosów zdaje się być nieco za bardzo u góry ,zęby w taki sposób opadać. Albo powinny być nieco niżej ,albo trochę je podnieść ,żeby były nieco szpiczaste. Z daleka wygląda to jak najbardziej prawidłowo ,taki mały błąd ,który absolutnie nie psuje wyglądu postaci ,ale jednak można to poprawić... no ,ale to już od Ciebie zależy ,czy zdecydujesz się to zmienić ,czy też nie. Oprócz tego jakieś pojedyncze jasne pixele które idą w nie tym kierunku co powinny.
Ich oceniłbym na 8/10

Majiny także fajnie wyglądają ,jeżeli chodzi o mnie to bardziej przypadł mi do gustu kurdupel :P. W tym wyższym ,pierwszym prawa noga wygląda jakby dziwnie zbyt bardzo uciekała do tyłu ,a może teraz przesadzam ? Nie podobają mi się mięśnie rąk ,mało z nich widać. Ani barki specjalnie nie są podkreślone ,ani bicepsy... Prócz tego błędó nie widziałem ,dlatego oceniam je na 8+/10

Troszkę się zawiodłem ,na facesetach ,tzn. dobrze wyglądają ,ale przed usunięciem swojego posta napisałeś ,że je jeszcze poprawisz ,bo miałeś mało czasu ,a po ponownym wystawieniu prac żadnej zmiany nie widzę. Tym bardziej na szyi Sylvii. Ogólnie Facesety udane ,nie znam się ni ...ja na nich także trudno mi jest cokolwiek więcej napisać. 10/10

Jeżeli chodzi o resztę prac ,to jedyne do czego mogę się przyczepić ,to tylko ten wcześniej wymieniony kosmyk na głowie Yoha oraz w niektórych ,nielicznych miejscach nie tak rozłożone cienie. Może jedynie ten ogon przy ostatnim Yoh 'u wygląda jakby trzymał jakąś starą fajkę ( taką jak na starych filmach dziany paliły ). Może zawiń ten ogon do góry ,po prostu coś z nim zrób.
Podsumowując jakieś pojedyncze błędy gdzieś tam się chowają ,ale mimo tego ,jak zwykle Twoje prace charakteryzują się schludnym wykonaniem ,są po prostu zrobione z głową.
8+/10

PS Mam nadzieję ,że się odwdzięczysz komentarzem w moim temacie ^^

/Y
+3KP

@Topic
Zobaczy się ;d

224[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 04, 2010 8:04 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Nowy Yoh jest fajnie zrobiony. W tym nowym bluza jest chyba trochę za krótka :P Podkoszulek jest fajny i przylegający, jak widać mięśnie. Strój na lato? jest fajny, nie mam do niego zastrzeżeń. Cieniowanie jest dobre i nie musisz go zmieniać, chyba że masz lepszy pomysł na nie :P
Nowa Sylvia jest ładniejsza i umówił bym się z nią, gdyby niebyła na obrazku :P Szkoda, że pomniejszyłeś jej baloniki :P Ale nie jest źle xD. Ma lepsze cieniowanie, włosy, schudła xD, buty. Teraz ubranie na niej lepiej leży. Aha zrób jej ubranie na plażę, zobaczymy jak leży xD :D Nie zmieniaj jej cieniowania, bo jest dobre.
No to chyba wszystko.
Ocena: 9/10 - Za to, że Sylvia nie ma ubrania na plażę :P

/Y
+1KP

@Top
Zboczek XDD!

225[O-S-W] by Yoh - Page 9 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 05, 2010 12:02 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, tym razem serio potrzebuję komentarzy i ocen.
Poprawiłem Silvię, ale za cholerę nie mogę wybrać które włosy będą dla niej lepsze. Stroi tyle dałem, z ciekawości w którym wg. Was najlepiej wygląda.
Ogólnie zaś, chodzi mi koniecznie o to które włosy wypadają najlepiej w wersji z czarną podkoszulką i dżinsami.

[O-S-W] by Yoh - Page 9 Sssily

Btw. Maximus, mówisz i masz. Ale masz mi to w zamian ocenić xd
[O-S-W] by Yoh - Page 9 Sssxd

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 9 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: