Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 40]

176[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 17, 2010 8:25 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Coś dla fanów Yoruichi, z Bleach ;d W tym także dla mnie xd

[O-S-W] by Yoh - Page 8 Yoruichij

177[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 17, 2010 8:32 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Pierwsze co wpadło mi pod oko to cieniowanie włosów... :sprita: Najlepsze które dotychczas widziałem... masz za to wielkiego plusa (+)

Przy 1 wersji nie podoba mi się pas, nakłada się na banda przy prawej ręce.
oprócz tego 1 wersja ma same plusy (+).

Przy drugiej wersji nie pasują te białe kreski na bluzce, wygląda choćby miała jakieś dysfunkcje pleców?

Ogólnie oprócz tego wszystko ok 8,4/10

178[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 17, 2010 10:36 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ogólnie nie oglądam Blecha :p
No ale włosy są ładne i bardzo ładne na nich jest cieniowanie, wygląda naprawdę realnie.
Ciuszki normalne ale też bardzo ładnie pocieniowane chociaż w pierwszej wersji wydaj się jak by pas nachodził na bandę na ręcę(tak jakby się łączyło) To tylko mi przeszkadza
A w drógiej wersji również wszystko jest ok tylko na jej prawym ramieniu bardziej byś mógł podkreślić te białe coś którego na ramieniu jest bardzo dużo xD

/Y
+1KP

179[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 20, 2010 8:30 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 8 33882353315760175770
Coś nowego.
Oceniajcie.
To prawdopodobnie mój ostatni OPAR w tym miesiącu, zanim wyłączą mi neta XD

180[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 20, 2010 9:25 am

Majek

Majek
Super Saiyan
Super Saiyan
Z tego co widzę to tak bardzo się nad nim nie napracowałeś gdyż tą głowę wyciąłeś ze starego OPAR'a i zmieniłeś jej kolorki (jedynie oczy zmieniłeś w niej :P), patrząc na niego widać, że robiłeś go na szybko no ale zawsze coś, przynajmniej cienie dobre :D
6/10

181[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 25, 2010 1:11 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dawno nie odświeżałem xd Cóż.. Ja widać mam ten internet xd
Na chwilę obecną zrobiłem OPAR'a Gogety SSJ.
[O-S-W] by Yoh - Page 8 27337160
Ostatni na chwilę obecną OPAR. Muszę trochę popracować nad Spritami xD

182[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 25, 2010 5:01 am

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
O mój boże czy to dwutonowe cieniowanie spodni ?.. nie ładnie nie ładanie.
Zacznijmy od włosów. Są ładne ładnie pocieniowane, pha nawet bardzo ładnie :) Zrobiłeś mu groźną minkę która jakoś dziwnie pasuje do włosów...
Klatka z daleka wygląda śmiesznie, jak nie klatka, tylko koszulka z dziwnym wzorkiem. Spodnie są przeciętne, bo nie podoba mi się cieniowanie. A ten pasek (sznurki ?) wiszą tak jak gdyby tworzyły jedną całość z kurtką. Gdyby nie inny kolor pomyślałbym, że to taki płaszcz bardziej. Ręka też taka sobie, bo mogłeś inaczej poprowadzić tą ciemna kreskę. Buty fajne, ale.. no dobra nie mam zastrzeżeń. A i kurtkę przegapiłem - no fajna fajna, kolorki mi się podobają :) Jeżeli to DB ( nie mam jakoś wątpliwości co do tego :) ) to wyszedł ci dobrze.
Idź popracuj nad spritami :)

2kp

183[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 25, 2010 5:56 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nudziło mi się. Zrobiłem więc dwa revampy.. Sprita Rizuke i Niss'a xd Oczywiście, Credits dla nich.
[O-S-W] by Yoh - Page 8 24997908
Ogólnie, wzorowałem się na pozach z oryginalnego LSW. Dlatego też credits for LSW xd

Ogółem.
Credits for:
Rizuke, Niss aka. Ryuuzaki, LSW Game Authors.

184[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 25, 2010 6:12 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Ładne revampy zacznę od rizuka

Głowa:Włosy są zajebiście zrobione cienie też wszystkie kosmy są kox są podobne do orginału cieniowanie na całej głowie jest dobre
Tułów:Ładne cienie bardzo dobrze ci wyszedł ten armorek cieniowanie rąk mi się troche nie podoba ale przejdą ten pas opadający ma dobre cienie
spodnie i buty:Spodnie bardzo ładne cienie buty też są dobre
Podsumowując: ten revamp jest bardzo dobrze zrobiony bardzo przypomina orginał ocena:10/10

a teraz niss

Głowa:Włosy wyglądają świtaśnie cienie też tylko trochę porozrzucane są za bardzo opaska też bardzo dobrze zrobiona cienie na głowie są dobre
tułów:bluzka bardzo ładnie zrobiona tylko jedna rzecz orginał miał krótkie rękawki revamp nie ma wogóle rękawków ale cienie są spox
spodnie i buty:bardzo dobrze pocieniowane buty też nie mam zastrzeżeń wszystko dobrze
Podsumowując:wszystko dobrze tylko te kosmyki za bardzo porozrzucane i ta bluzka ocena
9,5/10

ocena za dwa revampy: 19,5/20

2kp
Co, że dużo, skoro jakość średnia.

185[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 25, 2010 7:22 pm

Rizuke

Rizuke
Zasłużony
Zasłużony
Oł mogłeś mi napisać na gg czy cooś xD powiem Ci że ogólnie wielkiej zmiany u mnie nie widać tylko włosy których te kosmyki są gorsze niż moje pro reszta jakoś ujdzie wyraz twarzy do tej pozycji ładnie wygląda ogólnie nie jest zły ale możesz się jeszcze pobawić ;p

Brak oceny xD

186[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 26, 2010 1:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dodałem jednego nowego revampa i poprawiłem kilka pikselków w Niss'ie.
Nie pisać o zrobienie revampów, bo miałem już jedno takie PW xP Robię je tylko dla emerytów i tych co już nie siedzą w LSW.

Dodałem Pucka xd Żeby zrobić mu na złość, oczywiście xDD
[O-S-W] by Yoh - Page 8 65124038
Credits:
Rizuke, Niss, Pucolini, LSW Game Authors.

187[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 26, 2010 1:48 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Po kolei.
Re-Lizuk
Włosy przerobione, cóż, na lepsze. Bardziej saiyańskie, mniej saskuaczowe. Ten jeden odstający kłak jakiś taki dziwny. Ale pocieniowane dobrze, lepiej niż oryginalnego Lizuka, chociaż wydaje się koślawo. Skóra pocieniowana nie tak źle, ale oświetlenie odstaje od cieniowania włosów. Co, reflektory wokół i Lizuk zaczyna występ? I ten przerwany kontur przy lewej ręce to już kompletna porażka. W niektórych przypadkach już to w miarę wygląda, ale tutaj... FAIL.
Btw, po jaką cholerę zrobiłeś mu taki gruby ten ogon? Bo chyba nie myślałeś, że Saiyanie noszą pasek do zbroi...
A propos zbroi, cieniowanie jest po prostu średnie, tak samo ze spodniami. Przy tym czerwonym czymś jakoś ci się chciało dodać trzeci odcień (cieniując cały element w ogóle odwrotnie...), a przy całej reszcie jakoś nie... Huh...

Re-Niss
Ja wiem, że to revamp, ale włosy w ogóle nie wyglądają, jakby postacią wyjściową był Niss... Pocieniowane prawie jak nissowe. Skóra jak u Re-Lizuka, nie ma nic specjalnego. Z koszulki za bardzo zrobiłeś pakerski bezrękawnik. Pocieniowane w miarę. Ale to przy spodniach dopiero zaszalałeś. Podczas gdy w niektórych przypadkach nie chciało ci się dodawać 3 odcienia, gdy w innych dodałeś, tu sprawa odwrotna. Zredukowałeś ilość odcieni. A jako, że pocieniowałeś jak u Re-Lizuka, nic do dodania.

Re-Puc
WAT ZE F :cenzura: K?
To serio jest jeszcze Pucu? Przynajmniej cieniowanie w miarę dobre i wszędzie skierowane tak samo, ale same włosy to coś strasznego, do Puca to w ogóle nie pasuje. Trzeba było zrobić takiego ulizanego, cóż... wypucowanego.
Osobiście uważam, że już zaczynasz przesadzać z tym dużym, ciemnym pasem w poprzek spodni na każdym OPARze, jaki robisz.
Skóra pocieniowana średnio dobrze, parę miejsc jednak odstaje od reszty. Kox kurtki™️ nie oceniam, bo oczywiście musiałeś ją zasłonić łapskami. Ten widoczny fragment dość dobry. Ale widać już w nim chaotyczność cieniowania. A, ucho jest gigantyczne. Nie wiem, skąd wziąłeś pomysł na coś takiego...

I na koniec jeszcze coś o wszystkich trzech.
Ja wiem, że wnętrze uszu jest nieco ciemniejsze, ale nie kurna brązowe.

//Y
+3KP

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Sro Maj 26, 2010 3:27 pm, w całości zmieniany 1 raz

188[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 26, 2010 1:50 pm

Bombi

Bombi
Paramecia User
Paramecia User
No to może ja Ocenię :D.
Zacznę od Rizuke. Jest bardzo fajny. Zbroja mi się bardzo podoba. Jest taka, uniwersalna. Jedna rzecz mi się nie podoba. To pomiędzy zbroją a spodniami. Nie wiem co to jest. Jakiś pas czy ogon Saiyanów :D. Włosy, hmmm... Te pierwsze dwa dolne kosmyki są chyba trochę za długie. Za bardzo przykrywają twarz. Spodnie mogą być. Teraz ocenię Nissa. Włosy są za bardzo pochylone do tyłu. Trochę też nie wpada w oko ta koszulka. Taka dziwna trochę. Po prostu nie podoba mi się. Nie będę o tym mówił :D. Ale najgorzej wyszły Ci spodnie. Takie jakieś, sztuczne? Nie wiem jak to nazwać :P. Też nie za bardzo mi się podobają. A teraz na co czekałem. Pucek. Najbardziej mi się nie podoba. Włosy są złe. Wcale nie podobne do tego Pucka, jakim jest Pucek :P. Ta kurtka, za duża chyba. Ta dużo jej przy twarzy. Tak wystaję :D. A i jeszcze coś do włosów. Ten kosmyk pierwszy jest za długi. Spodnie i buty są idealne :D. Co do cieniowania, to każdy zna moje zdanie. Cieniowanie jest normalnie miodzio :D. Idealne Cienie.

To wszystko :D

//Y
+3KP

189[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 26, 2010 2:20 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Co do niepodobnych revampów..
Każdy ma swoją ideę jak może wyglądać Sprit po revampie. Dla przykładu, w revampie Yosza ma on zupełnie niepodobne włosy do oryginalnych.
Znaczy, w moim revampie xd

Jeżeli zaś chodzi o Pucka.. Tak, mogłem go zrobić bardziej ulizanego, ale zamierzenie było takie, aby zrobić z niego coś bardziej podobnego i bliższego postaciom LSW. Ta jest! Saiyanom xd

Ogólnie nie będę chyba już revampował xP Nie chce mi się, a jak sądzę po waszych ocenach, nie wychodzi to najlepiej. Przerzucę się na postaci z Anime i wymyślone ludki i tyle xdd

Yosz to Yosz, ale tu revampujesz postacie, których nie wymyśliłeś. Btw, nieulizany Pucu to nie Pucu.

190[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 26, 2010 5:25 pm

Pucolini

Pucolini
Silver Saint
Silver Saint
Tu dyskusja na mój temat się szerzy a to nie dobrze tak mnie obgadywać.
Po pierwsze warnika sobie daj joszu "do not use without premission"

Włosy - Sax (już lepsze są plastik sołti wuoski)
Kox kurtka™️ - Sax Nie znasz się
Łapy ma chudsze niż sołti.
Jakieś sax spodnie i buty.

Gdzie to chaotyczne cieniowanie™️ ?

Ps. Dobrze robisz że nie będziesz revampował : <
Ps2. Tych włosków nie da się zrevampować mają zabezpieczenie anty revampowskie.
Możesz próbować ale nawet sezu nie był w stanie : P

191[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Maj 29, 2010 5:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Taki mały SPAR'ek Byakuyi.
[O-S-W] by Yoh - Page 8 83242380
Credits for:
- JSS/JUS

192[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 30, 2010 9:50 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
Hymm.. Ogólnie ładny spar . Ładne cienie na buzi , na włoskach nie koniecznie(ale nie wiem jak to ma wyglądać) Cienie szaliku czy co to jest , ładne . Szata ładna , Nogi (chyba sryy ale nie przybliżyłem xD) ładne , jeśli sam atack robiłeś , to zajebisty . xD
Ogólnie ladnie , chodz mam nadzieje że za niedlugo będę oceniał coś co wiem jak ma wyglądać xD

193[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 31, 2010 6:40 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, liczę na trochę więcej komentarzy i ocenek niż zwykle.
Nie będę przez jakiś czas robił OPAR'ków, gdyż muszę robić Sprita..

[O-S-W] by Yoh - Page 8 Beztytuumcu

194[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 31, 2010 12:12 pm

Hattori

Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
No, no... Co tu dużo mówić? Oparek jest genialny i tyle... Włosy fajne, fajnie pocieniowane i fajnie wyglądają ^^ katana to samo, ubranie oraz skóra także. Ogólnie cienie są na najwyższym poziomie, kolory dopasowane bardzo dobrze, buty są sexy, a fryz zaj""isty. W skrócie: :sparta:

Ocenka 10/10 ;)

195[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 03, 2010 6:57 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Dobra zacznę od góry do dołu xP
Głowa: Pocieniowana dobrze, ale włosy jakoś mi się nie podobają.Cieniowanie, owszem, mają dobre ale jakoś nie przypadły mi do gustu.Rozumiem że tylna częśc włosów to 'kucyk' ta ? Właśnie on mi się nie podoba :/ Opaska zwykła, dobra :P
Schodzimy trochę niżej.Mieczyk fajny razem z pochwą ale jego nie będę oceniał.Mięśnie dziwne z bliska ale z daleka to szacun :P Ja mam słabośc do mięśni :D Ubranie zwykłe, biały kolor czerwony pasek.Nic nowego :/ Przynajmniej dobrze pocieniowane.Spodnie troszeczkę gorzej pocieniowane niż górna częśc ale też bardzo dobrze.Buty, zwykłe sandałki, każdemu wyjdą ^^.Pasek, fajny, nawet bardzo.Podoba mi się.Bandy już ujdą :P Ale numer ! Twoje opary nic się nie zmieniły xd Oczywiście jeśli chodzi o 'jakośc'. Są i były dobre ;) Oceny nie wystawiam bo nie lubię, ale tak to miałbyś 3,5-4/5 :PP

2kp

196[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 03, 2010 3:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Oke..
Trzeba ożywić mój temat, jednak nie nową pracką ;d Tzn. Nową, ale dla Was. Ja robiłem to jakiś czas temu, i wciąż robię :D

O co chodzi?
O Base Project na którym aktualnie pracuje. Kiedy nie robię Sprita bądź innych projektów i nie mam gdzie pisać na forach, biorę się za dorabianie póz do tego cholerstwa ;p
[O-S-W] by Yoh - Page 8 Abasebyme
Jedyny Credit dla gry DBZ: Legendary Supersonic Warriors, bo właśnie te podstawowe pozy postanowiłem na razie wykorzystać w Base ;p

Don't use.
Don't edit.
Don't recolor.
I w ogóle nie ruszać. Nie pytać o zgodę, bo dopóki nie skończę tego base dopóty nikt jej nie dostanie.

197[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 03, 2010 3:29 pm

pieteros15

pieteros15
Olympic God
Olympic God
Bardzo mi sie podobaja proporcjonalne dobrze umiesniony.Gdy skonczysz to je uzyje xD

198[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 03, 2010 6:30 pm

Filike

Filike
Zbanowany
Zbanowany
@OFF
Mi sięwydaje, że dla pana wyżej warn powinien być ale nie jestem adminem i nie będę sądził.
@TOPIC
Cóż Yoh'u. Base jest dobry, proporcjonalny. Nic więcej o nim powiedzieć nie można. Powiem tylko, że nie podoba mi się prawa ręka w 1 pozie. Mięśnie jak jakieś strzałki i wgl. ręka zaokrąglona jakaśi za bardzo oddalona od ciała. Chyba, że tak miało być to zwracam honor ^^. Moja ocena za base 8/10

199[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 03, 2010 8:46 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
dobra jedźmy z tym koxem!
Facesety:bardzo ładnie zrobione cienie klata oczy wszystko very well
Głowa:Bardzo dobre cienie w ogóle
tułów:bardzo ładna klata cienie na niej są bardzo dobre ręce też są bardzo dobre cienie wszystko mi się podoba
spodnie i buty:spodnie mają dobre cienie szkoda że dwu tonowe buty też są dobre
ocena: 9,5/10 czegoś mi brak ale nie wiem czego

1kp

200[O-S-W] by Yoh - Page 8 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 06, 2010 6:13 am

Dubrix

Second Child
Second Child
A więc tak. Bardzo Fajnie że zrobiłeś do base Face Set :) Jest bardzo dobrze pocieniowany i ładnie się prezentuje, osobiście w tym nic bym nie zmieniał.
A teraz base. Base posiada ładne proporcje. Klatka piersiowa jest przepiękna tak dobrze zaznaczona że szok, cieniowanie na Base jest bardzo dobre. Życzę szczęścia przy kończeniu Base :) oby ci się nie odechciało .

Ogólna ocena Niestety 10/10

1kp

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: