Właściwie, nie "odpicowuję" jak to ująłeś ciągle Brolly'ego. Po prostu kiedy nie miałem internetu, robiłem te prace które uważałem za takie dzięki którym podskoczy mi trochę skill. Mimo że Brolly nie jest idealny, to z niektórymi rzeczami nie mogę się zgodzić.
Tak więc włosy wyglądają ogółem jak na włosy raczej średnio. Widać ,że ich kształt nie był w żadnym stopniu przemyślany ,nie wspominając o tym ,że ich wygląd ( z wyjątkiem samego koloru ) nijak się ma do tych Brollyego.
Nie miałem internetu, przyglądałem się na jedną tapetę z Brollym którą mam na komputerze, nic poza tym. Ich kształt, owszem był przemyślany. Albo jedziemy z pamięci, albo robimy z obrazków. Ja niestety, miałem tylko jeden pod ręką więc wzorowałem się właśnie na nim.
Jeżeli chodzi o czarne pixele to już kwestia gustu. Nie używam ich bo zwyczajnie mi się nie podoba efekt jaki później uzyskuję. Zbyt mocno podkreślona klatka piersiowa i tak dalej? Niee.
Jesteś leniem i nawet nie zmieniłeś mu rozstawu nóg. Rozszerz je ,zrób tak ,żeby trochę przykucał ,nie wiem ...po prostu pokombinuj.
Właściwie, byłem lekko śpiący jak robiłem drugą pozę. Jak znajdę czas to zrobię inną pozę do tego Brollyego, teraz zwyczajnie nie mam na to czasu.
Prócvz wyżej wymienionych błędów pozostaje kwestia ( w niektórych meijscach ) niepotrzebnych braków konturów oraz fakt ,że Brolly jest zdecydowanie za wysoki. Powinieneś go nie dość ,że obniżyć o kilka pixeli ,to poszerzyć go w barach.
Poszerzenie w barach i owszem, dzięki. Ale do cholery, mam go jeszcze skurczyć? Brak konturów to już przyzwyczajenie, nic na to nie poradzę. Powracając do wzrostu.. Nie zmniejszę go bo jest odpowiedni. Jedynie masa mięśniowa idzie tutaj do poprawy, ale nie będę robił z niego jakiegoś napakowanego krasnala ogrodowego ._.
Jak na razie ten Brolly jeżeli mam być szczery wygląda dość śmiesznie. Daj sobie z robieniem n-ty raz tej samej pracy ,bo wygląda to coraz gorzej.Sama praca może nie jest gorsza od poprzednich ,ale strasznie nużące jest oglądanie 3 ,czy 4 raz tej samej pracy w Twoim wykonaniu.
Jeżeli nie mam pomysłu na coś nowego, poprawiam to co robiłem kiedyś. Mimo że ten Brolly nie był poprawką żadnego, to nie przesadzaj że wygląda śmiesznie. Mimo wszystko:
- Robiłem go jak nie miałem neta, wzorowałem się na jednym obrazku.
- Miałem lekki zastój w LSW przez zje***y monitor.
- Włożyłem trochę czasu w to żeby wykonać tą pracę od zera na spieprzonym monitorze.
A poza tym, dzięki za ocenkę ;d
Żeby nie było zastoju, wrzucam coś nowego. Prace rozpocząłem jak nie miałem neta. Ale nie mając odpowiedniego wzoru nie mogłem go skończyć. Teraz udało mi się tego dokonać więc wrzucam finalną wersję xd