łee no Yoh'u aniołek się zapowiada ładnie a tego typa też ocenię.
Zatem...
Anioł na pierwszy rzut oka wygląda bardzo ładnie, jednak zaraz przyjże się mu dokładniej...
Włosy z wyglądu ładne, udały ci się, spasują do anioła, cienie wyglądają ładnie tylko najciemniejszy kolor w tym twoim cieniowani mi jakoś nie pasuje ; s poza tym włoski są git.
Twarz wydaje się raczej dobra, oczy dobre, pocieniowałeś je nawet a niektórym się po prostu zapomina lub nie wiedzą, ze tak lepiej wygląda ; d, ucho z początku jakoś mi tak nie leżało, ale po przybliżeniu i czasie doszedłem do wniosku że jest dobre i może takie pozostać. Cienie twarzy jak zwykle w twoich pracach jest dobre. A i taki mały detal anioł powinien mieć aureolę nieprawdaż? =]
Skrzydełka... no na pierwszy rzut oka są bardzo ładne, jednak przyjrzałem się i znalazłem taki jeden detal. przy czubku skrzydeł jedno pióro przy obydwu skrzydłach wydaje się jakby złamane, mnie tam to nieco psuje skrzydła, nie wiem jak innym. Poza tym detalem to z wyglądu spodobały mi się, cienie dobre.
Ubrano, ładne jak na anioła przystało, fajnie się prezentuje coś jakby taka piżama, ogólnie to
cienie dobre, wygląd także.
Ręce... fajnie jest ustawiłeś w takim ustawieniu wygląda jakby miała zaraz wzbić się w powietrze ( dla mnie to tak wygląda), z początku dłonie nieco dziwnie mi wyglądały, ale co jakiś czas spoglądając na OPAR'a podczas tego oceniania zdążyłem się przyzwyczaić, cienie Dobre w ogóle to na całym OPAR'ze są dobre cienie.
Nogi z wyglądu dobre, cienie także, ustawienie również. Buciki jakieś takie nietypowe, nieco mnie zaciekawiły, no i takie mogą zostać.
Ten aniołek to jedna z twoich lepszych prac, spodobała mi się. 9/10
Tera ten kolo:
Z początku wyglądał jak fuzja twojego Yoha i takiego jednego OPAR'a sołtysa. No i niewiem czy rzeczywiście tak nie jest xd.
Włosy... grzywkę ma albo wziętą, albo podobnie zrobioną jak u Yoh'a, fryz ogólnie może być, przynajmniej nie jakieś saiyany ... te dwa wystające pixele na górze mi nie pasują.
Cieniowanie może być, chociaż nieco dziwne.
Teraz tułów... w wersji numer dwa mamy gustowna, a może jednak nie kurtka... no czy co to tam jest. Nie jest zła, może być , nawet pasuje, Cienie spoko, kołnierz taki sobie ;d.
Zaś w wersji numer jeden jakiś podkoszulek obcisły? Może być cienie także.
Ręka w wersji numer jeden dobrze umięśniona i pocieniowana, w wersji numer dwa jest kurtka jest rękaw... rękaw może być źle nie wygląda. Pasek wygląda ciekawie, cieniowanie dobre, no i klamra wygląda fajnie, ogółem tutaj jest git.
Spodnie z wyglądu zwyczajne... cienie Yoh'owate , może być.
Buty średnie, cienie ok, i może tak zostać.
Opar nie tak fajny jak aniołek, ale zły tez nie jest 8,25/10
3kp