Zbir, właściwie tu nie muszę poprawiać pleców. Jest to tylko pocieniowana wersja base, ta poza będzie w nim niecieniowana. Zresztą jak całość. No, ale wiem przynajmniej co zrobiłem źle, dlatego postaram się przy następnej okazji to poprawić.
To tylko jeden z przykładów, a zastosowań może być jeszcze masa. Takie innowacje niekiedy się przydają ^^
Albo do morfera Power Rangers, który kiedyś Template wstawił xd o, jak tutaj xd (tylko użyłem wtedy innego base. Tak, nie byłeś pierwszy)
Pozy umożliwiają w LSW wsadzenie nowych scen do gifów czy spritów. Wojownicy mogą stać na przeciwko siebie. W jakich scenach fajnie by to wyszło? Przykładowo jeden z wojowników ma scouter i mierzy moc drugiego.W jakich sytuacjach wyobrażasz sobie ,że ktoś użyje tego spritu ? bo za cholerę nie mogę się domyśleć. Sprit troszke zrobiony bez sensu ,ale co tam ,z reguily nasze parce są bez sensu ,prawda?
To tylko jeden z przykładów, a zastosowań może być jeszcze masa. Takie innowacje niekiedy się przydają ^^
Albo do morfera Power Rangers, który kiedyś Template wstawił xd o, jak tutaj xd (tylko użyłem wtedy innego base. Tak, nie byłeś pierwszy)