Tak, wiem, nikogo nie śmieszy.
101 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Czw Sie 18, 2011 6:51 pm
Cineg
Zoan User
Tak, wiem, nikogo nie śmieszy.
102 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Sob Sie 20, 2011 4:03 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Tłumaczenie na YT z ścieżki dźwiękowej czasem potrafi rozwalić. xd
Wiedziałem, że Sołtys jest sławny ale bez przesady xd.
Oczywiście ten facet w oryginale powiedział coś innego, ale nasz ukochany YT tak to przetłumaczył.
Wiedziałem, że Sołtys jest sławny ale bez przesady xd.
Oczywiście ten facet w oryginale powiedział coś innego, ale nasz ukochany YT tak to przetłumaczył.
103 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Sie 22, 2011 9:12 pm
Hesher
Zasłużony
Ej no Cineg, a to jak się poprawiłem, to już nie pokazałeś xd.
106 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Czw Maj 03, 2012 7:08 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Skype: Bercik, Hesher, Danisz, Kanishima, Ykmo, Diwan, Michass i wielu, wielu innych.
http://iv.pl/images/49005624759968424905.png
http://iv.pl/images/49005624759968424905.png
108 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Lip 09, 2012 11:57 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
co wy wiecie o śmieszności?
http://iv.pl/images/76956247923784999712.png
/Jedno mnie roz*****o. I to pozytywnie. xd
/@Yoh
http://iv.pl/images/76956247923784999712.png
/Jedno mnie roz*****o. I to pozytywnie. xd
- Spoiler:
- „Future Max: Jestem Future Max, przybywam z 2047 roku, zadawaj pytania.
Max: Czy Yoh nadal afczy ?”
/@Yoh
111 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pią Sie 03, 2012 10:04 am
szczepan
Don
Foch Viega urażony brakiem zainteresowania jego osobą xD
https://2img.net/r/ihimizer/img545/7733/zdjcie0501g.jpg
Nie, czemu? Zostawiam was, żebyście się sami bawili, żeby się zająć moim gołębiem.
I serio, chwilę po tym wykickowałem i Maximusa, i Mimie. I ciebie. I taki był ciąg dalszy.
Btw, naprawdę, chyba zmienimy c-boxa, bo robicie się gorsi od Yoha jeśli chodzi o afczenie. Jedyne, co mógłbym tu powiedzieć, to po jaką cholerę afczycie? Dostajecie kasę za bycie na c-boxie?
Pominę to, że nie potrafisz przepisać mojego nicka poprawnie widząc go na forum co dwa kroki.
Sorki nie zauwarzyłem że napisałem przez ''W'' A nie ''V'' ale poprawiłem i ja nie afczyłem tylko czekałem aż nawinie się jakiś dobry temat i nie zmieniłem koloru twoje nie masz mi tego za złe nie ?
Ależ nie, skądże, nie mam nic przeciwko temu, że użyłeś mojego koloru, gdzież tam.
Zabieram ci go i spłoniesz.
https://2img.net/r/ihimizer/img545/7733/zdjcie0501g.jpg
Nie, czemu? Zostawiam was, żebyście się sami bawili, żeby się zająć moim gołębiem.
I serio, chwilę po tym wykickowałem i Maximusa, i Mimie. I ciebie. I taki był ciąg dalszy.
Btw, naprawdę, chyba zmienimy c-boxa, bo robicie się gorsi od Yoha jeśli chodzi o afczenie. Jedyne, co mógłbym tu powiedzieć, to po jaką cholerę afczycie? Dostajecie kasę za bycie na c-boxie?
Pominę to, że nie potrafisz przepisać mojego nicka poprawnie widząc go na forum co dwa kroki.
Sorki nie zauwarzyłem że napisałem przez ''W'' A nie ''V'' ale poprawiłem i ja nie afczyłem tylko czekałem aż nawinie się jakiś dobry temat i nie zmieniłem koloru twoje nie masz mi tego za złe nie ?
Ależ nie, skądże, nie mam nic przeciwko temu, że użyłeś mojego koloru, gdzież tam.
Zabieram ci go i spłoniesz.
112 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Wto Gru 11, 2012 6:22 pm
Max
Human Interface
Temat trochę zamarł, jednak za namową Bercika wrzucam dwie epickie historie.
Historia Yoha Klik!
Problem Shuna Klik!
Historia Yoha Klik!
Problem Shuna Klik!
113 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Gru 31, 2012 12:48 am
Mr.Bercikovsky
KOX
Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta z całego ARS! Prezentujemy przed państwem największe faile z PBF'a! Oczywiście niektóre zostały poprawione, więc nie mamy dowodów, ale nacieszcie się tymi, które dla was zgromadziłem. Skoro mamy wybory usera roku, to wybierzmy też największa wpadkę wszech czasów na pbf. SMS o treści numeru faila prosimy wysyłać na na numer 666.
A tak serio, to jest to chyba pierwszy raz, kiedy użytkownicy nie mający dostępu do PBF'a zyskają tak dużą serię informacji o nim xd. Oczywiście niektóre są śmieszniejsze, inne mniej.
Poza tym temat zamarł, więc trzeba go ożywić. Screeny nie mają też na celu kogokolwiek urazić.
1. Ma macie w piątek
2. Idź steruj Yohem
3. Przybrany ojciec i demon demonów
4. Demony! Wszędzie demony
5. Bij krew, będziesz wielki
6. Chłopak przy pomocy chłopaka
7. Iesteria zmienia płeć!
8. Latajacy dywan
9. Głos z małpy
10. Prąd kopie, a Wyładowania są widoczne
11. Iesteria, to kto w końcu jest kim?
12. Weźcie te dziecioszki
13. Like a Krillan and Gohan in Spaceship
14. Rósł w moc
15. Mimo, że sam niewiele mam to i tak tobie dam
16. Mrrr... Kociaki
17. Demonie, oh demonie, czy ci nie żal?
18. Cicho jak pod swoim nosie
19. Jest mnie sześciu
20. Wyprzedzam cię, aby iść za tobą
21. Do miecza
22. Będę go zjadł
23. Najlepszym być, naprawdę chcę!
24. Ale kox jestem
25. Ketsu i jego chłopak - kiedy oko mrugało
26. Walę swoim mieczem
27. To będzie mój nowy dom!
28. Jak pan zauważył, mam dziewczynę
29. Miejsce kobiety jednak nie jest w kuchni
30. A jak działa ta technika?
31. Żywy manekin!
32. Te oto właśnie miejsce, będzie moim miejscem.
33. A czy twoja dusza opuszcza ciało?
34. Wolisz obok, czy blisko?
35. Zrywam! A może nie?
36. Kobieta zwana ścianą
37. Siara mi dał
Dziękuję za uwagę. Oczywiście jak wspomniałem, byłoby tego więcej, gdybym wszystko dokumentował na bieżąco i przejrzał całego PBF'a.
Rzetelna recenzja:
Ja padłem już przy latającym Dywanie (głównie przez tytuł), a to był dopiero początek. Polecam.
Recenzja napisana przez inżyniera, można zaufać.
A tak serio, to jest to chyba pierwszy raz, kiedy użytkownicy nie mający dostępu do PBF'a zyskają tak dużą serię informacji o nim xd. Oczywiście niektóre są śmieszniejsze, inne mniej.
Poza tym temat zamarł, więc trzeba go ożywić. Screeny nie mają też na celu kogokolwiek urazić.
1. Ma macie w piątek
2. Idź steruj Yohem
3. Przybrany ojciec i demon demonów
4. Demony! Wszędzie demony
5. Bij krew, będziesz wielki
6. Chłopak przy pomocy chłopaka
7. Iesteria zmienia płeć!
8. Latajacy dywan
9. Głos z małpy
10. Prąd kopie, a Wyładowania są widoczne
11. Iesteria, to kto w końcu jest kim?
12. Weźcie te dziecioszki
13. Like a Krillan and Gohan in Spaceship
14. Rósł w moc
15. Mimo, że sam niewiele mam to i tak tobie dam
16. Mrrr... Kociaki
17. Demonie, oh demonie, czy ci nie żal?
18. Cicho jak pod swoim nosie
19. Jest mnie sześciu
20. Wyprzedzam cię, aby iść za tobą
21. Do miecza
22. Będę go zjadł
23. Najlepszym być, naprawdę chcę!
24. Ale kox jestem
25. Ketsu i jego chłopak - kiedy oko mrugało
26. Walę swoim mieczem
27. To będzie mój nowy dom!
28. Jak pan zauważył, mam dziewczynę
29. Miejsce kobiety jednak nie jest w kuchni
30. A jak działa ta technika?
31. Żywy manekin!
32. Te oto właśnie miejsce, będzie moim miejscem.
33. A czy twoja dusza opuszcza ciało?
34. Wolisz obok, czy blisko?
35. Zrywam! A może nie?
36. Kobieta zwana ścianą
37. Siara mi dał
Dziękuję za uwagę. Oczywiście jak wspomniałem, byłoby tego więcej, gdybym wszystko dokumentował na bieżąco i przejrzał całego PBF'a.
Rzetelna recenzja:
Ja padłem już przy latającym Dywanie (głównie przez tytuł), a to był dopiero początek. Polecam.
Recenzja napisana przez inżyniera, można zaufać.
114 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Gru 31, 2012 11:53 am
Jata
Moderator
Nie jestem pewny, czy można komentować, ale muszę napisać, że rozwaliło mnie najbardziej mrugające oko i "Siara mi dał" xD.
Niektóre natomiast to najwyżej literówki, albo powtórzenia z roztargnienia. Takich można znaleźć mnóstwo . No ale niemniej - niezła robota xd.
Niektóre natomiast to najwyżej literówki, albo powtórzenia z roztargnienia. Takich można znaleźć mnóstwo . No ale niemniej - niezła robota xd.
115 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Czw Mar 28, 2013 3:46 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Taka tam sklejka starych rozmów ze skype, bo temat zamarł. Wiem, ze to nie screen, ale już nie raz coś takiego wrzucałem. Niestety jest trochę długie xdd
LINK!!!
LINK!!!
116 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Wto Maj 14, 2013 2:58 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Kolejna seria screenów, jest ich mniej niż ostatnio, ale jakoś nie miałem weny. Mogłem ich trochę więcej poszukać aczkolwiek postanowiłem je wrzucić teraz. Zwłaszcza, że kilka odnosi się do niedawnych wpadek Yoha.
1. Czy każdy złodziej ma wodogłowie?
2. Kropek to masz w tym poście jak mrówków.
3. Co ta Wuta robi z mózgiem?
4. Bo moje klony pisać nie umieją. A notes i dziewczynka to dla jednego zdecydowanie za dużo.
5. I powiedzcie mi, że Yoh nie czituje.
6. Zdecydowany klient.
7. Wolę być Niemcem, niż... bez skojarzeń.
1. Czy każdy złodziej ma wodogłowie?
2. Kropek to masz w tym poście jak mrówków.
3. Co ta Wuta robi z mózgiem?
4. Bo moje klony pisać nie umieją. A notes i dziewczynka to dla jednego zdecydowanie za dużo.
5. I powiedzcie mi, że Yoh nie czituje.
6. Zdecydowany klient.
7. Wolę być Niemcem, niż... bez skojarzeń.
117 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Wto Maj 14, 2013 3:11 pm
Jata
Moderator
Z tym wodogłowiem nawet nie zauważyłem, że to tak brzmi dopóki tego tutaj nie zobaczyłem. Mocne - to i z Niemcem najlepsze xD.
Natomiast sytuacja z klonem trochę naciągana, mnie przynajmniej nie śmieszy. Fakt, można to było rozegrać zupełnie inaczej i logiczniej, ale takie sytuacje to chleb powszedni na PBFie i nie powoduje u mnie śmiechu .
Tak czy siak, dobra robota. Kontynuuj, ja bardzo chętnie sobie poczytam.
Natomiast sytuacja z klonem trochę naciągana, mnie przynajmniej nie śmieszy. Fakt, można to było rozegrać zupełnie inaczej i logiczniej, ale takie sytuacje to chleb powszedni na PBFie i nie powoduje u mnie śmiechu .
Tak czy siak, dobra robota. Kontynuuj, ja bardzo chętnie sobie poczytam.
118 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Sro Maj 15, 2013 2:36 am
Shine
Jounin
Szczerze, to PBF'a omijam z daleka, ale zdecydowany klient przebija wszystko.
120 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Cze 03, 2013 10:14 pm
Royalz
Shaman
Nie mogłem się powstrzymać. xD
121 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Pon Cze 03, 2013 10:55 pm
Jata
Moderator
Hahahahahah xD. Czuję w powietrzu, że V ma nową ksywę xD. Kiedy znowu zmieniasz nick ?
Cóż, Royalz - takie momenty są warte uwiecznienia .
Zostaję przy Versil Perihelion. Ale policzmy, do kogo byłem już porównywany.
- Kakashi
- Yoda
- Gandalf
-Morgan Freeman Bóg
...tak naprawdę tylko te pamiętam. Pierwsze wiadomo od kogo, ostatnie to Dase. Nigdy nie mówiłem, że moja pamięć jest wspaniała.
Zmieniłbym sobie kolor edycji na srebrny, ale trzeba go ręcznie wpisywać plus nie wyróżnia się aż tak.
Jeszcze byłeś porównywany do cyborga/komputera . Nie pamiętam przez kogo, ale było coś takiego.
Cóż, Royalz - takie momenty są warte uwiecznienia .
Zostaję przy Versil Perihelion. Ale policzmy, do kogo byłem już porównywany.
- Kakashi
- Yoda
- Gandalf
-
...tak naprawdę tylko te pamiętam. Pierwsze wiadomo od kogo, ostatnie to Dase. Nigdy nie mówiłem, że moja pamięć jest wspaniała.
Zmieniłbym sobie kolor edycji na srebrny, ale trzeba go ręcznie wpisywać plus nie wyróżnia się aż tak.
Jeszcze byłeś porównywany do cyborga/komputera . Nie pamiętam przez kogo, ale było coś takiego.
122 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Nie Lip 28, 2013 1:00 am
Mr.Bercikovsky
KOX
A co mi tam... macie. Może nie wszystko będzie dla wszystkich jasne, no ale cóż.
123 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Wto Sie 20, 2013 11:44 pm
Royalz
Shaman
//
Dla sprostowania:
Yoh ma przerwę, nie robi żadnych spritow/rysunków/etc... lecz na nowy projekt ma czas
( Jeżeli projekt jest stary, to nie bijcie, nie jestem up-to-date ;c )
//
124 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Sro Sie 21, 2013 1:51 am
Yoh
Site Admin
Wiesz, że tylko czekałem, aż ktoś poruszy tą kwestię? xd( Jeżeli projekt jest stary, to nie bijcie, nie jestem up-to-date ;c )
Jest to jeden z kilkunastu obrazków, które przygotowałem do zobrazowania projektu opowiadania - "Intedimensional Adventures". W przeciwieństwie do grafiki, słowa to zupełnie inna sprawa. Pojawiło się również kilka innych, ciekawych pomysłów, które póki co spisuję sobie w zeszycie
Dla jasności - nie jest więc to nic nowego, ale owy obrazek może ulegać co jakiś czas zmianie. Gdy znudzi mi się jeden, wrzucę kolejny
125 Re: Śmieszne foty z cb i gg. Sro Sie 21, 2013 7:31 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Royalz mistrz. Jeden z lepszych screenow w tym temacie xd Przydałoby się jeszcze to jęczenie w żurnalu na DA, że brak mu skilla, stoi w miejscu od dawna i dlatego wszystko rzuca.
Btw. Nie wiem czy w Drinking gejm jest punkt, w którym czepiam sie Yoha, ale jeśli jest, to na zdrowie!
Btw. Nie wiem czy w Drinking gejm jest punkt, w którym czepiam sie Yoha, ale jeśli jest, to na zdrowie!
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: