Głupiś jak stąd do Ryków przez Moszczankę.Mr.Bercikovsky napisał:Royalz mistrz. Jeden z lepszych screenow w tym temacie xd Przydałoby się jeszcze to jęczenie w żurnalu na DA, że brak mu skilla, stoi w miejscu od dawna i dlatego wszystko rzuca.
Btw. Nie wiem czy w Drinking gejm jest punkt, w którym czepiam sie Yoha, ale jeśli jest, to na zdrowie!
(Nikt tego nie załapie. Chyba, że jesteście z mojego miasta... I chodziliście do mojego liceum... I mieliście historię z moją nauczycielką... Także ten, nikt.)
Dodam tylko, że Twoje jęczenie na temat Yoha robi się dużo gorsze, niż jego na dA, czy cokolwiek innego na tym forum.
Jest tak sztuczne i przesadzone, że już patrzeć na to nie mogę.
(Czekam na argument, żebym nie czytał jak mi nie pasuje. Uwielbiam je.)
Tym bardziej, że pamiętam jak nie tak dawno, sam jęczałeś z Akim "ojej, jakiego ja mam słabego skilla", "nie, to Ty robisz ekstra prace, ja jestem beznadziejny", srututu, etc.
Normalnie rzygałem tęczą.
Proszę bardzo, to post w Twoim stylu.
A teraz dalej, czekam na odpowiedź z jakąś zajebistą ripostą albo treścią "wiem, że jestem chamski, nie obchodzą mnie inni, mówię co myślę".
Poważnie, Bercik. Nic poza tym do Ciebie nie mam, ale to się już zrobiło niesmaczne.