Senketsu!
Junketsu zaś jest w planach xd
Junketsu zaś jest w planach xd
Idź do strony : 1, 2, 3
Jak ogarniemy aktualizacje związane z forum, być może rozpocznę realizację takiego projektu - ale to niezwykle odległe planyŁoooooo, wszystkie są super. Bardzo mi się podobają i naszła mnie wielka ochota na jakiegoś OTS'a, a własny OTS to przecież nie jest zły pomysł, no ale jak wspomniałeś, potrzeba czasu xd.
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 1 KP Czasami są chęci i wychodzi naprawdę fajnie, a czasami człowiek chce coś zrobić, ale widzi, że nie najlepiej mu to idzie. Zresztą, siedzisz w spritach tak samo jak ja - coś na ten temat wiesz, prawda? xd |
@Yoh: „Oceniam Kreatywnie” - 1 KP |
W przypadku tej pracy, zostałem poproszony o jej zrobienie już jakiś czas temu właśnie w takich rozmiarach. Jasne, że łatwiej byłoby umieścić go w kwadraciku 32x32. Pamiętajmy jednak, że im większa praca, tym więcej szczegółów na niej zmieścimy. Dzięki za komentarzJataman napisał:Kurcze, wiele tu nie wniosę, ale napiszę, że naprawdę fajny zbiór. Wszystko wygląda w miarę schludnie i ładnie. Zastanawia mnie tylko jedno - to samo, co na przykład w LoGu. Dlaczego Janemba jest 2x większy od reszty postaci xD? Owszem, był wyższy, ale bez przesady. Nie czepiam się tego, bo wiem, że zawsze w pracach w tym stylu ta różnica jest wyolbrzymiana, to tylko taka sobie uwaga
Idź do strony : 1, 2, 3
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: