No więc, dobrze.
Sołtys v.1 był jak dla mnie słabym projektem, jednakowoż miał to coś, czego dalsze wersje Sołtysa już nie miały. W miarę dużo póz, a także ataków oraz ciekawy pomysł z "Ki Wave"..
Kazuhiro jest ciekawym pomysłem. Dużo póz, ładnie wykonane włosy. Jedynie pusta klata mi się nie podoba. Cieniowanie słabe, bo mogłoby być lepsze. Ciekawy atak, czy też możliwość poruszania się to te "Fire Running". Kilka ataków jest bez sensu. Np. To trzymanie ognia w ręce, który za chwilę znika. Co to daje? Ogólnie, Sprit jest naprawdę ciekawy. Dobrze byłoby go zobaczyć w lekko poprawionej i zmodyfikowanej wersji :^^:
Sołtys v.2 miał to coś, aczkolwiek pierwsza wersja była najlepsza. Nie pod względem graficznym, czy ilością póz, ale pod względem posiadania tego czegoś.
Ten Sprit mi się naprawdę podoba. Dużo póz, wspaniałe ataki, wiele zróżnicowanych pomysłów. Nic dodać, nic ująć.
Ta wersja pod względem graficznym i ilością póz, wypadła najlepiej. Myślę że najlepsze Sprity jakie zrobisz, będą w porównaniu z nim tylko marną podróbką czy staraniem powrotu do korzeni
.
Podoba mi się szczególnie pomysł z gitarą, za którą nie dałeś niestety Creditów
.
Ataki fajne, ale nie podpisane. Trochę głupio, ale dajesz autorowi danego Gifa/Komiksu możliwość wymyślenia własnej nazwy :^^:
Cóż, Shadow Sołtys to w sumie to samo co Sołtys v.2, jedynie z dodaną kreską na twarzy. Przepraszam, jeszcze go zrecolorowałeś
Podoba mi się kolor KI, ale jedna scenka jest do "dupy"
Domyślasz się o czym mówię? Zapewne.
Ocena za Sołtys v.1 - 6/10.
Ocena za Kazuhiro - 8/10.
Ocena za Sołtys v.2 - 8/10.
Ocena za Sołtys v.2 Shadow - 4/10.
Ocena ogólna - 26/40.
Średnia - 6,5/10.
Oo mamo!
Już chciałem Cię popociskać ale faktycznie nie dałem credita za Gitarę :<
TO NA PEWNO TWOJA WINA!!
Po za tym każdy mój sprit jest lepszy od poprzedniego :p
Jeśli tak Ci sie podoba "Sołtys Saiyan" chętni zrobię Ci Yoha Saiyana XD wystarczy słówko : *
Zapewniam Cię,że najnowszy będzie miał to,czego pozostałym brakowało