no dobra zobaczmy na co cie stak oke:
zaczynam od góry:
eins:Włoski ładnie wyglądają ale cos mi się w nich nie podoba na czubku włosów jest ich za dużo może źle powiedziałem jest za dużo kresek na tych włosach ogolnie ładnie wyglądają. Cienie ogólnie to dobrze mi się widzą ale hmm jak powiedzieć nie dostrzegam ich tak bardzo ja u innych np yoh'a ładnie je widać a u ciebie są tak jakby uwalone w niepotrzebne miejsca ale dość ładnie.
Klatka piersiowa coś mi się wydaje że nie twoja wiec nie oceniam.
Spodnie ładnie dopasowane kolor pasuje do klatki itp. Cienie ładne są bardzo dobrze dopasowane są cienie i nawet pasuje jak cieniujesz do środka.
Buty ehh nie rób butów na tym base jak nie umiesz
bo wyszły ci katastroficznie
zwei: już nie będę głosy włosków itp oceniać bo sie nie zmieniają.
Koszulka nawet ładnie ci wyszły ale hmm.. niepotrzebne czarne kreski tam dodałeś np. przy brzuchu błąd. Cienie są one złe za jasne no i ten kolor bluzki nie pasuje do spodnie niestety mogłeś zrobić białą albo czarną ale siwą
. ogólnie cienie siwego są dobrze dopasowane.
drei: no niebieska koszulka ale ci nie wyszła bo krutka jest powinna być długa daje to lepszy efekt a to wygląda jakby miał ubrane dwie krótkie koszulki
. Cienie na ''kamizelce ?'' są nawet dobre ale prawie ich nie widać. koszulka pod spodem jak mowiłem albo na niebiesko albo na biało ta koszulka pod spodem powinna być biała lepiej wygląda dzieki temu cienie na niej za jasne !.
vier: No to jest coś jak narazie najlepsza praca pod wpływem cieni i wyglądu.
Ocena za pierwszego 4/10 ocena gorsza ponieważ klatka krychy
Ocena za drugiego 4,5/10 pogarza tagrze ocene za zły kolor bluzki
Ocena za trzeciego 5/10 lepsza troche ale popraw tą koszulke na dłógi rękaw
Ocena za czwartego 7/10 najlepsza ponieważ podoba mi się bluza z kapturem
Ocena końcowa 6,6/10
PS: życze powodzenia przy nastepnej pracy pozdro Szczepan
/Y
+3KP
Pierwszy raz się tak rozpisałeś, albo to złudzenie o.O...