Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 9304 Kreatywne Punkty : 537 Smocze kule :
Emm... No, nie sposób popełnić błędu w.. czymś takim? Toż to zwykła transformacja. Nic trudnego. Mogłeś się wysilić, bo sam trans jest płynny. Gdyby do tego dodać jakiś ruch, było by super.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 504 Kreatywne Punkty : 221 !Kutei Senshu!
Tak jak Diwan powiedział, Gif jest spoko pod względem płynności i przeskoków Zrób jakoś Walkę trochę dłuższą To będzie fajnie Na razie ode mnie 3/10 :face:
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 50 Kreatywne Punkty : 64
Przy walce są duże przeskoki postaci i do tego duża przestrzeń jest nie wykorzystana na mapie, staraj się robić ciekawsze walki żeby postacie latały po całej mapce albo zmniejsz ją (skale) 3/10
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1925 Kreatywne Punkty : 912
No bardzo krótki ten gifek... Za duża mapa! Powinna być mniejsza, ja już się tego nauczyłem Staraj się robić dłuższe gify. Co do płynności gifa to nie jest on płynny xD Nie ustawiaj za dużej długości klatki, bo nie za ciekawie to wygląda Ocena 4/10 Staraj się! Pozdro.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 86 Kreatywne Punkty : 21
No to ja zacznę...
Gif całkiem dobry, ma mało przeskoków, ja się ich dopatrzyłem jedynie przy locie oraz z 2-3 podczas walki. Kolejnym minusem jest to, że jest krótki i ma słabe efekty, a natomiast plusem jest to, że gif jest na mapce.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 429 Kreatywne Punkty : 69
No sam nie wiem. A więc tak przeskoków nie zauwarzyłem gif trochę krótki mogłeś zrobić dłurzszy moment kiedy ten stary cos gada no nic nie ma zbyt co oceniać
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 258 Kreatywne Punkty : 35
lol czemu mapa miga?broda przezroczysta...moce przezroczyste sprit super pocieniowanego gohana z wogóle nie pocieniowanym goku....plus przezroczyste ramki...nie dawaj jak wklejasz na biało tylko zmien na troszeczke ciemniejszy wtedy nie bedzie przezroczystości o.O 2/5
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 504 Kreatywne Punkty : 221 !Kutei Senshu!
Dokłanie: "Czemu mapa miga?!" To jest niedozwolone. Chmurki jak i Ataki ki sa przezroczyste. Czemu?! Nie wiem . Ale lepiej to jakoś popraw. Gdy Master Roshi mówi Stać. To Akcja się nie dzieje. A goku stoi na jednej nodze . Tak też nie powinno być. Powinni nagle stanąć normalnie. Kolejna rzecz to walka. Jest za krótka, lecz przeskoków jest mało. A to jest najważniejsze. Ostatnią rzeczą która mnie dobiła jest fabuła. Lecą na siebie Goku i Gohan przygotowani do walki. Nagle wyskakuje Master Roshi i karze im stać i się przygotować. Goku tlyko odpowiada "Jestem gotowy", a Gohan na to "Ja też". I co to za przygotowania. Nie rozumiem :/
No a wiec tak. Czemu goku ma buty a puźniej je traci, też jest wolne kamehameha od Goku więc to nie twuj 1 gif to ocena 3/10 nie mam nic więcej do dodania. :twisted:
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 2093 Kreatywne Punkty : 83
Dużo przeskoków mapa miga, puste kamehameha.Kamehameha ma byc białe a nie przezroczyste oO Puste dymki, teksty do dupy itd. Ogólnie dużo do poprawy, 1/5
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 80 Kreatywne Punkty : 12
dla was gify to proscizna ja nawet takiego nie zrobie powie ktos w jakim programie robić gify podobne do gifa Yoh92 DBL gif bo mam adobe photoshop CS3 i mi nie chce sie zainstalowac pomoze ktos pliska
/Dase Człowieku od pytań jest dział pomoc, a od nauki dział Tutoriale (czyli poradniki) dostajesz warna, za post nie na temat :...:
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 711 Kreatywne Punkty : 58
Gif troche dziwny już maja sie atakowac a tu jakis piernik wskakuje i gada "stać!jesli chcecie walczyć to sie przygotujcie" oni gadają odrazu gotów gotów i walczą WTF? troche to dziwne Kamehameha i inne ataki ki przeżroczyste nie ładnie to wygląda. Chmurki do gadaniny też przeżroczyste. Przeskoków nie zauważyłem za duzo. Fabuła?Biegna stary piernik gada mówią gotów nawalają sie i gohan wygrywa z goku? Plusy i minusy +płynny +na mapce -przeżroczyste ataki ki -przeżroczyste dymki -zjebana fabuła Ocena? 4/10 Popracuj ziomuś