OPAR całkiem udany, jeżeli mam być szczery. W pewnych miejscach wymaga mniejszych lub większych modyfikacji, ale przyglądając mu się ogólnie, można stwierdzić że jest całkiem dobrze zrobiony.
Pierwszy element to włoski. Wykonane całkiem ładnie, cieniowanie też mi się podoba. Ogólnie, włosy OPAR'a są tym elementem jaki najbardziej wpadł mi tu w oko
Pobawiłbym się trochę z dolną częścią włosów, ale to jak będzie Ci się chciało.
Opaska trochę za bardzo zakryta, odsłoń ją troszkę. Albo skasuj tą ciemną linię dzielącą ją ze skórą. Będzie wyglądało naturalniej i myślę że lepiej.
Nie podoba mi się tutaj to białe coś, co miał Piccolo. Wg. mnie powinno to bardziej być na około jego szyi, a nie tylko spadać na klatkę piersiową.
Popraw cienie rąk, żeby było choć trochę widać mięśnie. Nie zupełnie muszą być super mega widoczne, ale żeby były choć trochę. Teraz jest średnio. Jedynie Bandy wyszły w miarę dobrze. Choć też pobawiłbym się z nimi np. na prawej łapce. No, ale to Ja, nie Ty.
Strój ogólnie całkiem udany. Pasek trochę za ciemny po prawej stronie, użyj w nim kolorów z bandów.
Rzuciło mi się w oczy cieniowanie spodni, które jest całkiem udane, ale zdecydowanie mogłoby być lepsze. Postaraj się bardziej. Za dużo najciemniejszego odcienia, za mało najjaśniejszego.
Buty koniecznie do poprawy pod względem cieniowania. I nie przypominają tych z Anime.
Postaraj się by były bardziej podobne, rozumiesz?
Cieniowanie głowy spoko.
Ogółem.
OPAR trzyma poziom, ale ma trochę nieciekawych błędów, głównie w cieniowaniu. Dobrze byłoby gdybyś je poprawił. Myślę że efekt byłby znacznie lepszy niż teraz.
5/103kp