Reizer! Czyli Majin któremu nadałem imię
O k***a mamo mam syna! xDTak więc :
Głowa - jak to u Majina... Dziwna xD Wygląda fajnie, ładne cienie i ten dzyndzel fajnie wygląda u sprita
Tors - jak widzę, jest bardzo umięśniony, co jest nowością, bo Majiny to straszne chudzielce xd ...Za to jakie są z nick gibkie skurczybyki... No w każdym razie efekt jest ładny
Ręka - mięsień, na samej górze wygląda troszkę dziwnie w 1 i 3 pozie. Ale dziwnym trafem w całe reszcie sprita wygląda cool O.0 Fajnie wygląda ta niebieska rękawica xD
Spodnie - Nic specjalnego, zwyczajne, czarne spodnie karateki. Pas pasujący do całości.
Butki - A tu nowość... wygląda jak u Sołtiego xD Jeśli się mylę to przepraszam, ale jak są identyczne to powinien polecieć credit.
A teraz ataki itp...
Czerwone Kamehame? Chyba za mocne te barwy jak na Majina xD Spróbuj zmienić je na bardziej różowy odcień. Nie mówię, że na całkiem różowy, ale bardziej idący w tą stronę.
Jeszcze pozy takie jak : mocny cios, hit w brzuch i rzut Death Balla... Tam ten dzyndzel od głowy powinien być zakryty, powinien sprawiać wrażenie, że znajduje się ZA postacią :l
No więc Majin wychodzi świetnie, ma ładne cienie i estetyczny fajny wygląd. Popraw tylko te pozy które ci wymieniłem i pokombinuj coś z kolorem energii i będzie gites
9/10 to jest 5/5.
/f
KP: 2