A oto przedstawiam Wam mój nowy mega-projekt WIP...
:FUCK YEA:
Sprawa pierwsza: Wiem, że przez umieszczanie takiej ilości prac paru osobom odechce się pisać komentarza (i tak z niewielu komentujących), więc żeby choć trochę zachęcić powiem (a właściwie napiszę
), że nie musicie oceniać szczegółowo - wystarczy ogólnie, co sądzicie o tym projekcie...
Sprawa druga: Domyślam się, że kilka rzeczy "nie jest najlepszych", więc mówcie co jest źle chociaż mniej-więcej ;].
Sprawa trzecia: Wiem, że jest tego dużo, a co najmniej sporo i od razu odpowiem na Wasze pytanie: nie wiem, nie mam pojęcie czy uda mi się go ukończyć...
Objaśnienia:? - to po prostu znaczy, że projekt jest pod znakiem zapytania... Tzn. nie wiem, czy go robić, czy nie - to będzie zależało również od Was... Im większy tym większa szansa, że nie wezmę się za ten konkretny projekt...
:/ - tzn., że coś mi się nie podoba w postaci (projekcie), nie jestem do czegoś przekonany (w tym przypadku jest tylko jeden taki znaczek, więc od razu powiem, że chodzi o włoski doktorka xd).
A teraz, od góry do dołu, od lewej do prawej, kto jest kto...
Woogy RoleyoNo, to po prostu moja, odnowiona postać. Wiele co nie ma mówić. Historię i charakter pozostawię na kiedy indziej. Tymczasem obok są dwie dziwaczne przeróbki... Co to? Jest to forma Jokera. W jaki sposób ją osiągnął - też odłożę na później. Tymczasem pytanie: która wersja lepsza? Z normalnymi włosami, czy może z podniesionymi? A może jeszcze inaczej?
Chiller - The Second Changeling's PrinceTaki właśnie Changeling xd. No cóż słówko o nim: Jest drugim w kolejce do tronu króla jego rasy, zaraz po jego starszym bracie (z niego raczej projektu nie będzie
). Zarówno w walce, jak i "na co dzień" lubi pokazywać swoją wyższość - to, że jest silniejszy. Dlatego też, gdy staje do bitwy/pojedynku, od razu przemienia się w piątą formę, którą jako jedyny w rodzinie osiągnął... Również pytanie do Was: lepiej mu z maską, czy bez?
Profesor Inżynier Technik Mechanik Informatyk Elektryk Hotelarz Samo Zuo Tymczasowo-Bez-ImieniaTaaak.... Szalony profesor, który chce zawładnąć światem... W każdym razie potrafi stworzyć androida (jeden obok, o nim zaraz)... Oraz bio-androida (tak, tak - takiego jak Cell) - czyli Devil-Eye'a (o nim również później). Spędził kilka lat w laboratorium, by go stworzyć...
Android #2Jej numer nie wiąże się z DB! Jest ona androidem stworzonym przez w/w profesora inż... xD. Nie wiadomo kim jest android #1... Wiadomo tylko, że ona jest osobistą ochroną swojego stwórcy... Jest cicha, nie lubi mówić, lecz jest wyjątkowo silna i szybka. Uważa za obrzydliwego bio-androida - Devil-Eye'a... Aha, to przy jej oku to kolczyk we brwi - wiem, że zaraz wiele osób powie, żebym usunął, bo to nie wygląda zgrabnie, ale co tam xd.
Woogy Two / Woogy ScoriusJest to genetycznie stworzony klon Woogy'ego Roleyo przez nieznaną osobę... Jest niemalże idealnym przeciwieństwem swojego pierwowzoru... Za wszelką cenę chce być potężniejszym od niego i go pokonać - niekoniecznie zabić. W sumie nie jest całkiem złym charakterem... Ani też dobrym... Projekt pod dużym znakiem zapytania.
Ricky Rocky + Devil-Eye = Ricky Devil-EyeTen pierwszy to Ricky Rocky (a co xD) - jakiś-tam mistrz sztuk walki ledwie potrafiący generować ki... Ten drugi to Devil-Eye - bio-android stworzony przez szalonego naukowca (
). Przejmuje on kontrolę nad ciałami przeciwników poprzez wyrwanie im ich głowy i wskoczenie na jej miejsce. Po co? By przejąć ich moc i stawać się coraz to potężniejszym. I ten trzeci to jest właśnie D-E po przejęciu ciała RR xP. Znacie go
.
Tymczasowo Bezimienny MajinNie wymyśliłem jeszczcze dla niego imienia, ale to przyjdzie z czasem xd. Też go znacie - poprawiłem mu tylko jeszcze nieco główkę
. Majin, który nie wiadomo skąd się wziął. Nie znany jest jego stwórca, ani historia...
No! To chyba tyle... Ale żem tego sieknął o.O.
Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci do komentowania xd.
(I tak w to wątpię ;s)