Nie wiem co ocenić więc ocenię te ostatnie xD!
Na pierwszy rzut oka z daleka jest dobrze. Są widoczne pewne błędy, ale nie aż tak. Z bliska jednak dostrzegam proste błędy
Ale o tym niżej.
Cieniowanie włosów dziwne, ale przy ciemnym odcieniu ujdzie. Gorzej z formą SSJ, gdzie je tylko prze kolorowałeś. Są nawet trzy ciemne px które to potwierdzają
Cieniowanie głowy we wszystkich przypadkach wymaga poprawek. Zdecydowanie za mało najciemniejszego odcienia, średni nie powinien biec tak na około całej twarzy. Postaraj się to zmienić.
Z dwóch pierwszych przypadkach zbroja wygląda nieźle. Naramienniki wydają się trochę dziwne, ale ogólnie jest dobrze. W trzecim przypadku zbroja wygląda zbyt kwadratowo i jest zbyt duża. W dodatku, jaki Saiya'jin ma kaloryfer większy niż sama klata piersiowa? Nawet w przypadku ludzi tak nie jest. Zmień to.
Cieniowanie rąk w pierwszych dwóch przypadkach ujdzie, nie jest złe choć mięśnie mogłyby być lepsze. Pomijając cieniowanie, ręce wydają się trochę kwadratowe, popraw to. Najlepiej kasując ciemne px, niekiedy daje to wspaniały efekt, w twoim przypadku może być podobnie. W trzecim przypadku jest masakra. Nie widać żadnych mięśni, cieniowanie rąk leży. Ogólnie do zmiany. W dodatku rękawica dziwnie odsuwa się w prawo.
Rękawice we wszystkich przypadkach są dobre. Cienie są niezłe, ogólnie dobrze to wygląda.
Cieniowanie prawej nogi w pierwszych dwóch przypadkach jest dobre. Mogłoby być lepsze, ale jeszcze ujdzie więc.. Natomiast cieniowanie drugiej nogi leży. Albo w ogóle nie wykorzystujesz jasnego odcienia, jak Ja i kasujesz ten 1px najjaśniejszy, albo zmieniasz cieniowanie na podobne jak w przypadku prawej nogi, żeby najjaśniejszy kolor był dobrze widoczny.
W przypadku trzeciego OPAR'a, cieniowanie leży.
Buty w każdym z OPAR'ów są dobrze pocieniowane jednak w ostatnim przypadku mają spieprzone proporcje. Są zbyt długie.
Ogółem.
Musisz popracować nad cieniowaniem w kilku elementach OPAR'a. Nie wiem czym jest ostatni OPAR, ale zdecydowanie nie dorasta do pięt dwóm pierwszym.
Rób z nich Sprity, ale na razie się wstrzymaj, niech każdy wymieni Ci podstawowe błędy w OPAR'ach.
Włosy zmień pod względem wyglądu, jeżeli chodzi o formy SSJ..
Nie jest tragicznie, ale popracuj nad tym trochę dłużej.
5/10/f
KP: 3