Okay i tak niemam co robić a chce nabić posta
#1-Jeśli uczyłeś sie cieniować to ucz sie dalej!.Na włosach cienie nie są dobrze porozmieszczane.W dodatku ten odstający kosmyk mnie dobija.
Bluzka-nic oryginalnego tylko bluzka w dodatku z fatalnym cieniowaniem.To coś pomiędzy głową a bluzką to klata?Jak tak to nie wyszła w dodatku bez cieni.(jak robisz klate to rysuj ją bardzo ciemnym mocnym cieniem a nie czarnym kolorem)
spodnie-kolor z base a cienie okropne.Źle porozmieszczałeś cienie.Takto niema co oceniać.No i nie zostawiaj tych czarnych pixeli na spodniach z base bo to okropnie wygląda.
buty-naprawde niema co duzo pisać to jedynie skarpety przypomina.Popatrz jak butki robia inni userzy i spróbuj stworzyc swoje własne.
Cienie skóry-słabe tony są.Widac troche że sa 3 tonowe ale słabo.Na twarzy jest...no...4/10 bo nie umiem tego wyrazić słownie.
Ocenka tego oparka to ( ze wzgłędu że to twój pierwszy) 3/10
#2-Tutaj mówie odrazu że najlepiej ci wyszedł miecz
Włosy-Alex...te włosy przypominają czapke.Są dosyć takie płaskie i jeszcze najgorsze jest to że są pocieniowane 2 tonowo i jeszcze te odstające kosmyki.
Bluzka-Normalna,Normal bluzka nic do oceniania zero oryginalności.Cienie sa już nawet lepsze ale ciągle jest dużo do poprawy.Niewiem poco zrobiłeś to czarne na bluzce bo to psuje oparka.
Spodnie-Znowu są pixele z base
Cienie są znowu źle porozmieszczane a to wszystko wina pixeli z base.Wiekszość zakrył miecz (i może oto mu chodziło
).
Buty - cienie są jeszcze gorsze niż na poprzednim oparku.
Cienie skóry-jest 3 tonowe ale jest bardzo słaby 2 ton i go nie widać (widac tylko w paincie na maxa+program lupa).Widać że to słabeusz jak niema mięśni (pewnie ledwo trzyma ten miecz
) Dorób mu mięśnie i będzie lepiej.Cienie twarzy już lepsze ale ciągle jest duzo do poprawy.
Ocenka 2,3
#3-
Włoski-mały kwadracik szarych włosów dziękujemy
Bluzka-prawie jej niewidać to co tutaj oceniać?
Spodnie-to samo co #2
Buty-Cienie sa okropne.Czyli to samo co w poprzednich dwóch.
Cienie skóry-cienie na twarzy wyszły ci takie jak tygodniowy zarost
jest tak łysy że aż mu sie słońce odbija na czole.Na rękach te brazowe coś to co?ŻYły?Ja niewiem w każdym razie.Cieni prawie niema tylko 2 tonowe.
Aaaa i ten kijak jest okropny.
Aha zapomniałem ocenić paski w każdym-są okropne.
Ocenka #3 to 2/10
Jak powiedział ^^up^^ popracuj nad jednym porzadnym a nie na 3 badziewnymi.
Ja cie odsyłam do tutoriali
Sezu jego drugi poradnik i tutek Woogiegoto na tyle
/f
KP: 2