Zdecydowanie lepsza jest wersja numer jeden, aczkolwiek sam OPAR jest słaby.
Ale.. Od początku.
Włosy mi się nie podobają ani trochę. Nie wyglądają naturalnie, a cieniowanie jest gorsze niż myślałem. Koniecznie do poprawy.
Skóra ma dobre odcienie, ale jest także źle pocieniowana. Koniecznie musisz ją poprawić, rozstawiając w inny sposób piksele. Nie jest jednak tak tragicznie jak na włosach.
Ubranko nie powala. W obydwu wersjach zmienia się jedynie kolorystyka i sposób cieniowania. Wychodzi na to że wersja numer dwa ma lepiej pocieniowaną koszulę, ale ma słabo widoczne te cienie z powodu jasnego koloru. Na pierwszej wersji cienie są do du*y. Rękawy z cieniowaniem dwutonowym, zamiast trzytonowego? Nieładnie to wygląda. Zwłaszcza że sposób cieniowania jest zły i słaby.
Na spodniach w obydwu wersjach widać poprawę o tyle, że cienie są widoczne. Dalej zły sposób rozstawiania cieni i ogólnie złe cieniowanie. Musisz popracować nad spodniami. Bo nie tylko cienie, ale i ich kształt mnie nie zachwyca. Wyglądają naprawdę nienaturalnie. Może to z powodu tego Base? Ja ogólnie za nim nie przepadam.
Buty normalne, takie Sołtysowe.
Ogólnie rzecz biorąc, OPAR jest naprawdę słaby jak na ciebie. W cieniowaniu masz poważne braki, a Base z jakiego korzystasz nawet ich nie maskuje. Wręcz przeciwnie, odkrywa wszystkie twoje wady w cieniowaniu..
Popracuj także nad kształtami włosów, i nie rób takich, jak już wspomniano.. plastelinowych.
Wiele do poprawy. Poczynając od cieniowania, idąc przez włoski, a kończąc na ogólnej budowie OPAR'a.
4/10
Czy mogę liczyć na twoją ocenę w moim temacie z OPAR'ami?
Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3KP.
/Y
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Kwi 14, 2010 10:44 pm, w całości zmieniany 1 raz