Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 3]

1#492 - Womans Dimension Empty #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:03 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
#492 - Womans Dimension

#492 - Womans Dimension Castlev

Jest to wymiar kobiet. Każde miasto, większe czy mniejsze zamieszkują jedynie kobiety. Krążą pogłoski że istnieją tu również mężczyźni, ale dziwni strażnicy-roboty uniemożliwiają im wejście do jakiegokolwiek miasta czy wioski. A niestety nie mają takiej mocy jak Wojownicy z Terry.

Świat jest ogólnie bardzo zielony i piękny, coś o czym niektóre inne wymiary mogłyby pomarzyć. Dość dużo kobiet Jigen Tankenka również wpada tu co jakiś czas zjeść czegoś lub się napić.

~~~~~~

Chłopak stanął niedaleko wejścia do najbliższego i chyba jednego z ważniejszych miast. Normalnie rzuciłby się na Was cały kobiecy świat w celu zgładzenia Was. No, ale że jesteście przebrani, raczej póki co nikt Was nie rozpoznał.
Młodzieniec skończył gadać ze strażnikami.
- Chodźmy! - krzyknął w Waszą stronę.
Byliście w naprawdę pięknie wyglądającym mieście. Ale kierowaliście się w stronę zamku. Po drodze mijaliście piękne lub mniej urodziwe kobiety. Ale było na co patrzeć.

//Macie czas na rozmowę, póki nie dojdziecie do zamku.//

2#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:07 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Całkiem tu nieźle - powiedziała Bucia kobiecym głosem.
Nagle przeszła obok niego piękna kobieta z obfitym biustem.
Widzieli..łyście to !?
Ketsu szedł za Gabrielą.

3#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:08 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ale tu zielono, i tak kobieco.
Szepnął do Rayema.
Szedł za chłopakami.

4#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak lekko wkurzony szedł za Silvią i resztą. Widząc inne kobiety, nieco się uśmiechnął. Było na co patrzeć. Miał już zamiar polecieć, ale czy to nie byłoby tutaj czymś dziwnym?
- Hej, ch.. dziewczyny. Może polecimy? - zapytał kobiecym głosem.
Yoh uniósł się w powietrze i podleciał do chłopaka który szedł z przodu. Złapał go za rękę i zadowolony włączył aurę. Poleciał w stronę zamku.
- Tak też można.. - powiedziała Silvia i zrobiła to samo co chłopak. Zaraz za nią poleciała Gemmei i Ayano, ciągle mimo wszystko się śmiejące co jakiś czas.

5#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:11 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
(Można i tak.)
Wzbił się w powietrze i poleciał za Yoną.

6#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:13 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Bucia włączyła aurę i leciała zaraz za Yohem w stronę zamku.
No właśnie..
Chłopiec spoglądał na piękne kobiety z góry.

7#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:23 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sindi podążała za resztą.

8#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 1:56 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Ta... Chyba tu zamieszkam... - odszepnęła.
Rei uskoczyła dość wysoko i płynnie, niczym na skrzydłach, zaczęła lecieć za resztą. Wciąż to była boska forma, dlatego też nie posiadała aury. A zresztą to po co ona? Nie z taką mocą, choć i tak jest o połowę zmniejszona.
- Tak w ogóle, to jak ty zgubiłeś ten miecz? - zapytała, gdy dogoniła Yoha i chłopca.

//Narracje lepiej pisać jako dziewczyny, bo tak to się mniej myli i nie brzmi tak dziwacznie. Dobra... Brzmi... XD//

9#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 4:55 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok albo Smosia //jak kto woli...// Poleciał/a za resztą. - Tyle kobiet, czuję się z trochę osaczony... - Jak ja w ogóle wyglądam. Jak się zdenerwuje to wyrzucę to ubranie w cholerę.

10#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Nie Gru 26, 2010 10:24 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus leciał za przyjaciółkami//:D//

11#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 4:33 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Dolecieliście do ogromnego zamku. Młodzieniec był pewien że to właśnie tu jest jego miecz. Kiedy Rayem zapytał o to jak go zgubił, ten nieco się uśmiechnął.
- Oparłem go o drzewo w swoim wymiarze, a kiedy się obudziłem zauważyłem tylko jak znika w portalu. Potrafię określić to gdzie jest mój miecz, gdyż przekazywano go z pokolenia na pokolenie w mojej rodzinie.. - wyjaśnił pokrótce.

Po chwili zawołały Was trzy naprawdę cycate strażniczki i zaczęły do Was biec. W tym momencie piersi im podskakiwały tak jak mało kiedy.. Nie, czegoś takiego jeszcze nie widzieliście.
Kiedy do Was dobiegły, zaczęły rozmowę.
- Kim jesteście i czego szukacie na terenie pałacu? - zapytała jedna z nich.
- Myślę że to te kobiety o których mówiła w swojej przepowiedni kapłanka! - odpowiedziała druga.
- Ale jeżeli to one to.. Nie. Moment. - skończyła ostatnia i jako najszybsza zapytała o coś innego.
- Hej.. Jeżeli to o Was mówiła kapłanka to powinnyście przyjść z kobietą z zabandażowanymi rękoma. Widzę tu tylko.. Dwie. Jak się nazywacie? - zapytała pewnym siebie głosem cycata panienka. Pytała Yoha i Toshiego.
- Pokażcie mi... Magię! Zróbcie coś magicznego to Was puszczę. Ty w szarej podkoszulce i Ty w mini spódniczce. - wskazała ponownie na Toshiego i Yoha, nikt inny jej nie obchodził.

Inni przyglądali się na krótkie spódniczki i naprawdę duże piersi. Silvia, Ayano i Gemmei po prostu stanęły obok.

12#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 8:37 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
- Ee.. Że ja..? - powiedział kobiecym głosem, lekko się rumieniąc. Po chwili na jego twarzy ponownie zawitał uśmiech oznaczający pewność siebie.
[Gdyby to nie były kobiety, dawno byłoby po strażnikach.. Ehh..]

Chłopak skoncentrował się i włączył aurę co i tak było prawdopodobnie zaskoczeniem dla strażniczek. Jeżeli to się jednak okazało za mało, chłopak stanął w pozycji bojowej i zaczął się koncentrować. Jego włosy zmieniły w pewnym momencie kolor na złoty, a oczy morski.
#492 - Womans Dimension Yonassj
- Czy to wystarczy, czy może JA mam pokazać jak wystrzeliwuję w niebo falę energetyczną? - zapytał z czystej ciekawości czekając na odpowiedź w formie SSJ.
[Dalej nie wbiję bo mi tą gumkę rozsadzi.. Kuźwa..]

//Dobre xd Yona SSJ XD//

13#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 9:00 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu spojrzał po kolei na każdą ze strażniczek i uśmiechnął się.
[Pokazac wam magię !??!]

14#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 9:47 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
//Lepiej nie, bo im oczy powybijasz, Ketsu.//
- Witajcie strażniczki ! Chłopak przyglądał się.

15#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 12:18 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Skoro tak, no to proszę.
Tak jak Yona zmieniła swą formę na ssj.#492 - Womans Dimension 75218121450114180508
Do tego w ręku stworzyła małą kulkę energi.
-Czy to starczy ? Jeśli nie stać nas na więcej.
Popatrzył na dziewczyny, potem na Yone i się uśmiechnął.

16#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Pon Gru 27, 2010 1:17 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
JUPI! CYCUSZKI!
Stanął obok dziewczyn i przyglądał się temu co się dzieje.
- Dziwne... Myślałem, że w każdym świecie, ktoś posiada jakąś moc albo, że będzie chociaż potrafił latać, czy strzelać pociskami energii... Czy one naprawdę nie wiedzą co to jest posiadanie mocy? Pewnie dlatego, nikt się na mnie nie gapi, że emanuję ode mnie taka moc... - powiedział cicho do dziewczyn. Na tyle cicho, że mógł spokojnie mówić o sobie w rodzaju męskim, choć, głos wciąż miał zmieniony.

17#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 7:43 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Strażniczka nie jest zaskoczona zmianą koloru włosów, ale źrenic i aurą Was otaczającą. Właściwie.. Pod wpływem Waszej mocy ziemia dosłownie się pod Wami zapadła, bowiem nie jesteście na Terrze. Tutaj ziemia jest "delikatniejsza" i łatwiej ją zniszczyć. Samo wyzwalanie mocy nic nie daje, ale włączenie aury spowoduje że rozwalicie ziemię/chodnik pod sobą.

- Co to jest?! Ziemia się pod nimi zapadła! - krzyknęła jedna ze strażniczek, każda z kobiet przechodząca po ulicy zaczęła patrzeć na Yoha i Toshiego.
- Może lepiej je puśćmy..? - zapytała kolejna strażniczka, oddalając się kawałek jakby się bała.
Ostatniej strażniczki to jednak nie zachwyciło.
- Widziałam w życiu coś podobnego.. Jeżeli Nas pokonacie to Was przepuszczę.. - dwie strażniczki wyjęły miecze i pobiegły w Waszą stronę.
//By nie przedłużać, napiszę co było dalej xd//

Yoh zablokował uderzenie miecza jednym palcem. To samo zrobił Toshi. Niewiele mówiąc, spojrzeliście się na siebie i przytaknęliście. W pewnym momencie równocześnie wyrwaliście miecze strażniczkom i je połamaliście, a następnie znowu równocześnie rzuciliście je w górę na taką wysokość że będą to wspominać całe życie. Złapaliście je kiedy spadły w tym samym czasie.
Lekko przestraszone, wpuściły Was do zamku, gdzie czekała królowa.

Spodziewaliście się jakiegoś starego babska które trudno będzie przekonać do czegokolwiek. Mimo to, wielce się zdziwiliście wchodząc do sali tronowej.
Na tronie siedziała młoda dziewczyna..
#492 - Womans Dimension Queeno
Strażniczki wyszły zostawiając Waszą grupę z królową i jej osobistą ochroną.

- W czym mogę Wam pomóc..? - zapytała pięknym głosem.
- Wybacz Wasza Wysokość, ale zaginął mi miecz. Jesteśmy wojowniczkami z innego wymiaru. Złodziej jest jednak właśnie tutaj. - powiedział blond-włosy młodzieniec będący z Wami.
- Z innego wymiaru? Czyli jesteście Jigen Tankenka? A jakiego miecza szukasz? - zapytała ponownie.
- Sword of Light. Przekazywano mi go z pokolenia na pokolenie, a teraz jest gdzieś tut.. - w pewnym momencie jedna z ochraniających królową strażniczek przerwała.
- Złapaliśmy jedną złodziejkę, również Jigen Tankenka.. Mówiła coś o tym całym mieczu, ale podobno zabrał go jej.. No.. - królowa wiedziała już o co chodzi. Lekko się zaniepokoiła.
- Idźcie do Groty Dorag. Po wyjściu z zamku jest na zachodzie.. Tam zapewne będzie twój miecz. - powiedziała spokojnie, a Wy nie chcąc marnować jej czasu wyszliście z zamku.
[Sprytnie.. Szkoda że nikt tu na to jeszcze nie wpadł..] - pomyślała sobie królowa o pewnej rzeczy.
//Nie dam Wam odwalić czegoś przy królowej XD//

18#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 7:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak w międzyczasie powrócił do normalnej formy. Nie zamierzał marnować w tak głupi sposób nawet odrobiny energii.
Kiedy zobaczył królową, patrzył się tylko w jedno miejsce kiedy młodzieniec który ich tu przyprowadził z nią rozmawiał.
[O żesz Ty w cholerę.. Teraz tylko pociągnąć za ten ładny łańcuszek na jej piersi.. O kur*a.. Odwiedzę ten wymiar jeszcze.. Nie, no! Na 100% to zrobię!]
Kiedy tylko grupa opuściła zamek, Yoh dostał od Silvii takie lanie że wcześniejsze pomysły momentalnie poszły w niepamięć. Wstał ledwo żywy, dalej jednak wyglądał jak kobieta.. Na szczęście.
- Za.. Co..? - zapytał masując się po głowie. Silvia odwróciła się, ale jej twarz przysłaniały dziwne cienie. Oczy były czerwonymi kulkami.. To wyglądało strasznie. Yoh wiedział już jaka będzie odpowiedź.
Ayano i Gemmei się jedynie śmiały z tego że ten daje się tak lać Silvii.

Po jakimś czasie jak już głowa go nie bolała spojrzał na zachód.
- Grota Dorag? Myślicie że znajdziemy tam tą złą dziewicę która ukradła miecz? - zapytał ironicznie. Podszedł następnie do Rayema i zaczął mu mówić coś do ucha.
- Właśnie uświadomiłem sobie że skoro to świat kobiet i nie ma tu facetów to one wszystkie są dziewicami.. Może rozmnażają się sposobem prosto z "Seksmisji"? - powiedział tak by nikt inny poza Rayem tego nie słyszał z napalonym wyglądem twarzy. Ten wygląd szybko zniknął kiedy Silvia go przewróciła i zaczęła jedną nogą walić w głowę leżącego chłopaka.

Kiedy wstał znowu go bolała głowa.. Biedaczek..

19#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 9:30 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Huh - w tej chwili Ketsu zobaczył królową.
To c-co robimy ?

20#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 9:48 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh spojrzał się na Ketsa wskazując palcem zachód.
- Musimy tam lecieć. Jeżeli królowa podała nam prawidłowe dane, to właśnie tam znajdziemy Miecz Światła. - odpowiedział spokojnie. Po chwili zaczął się zastanawiać nad pewną rzeczą. Wolał jednak nic nie mówić, gdyż miał w głowie tylko nazwę - "Grota Dorag".

21#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 10:01 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
//GROTA DORAG XD//
No więc - na co czekamy ? - powiedziała Bucia i uśmiechnęła się co wyglądało co najmniej śmiesznie.
Chłopiec[XDDD] wzbił się w powietrze i zaczął leciec tam, gdzie wskazał mu Yoh.Leciał wolno bo nie wiedział gdzie to dokładnie jest i wolał zaczekac na Yone.

22#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 10:35 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Wystarczyło że wzbiłeś się wysoko w powietrze, a z wysoka zauważyłeś jakąś jaskinię. Wokół była tylko ziemia i poniszczone drzewa.. Mimo że dalej był już na około Las, to ta przestrzeń wyglądała co najmniej przerażająco.

23#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 10:56 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Hehehehe... - zaśmiał się, gdy Yoh do niego coś szeptał. Na chwilę się jakby rozmarzył o czym świadczył sam wyraz twarzy.
Widząc co robi Ketsu, zapytał:
- I jak? Widzisz ją?

24#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 11:29 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Będzie ciekawie.
Powrócił do normala.
Wzbił się w powietrze.
I jakby co leciał za kolegami.

25#492 - Womans Dimension Empty Re: #492 - Womans Dimension Wto Gru 28, 2010 11:31 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Taa, za mną
Ketsu poleciał a następnie wylądował obok jaskini czekając na resztę.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 3]

Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: